Magasinet M!

Løvens Hule er ikke bukket helt under for klimatosserne: Mr Beef hev stor investering hjem

Folk vil godt betale for et stykke godt kød

I det ultrapopuulære DR-program Løvens Hule, har løverne gennem hele sæsonen haft et ordinært stort fokus på bæredygtighed og klima. Eller også er de blevet klippet sådan. 

Men når det kommer til stykket, er det godt at se, at Løverne trods alt ikke er mere frelste, end at de kan se en god forretning i at sælge kvalitetskød.

Pointen er egentlig meget god: Flere af os, tænker nok mere over hvor meget kød vi spiser, det er en fair betragtning - og det samme er det så, at vi vælger at købe kvalitetskød, når vi endelig sætter tænderne i. 

Og det var fokus på kvaliteten - og en forretning der i forvejen gav overskud, der trak en investering hjem til de to gæve mænd fra Mr Beef.

Under programmet, blev der ellers stillet flere kritiske spørgsmål, til kødsælgernes holdninger. Spørgsmål der blev affejet med meget kontante svar: 

"Vi går meget op i dyrevelfærd. Vi har ikke noget kød inde, hvor de er fodret med hormonindeholdende præparater. Økologisk har vi ikke decideret nogen holdning til." 

I sidste ende bragte det en investering på 750.000 kroner hjem til MrBeef.dk - løverne der var glade nok for bøf til at vide til, var Coolshop-drengerøven Jacob Risgaard og serieinvestoren Jan Lehrmann, der tilsammen tog 20% for det kontante indskud. 

Mr Beef sælger et kæmpe udvalg af lækkert kvalitetskød fra hele verden, og det betyder blandt andet gode priser på Blackstone Wagyu, Pure Angus og andre oksebøffer, men også fantastisk Iberico svinekød og specialudskæringer. Vi klapper i hænderne, og fyrer op i vintergrillen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce