Magasinet M!

Lykke er Ugens Instababe: Når jeg bliver fuld, bliver jeg uhyggelig sjov og en klam stodder

Februars første Instababe!

Navn: Lykke Bernberg

Alder: 21 år

Beskæftigelse: Bartender

Civilstatus: Single

Bopæl: Esbjerg

Særlige kendetegn: lav og hvidt hår og albino

Instagram: Lykke_bernberg

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Tjoo altså selvfølgelig bliver man da glad og det kommer også lidt som en overraskelse. men bekræftelse og anerkendelse i ens udsende er jo ikke til at klage over - men alt i alt er jeg meget beæret over at blive taget i betrækning og blive udvalgt.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

En ting man nok ikke lige forventer om en lille og uskyldig pige som mig, er nok, at det kommer bag på de fleste at jeg faktisk lytter til vild hardstyle og psytrance. De fleste får store øjne, når de sætter sig ind i min bil og min playliste spiller. Jeg laver både mad, gør rent og slapper af til den slags musik, hahah. Har dog heldigvis lært få af mine venner også at høre den genre :)

Hvor går din næste rejse hen?

Jeg vil vildt gerne snart til Sri Lanka eller Peru - klimaet er perfekt, og så har jeg hørt, folket skulle være så godhjertede og åbne, og så er jeg bare vild med deres natur. Så det er klart i mine planer at rejse der hen.

ANNONCE
Lykke er Ugens Instababe: Når jeg bliver fuld, bliver jeg uhyggelig sjov og en klam stodder

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved er, når jeg griner, er sammen med mine venner, og eller når jeg spiser lækker mad. Det værste jeg ved, er nok narcissistiske træk ved folk, eller hvis folk ikke kan finde ud af at holde sig til sin halvdel eller har voldelig adfærd. At føle behovet for at være negative omkring andre i stedet for at dele glæden.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlings tv-serie er nok Brooklyn Nine-Nine. Jeg kan bruge den som baggrundsstøj eller følge med i den, hvis jeg føler for det - det er bare min go to og så er den bare virkelig fucking sjov.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Jeg er faktisk virkelig dårlig til at gå på dates - jeg har aldrig rigtig gjort mig i det. Jeg har altid været lidt for genert til det. Jeg ville ikke engang vide, hvad en perfekt date for mig ville være.. Har nok bare ikke været på den endnu.. Men en god start er at fange min opmærksomhed.

ANNONCE

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Det var nok, da min chef gav mig navnet Flemming. Når jeg bliver fuld, bliver jeg uhyggelig sjov og en klam stodder, og så snakker jeg utroligt vestjysk. Han navngav mig Flemming, fordi jeg mindede om en havnearbejder, der åbenbart hed Flemming, så i byen går jeg under flemse, flemme og Flemming. Det er en personlighed helt for sig selv. Har endda også fået en halskæde, hvor der står Flemming på - den har jeg har lovet at tage på, hver gang jeg drikker.

Hvad gør en mand sexet?

For mig er det der gør en mand sexet, at han går op i sig selv, har fast arbejde og bare er stabil i sin hverdag. Dernæst en der hviler i sig selv og som har lært at vælge sine kampe.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Det vigtigste jeg har lært om mænd er, at de er mindst lige så følsomme som kvinder - de er bare bedre til at skjule det, men også at de til tider ser tingene fra et helt andet perspektiv end hvad vores kvindelige hjerner får os til. Og det er sgu bare genetik, at det er sådan. Men også i er uhyggelig gode til at lyve…

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Uhh, det var et godt spørgsmål. Den tror jeg må lade blive i det uvisse.

Hvad er du allermest stolt af?

Mig selv ! Alle har sgu hver deres kampe på diverse sværhedsgrader, men jeg er sgu stolt af, jeg altid finder en løsning!

Hvornår er en mand sjovest?

En mand er sjovest, når han kan joke med sig selv, hviler i sig selv og bare matcher min humor.

Hvad er du god til?

Det kedelige svar ville nok være gymnastik, men ellers er jeg super god til at få folk til at grine og så er jeg også sindssyg i et køkken.

ANNONCE

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Under omstændighederne med corona finder du mig nok i et selskab med mine venner og et glas rødvin i hånden. Men før corona ville du nok finde mig bag baren på en natklub, hvor jeg laver virkelig gode drinks.

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..”

.. haft en trekant.

 Fortæl om din vådeste bytur

Det var nok da jeg fik hældt en champagne ud over mig..

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce