Magasinet M!

LoL hvad kan det egentlig?

Vi stiller skarpt på League of Legends

I denne ugens OneTake er er der fokus på et af de mest populære spil på verdensplan; League of Legends.

Pixel.tv er også påFacebook – YouTube – Twitch – Twitter - Instagram og Snapchat

League of Legends er på verdensplan en af de mest populære e-sports discipliner og har en kæmpe, men også lidt overset fangruppe her i Danmark, der ofte må affinde sig med at ligge i skyggen af eksempelvis Counter-strike.

I anledningen af at EU LCS er blevet afviklet på dansk jord har vi i den her uge besøg af gæstevært Deficio med det mere borgerlige navn Martin Lynge.

Deficio er også på Facebook

Martin er en af de førende League of Legends eksperter, ikke bare i Danmark men også på et internationalt plan. Derfor er der naturligvis stor fokus på netop LoL. Hvorfor er danskerne så gode til League of Legends? Den mest vigtige rolle på holdet? LoL vs CS? og mange andre spørgsmål bliver vendt i løbet af ugens OneTake.

For Pixel.tv e-sports opdateringer følgInside

Vi har dog også nogle af ugens absolut største nyheder fra spiluniverset som f.eks. historien om den lille drage Spyro, der flyver tilbage på konsollerne.

Spider-Man har fået dato på hvornår han skal svinge forbi PlayStation 4 og selvom værterne er urolige for at det konflikter med Red Dead Redemption er det ikke helt så tæt på som de to værter frygter.

Og så er der historien om Agent 47, der i det kommende spil Hitman: Definitive Edition, har teamet op med en ny publisher.

I Den Røde Kuffert ...lokker vi med en præmie, der måske kan motivere dig til at fortælle os hvorfor man skal kaster sig over League of Legends.

God fornøjelse!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE