Magasinet M!

Lørdags-TV: Adrenalin-spækket gensyn med flamboyante TaxTheRich

Der har været stille på den spektakulære YouTube-kanal i noget tid. Men vi har fundet et par fede videoer frem fra arkivet som den perfekte lørdags-underholdning.

Lørdags-TV: Adrenalin-spækket gensyn med flamboyante TaxTheRich
PÅ YACHT EFTERFEST

Budget: 10.000 kr.
Hvorhen: Split, Kroatien og Adriaterhavet

Sådan gør du: Sailcroatia.com arrangerer hver sommer de vildeste partycruises på kæmpe yachter, der sejler dig rundt til den ene fest efter den anden i en uge. Du skal bestille din plads på deres hjemmeside, før du tager afsted. Det er selvfølgelig fedest at komme afsted med et par venner eller tre, men man kan også sagtens købe sig til en plads alene.

Det koster 4.924 kr. for en uge og inkluderer plads i et dobbeltværelse på båden samt morgenmad og frokost. Yachterne sejler fra Split, så du skal selvfølgelig også lige derned. Hvis du for eksempel vælger et cruise den 30. juli, kan du flyve derned dagen før for 599 kr. med Norwegian (i skrivende stund, red.). Hjemturen den 7. august er noget dyrere til 1.343 kr. På hostels.com finder du hurtigt et sted at spendere natten før og efter cruiset, men vær opmærksom på, at flere steder i Split kræver, at man bliver flere nætter i sommerperioden. Det koster fra 100-200 kr. per nat.

Det skal du lave: Du skal bare nyde livet. De sidste penge i foret skal bruges på sprut, mad, fester og oplevelser. Ruten fra Split tager dig forbi blandt andet øen Hvar, der er kendt for et vildt natteliv og smukke hvide strande.

Yachten vil hver aften lægge til et nyt sted, hvor du kan finde noget at spise og en fed fest. Undervejs vil der være mulighed for at tilkøbe forskellige oplevelser. Det kan være alt fra nationalparker til specielle fester eller festivaler, der måtte være undervejs. Priserne er overkommelige i Kroatien, men det kan ofte betale sig at gå uden om skibets tilbud og købe adgang selv. Du kan undervejs også finde mulighed for river rafting og forskellige vandaktiviteter som f.eks. jetski.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce