Magasinet M!

Lovende fanteori giver bud på, hvordan Jon Snow kan vinde over The Night King

Men det kommer med en høj pris!

Selvom vi stadigvæk er mange måneder fra at få slutningen på Game of Thrones-æraen, så stopper det ikke hype-toget!

Specielt ikke i forhold til fanteorier.

En ny teori kigger nærmere på, hvordan Jon Snow kan bekæmpe den nærmest uovervindelige Night King.

Og det hele vender tilbage til den interessante scene, hvor vi ser The Children of the Forrest kreere den famøse Night King med drageglas:

ANNONCE

Teorien lyder:

Det handler om, at nogen skal formå at hive drageglasset ud af brystkassen på The Night King. Ved at gøre dette dør The Night King, men i modsætning til hvad der sker, når man dræber en 'normal' white walker, så vil ingen af de væsner, som Night King har forvandlet, dø. I stedet vil mind-control-grebet være sluppet, og de kan gøre, hvad de har lyst til. Eksempelvis gå amok rundt i landet. For at undgå at skabe endnu mere kaos, så er en person nødt til at tage 'rollen' som den nye Night King - ved at stikke sig selv med det tidligere uddrevne stykke drageglas. Ved at gøre dette (vi tænker selvfølgelig på Jon Snow) vil personen ofre sig selv for en bedre fremtid for alle og derved overtage kontrollen over wights og walkers. Personen ville dermed kunne lede dem tilbage til Norden, hvor de vil forblive i passiv tilstand, som de har været så mange andre gange før den lange, kolde nat. 

Det lyder lovende, og hvis man tænker på, at George R.R. Martins argument for at dræbe alle de karakterer, du elsker - så hvorfor ikke gøre Jon Snow til 'bad guy' i finalen?

Samme teori bliver bakket op i forbindelse med, at Jon Snow skulle være den famøse Azor Ahai-kriger - enten genopstået eller på magisk vis givet videre via Lightbringer-sværdet:

Det sker i samme ombæring som teorien ovenover. Vi snakker scenariet, The Long Night. Det er en mulighed historie i en tid, hvor Children of the Forest og The First Men samlede sig og formåede at trække drageglasset ud af brystet på den daværende Night King - Azor Ahai ofrede sig selv ved at stikke drageglasset i sit bryst for at vinde kontrollen. Han blev den nye Night King, men var stadigvæk bevidst om sin rigtige identitet. Så Azor Ahai aka. New Night King sammen med Forrest-børnene og First Men byggede The Wall (måske med Night Kings magiske is-evner og endda med hjælp fra et par wights og walkers) - de fik opbygget Nights Watch og da forberedelserne var på plads, bevægede Ahai sig langt mod nord, hvor ingen andre ville kunne overleve. Utallige år efter mister Ahai sin virkelighedsfornemmelse og den oprindelige skikkelse forsvinder så småt til fordel for den onde Night King - på et eller andet tidspunkt forsvandt Azor Ahais personlighed helt, og han kunne ikke længere holdeo ndskabet tilbage. På dette tidspunkt vender The Night King tilbage fra Nord for at starte forfra igen. Ergo skal Snow ofre sig på samme måde og bringe historien tilbage til udgangspunktet.

Det ville være en episk, episk afslutning!

ANNONCE
Lovende fanteori giver bud på, hvordan Jon Snow kan vinde over The Night King
Del

Seneste nyt

ANNONCE