Magasinet M!

Louise Møller

Connery.dk Babe Oktober 2007 - Lolland har også fantastiske piger... Ser man det!?

Kulden er over os her i vores egen lille andedam, som vi kalder for Danmark. Derfor har vi jo de dejlige Connery Babes, som kan bringe lidt varme ind i vores små stuer. Denne gang har vi fint besøg fra Lolland!
Louise Møller
Da skribenten ikke fandt det HELT nemt eller for den sags skyld komfortabelt at rejse helt til Lolland Falster, så måtte denne måneds babe interviewes over msn.

Fortæl lidt om dig selv?
Mit navn er Louise, og jeg er 20 år gammel. Til daglig er jeg kontorelev hos en ejendomsmægler. Så har jeg en hest, så den går der også meget tid med. Ellers er jeg som alle andre 20-årige piger, som elsker en god bytur men også kan finde ud af at slappe af hjemme på sofaen.

Hvor går du så i byen henne, når du endelig er ude?
Jamen jeg går af praktiske årsager i byen hernede på Lolland, men elsker at være inde i København, men det er bare så besværligt med transport, men man kan da finde mig derinde en gang imellem.

Har du en kæreste du slæber med eller som sidder derhjemme på Lolland og venter?
Nej, jeg er single.

Jamen hvad skal man så være for en starut for, at du vender hovedet efter en?
Fyre med et glimt i øjet og som behandler en dejligt. De skal dog kunne give lidt modspil, ellers er det jo ikke sjovt. Man skal også kunne føle, at de virkelig elsker at være sammen med en.

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jeg vil enormt gerne være ejendomsmægler.

Hvis du nu kunne drømme lidt, hvor ser du så dig selv om 10 år?
Tror jeg drømmer ligesom mange andre om en familie og et lækkert hus, med et par gode heste selvfølgelig men millionær ville heller ikke gøre noget. Har ikke de store planer, tager en dag ad gangen. Har da ambitioner men ikke så store, så kan jeg jo kun blive positivt overrasket. Kommer fra en dejlig familie men flyttede hjemmefra i en alder af 16 år. Så jeg har en ret god idé om, hvad det virkelige liv er.

Her slutter samtalen med Louise, og selvom jeg ikke sidder og ser hende i øjnene, er jeg nu alligevel i den overbevisning om, at hun er en FANTASTISK pige.  Så nyd denne Måneds Connery Babe mine damer og herrer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt