Magasinet M!

Logan-manuskriptforfatter kommenterer på Deadpool 3-åbningsscene: Jeg så det som et kompliment

Blasfemi eller genialt?

Michael Green, medforfatteren til det kritikerroste Logan, har for nylig delt sine tanker om den opsigtsvækkende åbning af Deadpool 3. I en interview med IGN, hvor han også talte om sin kommende serie Blue Eye Samurai, afslørede Green, hvordan han reagerede på den uventede introduktion af Deadpool og Wolverine i den nye film.

I Deadpool 3 ser vi Ryan Reynolds’ antihelt, Deadpool, grave den rådne krop af Hugh Jackmans Wolverine op fra Logan (2017) og bruge hans adamantium-skelet – inklusive de velkendte kløer – til at dræbe en hel enhed af TVA (Time Variance Authority) officerer. 

Michael Green indrømmede, at han blev overrasket over, hvor langt filmens skabere gik med scenen. "Folk havde advaret mig på forhånd, 'Uh, jeg ved ikke, hvordan du vil reagere på åbningen [af Deadpool & Wolverine, red.)'," sagde Green. "Jeg tænkte, at jeg vidste, hvad der skulle ske. Men jeg vidste det ikke! Jeg anede ikke, at de ville gå så langt."

Han fortsatte med at bemærke, at scenen ikke var ment som en måde at ændre Logans afslutning på, men snarere en måde at udtrykke en form for respekt og kompliment til filmen. "Det føltes mindre som om, de forsøgte at ændre slutningen af Logan og mere som om, de følte, at de ikke kunne lave en film, der var lige så god som Logan, hvilket jeg ser som et kæmpe kompliment!"

Selvom Deadpool 3 er fyldt med easter eggs, cameos og referencer, udtrykte Green sin taknemmelighed over, at en bestemt joke var blevet udeladt.

"Det var en fantastisk oplevelse at se filmen i en fuld biograf. Folk gik amok over alt, hvad der skete. Det er et fantastisk franchise, mere af det, tak!" sagde Green. Han tilføjede med et smil, "Det jeg sætter mest pris på, er, at der ikke var nogen Green Lantern-jokes, fordi jeg delvist var ansvarlig … Det er noget, jeg bærer med stolthed!"

Genialt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt