Magasinet M!

Lørdagsforkælelse: Her får i verdens frækkeste fodbold-fysioterapeut

Den skotske fodboldklub Motherwell er ikke specielt god. Til gengæld har de en fandens fræk fysioterapeut ansat til at tage sig af truppens ømme kød.

I husker nok den kamphamrende lækre læge, som Chelsea havde ansat indtil for nylig, ikke? Jep. Eva Carneiro hedder hun. Desværre kan vi ikke nyde den sexede brunette længere, da hun har sagt op efter kontroverser med manager José Mourinho.

Øv for os. For Eva var sgu lækker. Men bare rolig. Der findes andre frække kvinder i fodboldens forunderlige verden, som vi kan nyde. I den skotske klub Motherwell har de verdens - måske - frækkeste fysioterapeut rendende rundt. Hun hedder Aileen Anderson og har vel hele (sports)pakken, som man siger. I kan selv se, vi lyver ikke:

ANNONCE
Lørdagsforkælelse: Her får i verdens frækkeste fodbold-fysioterapeut
Lørdagsforkælelse: Her får i verdens frækkeste fodbold-fysioterapeut

Den skønne blondine gør ikke meget forkert. I hvert fald ikke på billederne. Og selv om det ikke går alt for godt for Motherwell i den bedste skotske række, Premiership, hvor de kun ligger nummer ni, ja, så kan det vel få humøret lidt op i truppen og blandt fansene, at Aileen Anderson render rundt med gummihandsker og varmecreme og sørger for spillerne.

Aileen Andersen har i øvrigt andet at byde på foruden det blonde hår og den bugnende barm. Den skønne skotte er ikke så lidt kvik. Hun har nemlig en professionsbachelorgrad i fysioterapi og Business & Information Management. Dygtig pige.

Så læg øvrigt lige mærke til hendes navn én gang til. Joh, det kunne da godt lyde som noget taget ud af voksenfilmens verden. Nå, men velkommen til, Aileen A.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce