Magasinet M!

Louise Maj [Ugens Instacrush]

Flotte billeder og smukt undertøj er to af Louise Majs store passioner

Vi har endnu en gang luret lidt rundt på Instagram, og denne gang faldt vi over Louise Maj, som er denne uges Instacrush. 

Louise Maj er netop fyldt 24 år, og så bor hun i København, hvor hun lige er flyttet til. Hun er vild med smukt undertøj og at tage billeder, og det er jo to ting, der heldigvis går meget godt i spænd. 

Hvad drømmer du om ift. til dit modelarbejde?

Jeg har altid set meget op til glamour og babe modeller i deres smukke lingeri og bikinier, så for mig er det sjovt selv at prøve det. Jeg ser det mere som sjov, og jeg håber, det kan give mig nogen fede oplevelser. 
 

✨🤘🏾👅🤘🏾👅Miss independent👅🤘🏾👅🤘🏾✨

Et opslag delt af 👙🎀🌟Louise Maj🌟🎀👙 (@louisemajs_glamlife) den

ANNONCE

Hvad laver du til daglig?

Jeg arbejder som første dame i lingerifirmaet Hunkemöller, hvor jeg vejleder piger i, hvilke lingeri sæt der passer til dem. Lækkert lingeri er selv noget, jeg går meget op i, så det er dejligt at kunne kombinere arbejde og hobby. 

Hvad er dine fritidsinteresser?

Mine fritidsinteresser er at træne og tage billeder. Jeg elsker at tage flotte billeder, redigere dem og derefter dele dem på min Instagram. Det er noget, jeg går meget op i og bruger tid på. Ellers er mit arbejde også min store interesse og passion!

ANNONCE

Og hvis du ikke har fået nok af Louise Maj, så er der heldigvis mange steder, du kan se meget mere - og det vil vi på det kraftigste anbefale! Du kan fange hende på Instagram @louisemajs_glamlife, på Snapchat som louisemaj93, eller du kan se mere på hendes blog glamlife.dk.

UPS! kom til at spise alt det chokolade jeg havde købt til pakke leg igen i år....🙄

Et opslag delt af 👙🎀🌟Louise Maj🌟🎀👙 (@louisemajs_glamlife) den

Kunne godt snart bruge flere aftener som denne🍾✨💸🔥💋💄👠👅💦🙌🏾☝🏾 #glamlife Snapchat: louisemaj93👻

Et opslag delt af 👙🎀🌟Louise Maj🌟🎀👙 (@louisemajs_glamlife) den

ANNONCE

Kender du en, der bør have en plads som Ugens Instacrush på Connery.dk? 

Der er mange måder at få fat i os på, men de to bedste er følgende:

Del

Seneste nyt

Annonce