Magasinet M!

Løber fra Bale og Ronaldo: Dansk klub har en af FIFA 17s hurtigste spillere

I det kommende FIFA 17 er han hurtigere end både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, men spiller i den danske superliga. Se, hvem vi taler om, og få resten af ugens skæveste og sjoveste ting fra sportens verden.

Ugens overraskelse

Okay, drenge. Sæt kryds i kalenderen på onsdag. Her udgiver Neymar nemlig en række musiknumre. Ja, du hørte rigtigt. Superstjernen har nemlig annonceret via sin Twitter-profil, at han springer ud som musikstjerne i denne uge. Det kan umuligt blive godt, men vi glæder os selvfølgelig til at grine vores røv i laser. Og I kan selvfølgelig også høre musikken her på sitet, når det først er online.

ANNONCE

Ugens tabere

Du har sikkert hørt om Dinamo Zagreb, hvis du harfulgt med i Champions League de senere år. Men vidste du, at de siden 2010 har haft en af de stærkeste hjemmebaner i Europa overhovedet.I hvert fald, hvis du ser på den hjemlige liga. Indtil denne weekend var denemlig ubesejret i hele 109 hjemmebanekampe - heraf 95 sejre. En rekord, derstrakte sig helt tilbage til juli 2010. Men upåagtede Osijek trak altså detlængste strå i lørdags og vandt 1-0. Nederlaget var så uventet, at Dinamosanfører, Domagoj Antolic, måtte undskylde over for holdets fans. Vi synes dogstadig, at det er en imponerende statistik. Se kampens eneste mål herunder:
ANNONCE

Ugens look-alike

Lørdag løb Miss Italia af stablen. Enskønhedskonkurrence, Rachele Risaliti trak sig sejrsrigt ud af. "Hvad hardet med sport at gøre?" tænker du sikkert. Jo, ser du, den smukkeitaliener ligner nemlig ifølge flere Twitter-brugere Chelseas nye manager,Antonio Conte. Og vi ser da også en slående lighed. Især hvad angår smilet ogøjnene.
ANNONCE

Og vores yndlingsbillede:

Ugens verdensrekorder

I den forgangne uge er der blevet sat flere verdensrekorder. Først skal vi et smut til Skotland, hvor en målmand i den grad havde hovedrollen i Dundee Uniteds 3-1-sejr over Dunfermline. Dundees Cammy Bell lavede nemlig hattrick... i straffesparksredninger. Han reddede ikke bare et eller to, men hele tre straffespark fra tre forskellige spillere inden for en halv time i første halvleg. Og det er der altså aldrig nogen, der har gjort før. Se de tre redninger herunder:

ANNONCE

En anden verdensrekord blev sat af Darren Bland. En ganske almindelig mand, der dog er lidt større fan af Football Manager end normen. For han røg nemlig i Guinness Rekordbog i sidste uge for at have spillet spillet i flest dage i aktiv spilletid nogensinde. I intet mindre end 173 dage, 16 timer og 51 minutter styrede han nemlig Fiorentina til hele 151 Serie A-mesterskaber fra 2010 til 2163 i spillet FM10. De mange dage har han spillet over en to-årig periode. En imponerende bedrift - om end lidt nørdet.

ANNONCE

Ugens FIFA 17-liste

Vi bliver i computerspilsverdenen. For mens vi venterpå, at FIFA 17 bliver udgivet d. 29. september her i Europa, bliver EA Sportsved med at smide den ene liste ud efter den anden over de bedste spillere iFIFA. Og i weekenden var turen så kommet til spillets hurtigste spillere. Herpåfinder du både Real Madrids Gareth Bale, Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang og Arsenals Hector Bellerin. Mendet, der for alvor er iøjnefaldende, er, at FC Nordsjælland har en spiller pålisten. Ghanesiske Ernest Asante, der kom til klubben inden sæsonstart, ernemlig røget direkte ind på sjettepladsen med sine 95 i 'pace' foran bl.a.Gareth Bale, der i denne kategori må nøjes med 94. Den havde vi sgu ikke ligeset komme. Asante har med sine 69 i overall dog stadig et stykke op til eksempelvis Bale, som her scorer imponerende 90.
ANNONCE
EA Sports - Løber fra Bale og Ronaldo: Dansk klub har en af FIFA 17s hurtigste spillere EA Sports
Wikimedia - Løber fra Bale og Ronaldo: Dansk klub har en af FIFA 17s hurtigste spillere Wikimedia
Del

Seneste nyt