Magasinet M!

Lovebirds: Ny datingapp til dig i et parforhold

Trænger du til at pifte forholdet lidt op?

Når du hører betegnelsen datingapp, tænker du sikkert straks på Tinder, Happn og på noget, som er forbeholdt singler. 

Og det er det da som oftest også. Men behøver det at være det?

Ikke nødvendigvis. Og nej, det er ikke en ny version af VictoriaMilan, vi er ude i, men derimod en app, der gerne vil hjælpe dig til at sparke liv i det parforhold, du allerede er i. 

Mads og Heidi syntes, der manglede en god app til par, som ikke bare fokuserede på det seksuelle, men også på de andre vigtige områder inden for parforhold, som fx at huske at date hinanden, selvom man er kærester. 

Deres app hedder Lovebirds og dækker, hvad de betegner som vigtige dele af et godt parforhold. De kalder det Kinky Bets, Massage og Date Nights. 

Målet er at hjælpe par til at få et endnu mere romantisk, frækt og intimt forhold.

"Det at gøre noget godt for hinanden og give velvære og ro i en travl hverdag, samt det at hjælpe med at få sat tid af sammen til at have romantiske og hyggelige dates sammen på nye og kreative måder, så kærligheden og gnisten bevares, eller genoprettes," fortæller Mads og Heidi. 

Kinky Bets

Den første del, som de kalder Kinky Bets, er en sjov og fræk leg, hvor man først laver et simpelt væddemål, som eksempelvis sten, saks, papir. Disse forskellige væddemål findes i app'en. 

Når man har fundet det væddemål, man vil have, skal man finde den "kinky" udfordring, som taberen skal udføre. Det kunne fx være, at vinderen vælger en pornofilm, som taberen skal se og få en orgasme til.

Ifølge Mads og Heidi er formålet "at få det legende og frække ind i forholdet igen og rykke nogle grænser som kan gøre forholdet mere spændende og intimt."

ANNONCE

Massage

Vi kender det sikkert allesammen: Vi vil rigtig gerne have massage, men knap så gerne give det. Det har denne app også en løsning på. Man bruger et væddemål til at afgøre, hvem der skal have massagen. Og for at garantere, at det bliver en god massage, indeholder app'en massagevideoer, som instruerer i, hvordan man giver en afslappende og dybegående massage. Alle videoerne er udviklet af Mads, som er professionel fysiurgisk massør og under uddannelse som fysioterapeut.

"Videoerne er smarte, da de viser, hvordan man kan udføre en fantastisk massage på sengen, ved at man sidder på knæ ved siden af ens seng, ligesom det var en massagebriks og den, der bliver masseret, ligger ud til kanten."

ANNONCE

Date Nights

Sidst, men ikke mindst på listen er Date Nights: Et vigtigt element, da mange par lader til at glemme denne del, når hverdagen er travl, og arbejdet, børnene og alt derimellem skal passes. 

Date Nights kommer med romantisk og anderledes inspiration til dates. 

"Et eksempel kunne være at tage ud til en strand, som er fredfyldt, en dag hvor vejret er dejligt og vindstille. Man tager strandstole eller et stort tæppe med, som man kan sidde på. Der medbringes en engangsgrill, pinde til at riste skumfiduser over grillen, samt kold hvidvin eller andet lækkert drikkelse. Man nyder hinandens selskab og den afslappende udsigt over det beroligende brusende vand, og solen der går ned i horisonten, mens der ristes skumfiduser og nydes et glas kold vin."

Og der har du den så: Opskriften på et godt parforhold!

I hvert fald ifølge Lovebirds..

Hvis du trænger til lidt hjælp til at sparke gnister i forholdet, når der går for meget hverdag i den, kan Lovebirds købes her

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE