Magasinet M!

M! 112 er på gaden!

M! 112 er på gaden - bedre end nogensinde - flere babes, flere gadgets, flere dårlige jokes! Og Camilla Jane Lea.

M! 112 er på gaden!

Danmarks dejligste P3-vært, Camilla Jane Lea, som til dagligt har klaret vores små-skavanker med sød musik i Musikterapi, er M!s nye forside-pige. Og hun er dejlig. Se hvad DR har gemt bag mikrofonen og hvad vi er gået glip af indtil i M! 112.

BABES
P3?s Pinuppige Camilla Jane Lea
Danmarks frækkeste radiovært er normalt skjult bag mikrofonen i P3?s studie. Heldigvis har Camilla Jane Lea ikke noget imod at vise sine sexede kurver for M!s læsere.

Erin Jansen
Partypigen fra Kiwiland, 21-årige Erin Jansen, er den smukke eksportartikel, der får os til at glemme alt om de store bjerge i Ringenes Herre og filminstruktøren med det fedtede hård. Modellen fra New Zealand har ikke bare hjertet på rette sted ? hun er en vaskeægte festbombe, du bare MÅ opleve.

Gemma Massey
Tænker du på traktorer som det første, når du hører navnet Massey? Så er det vist på tide, at vi præsenterer dig for en langt smukkere bærer af navnet: Den kun 22-årige model Gemma Massey. Med bonus-Gemma Massey tegnekursus i dette nummer (det havde du helt sikkert ikke regnet med!).

Den sø'e kløe i Køge
Den ligger kun et stenkast fra København ? men M!s nattelivscrew fandt hurtigt ud af, at Køge bestemt ikke står i hovedstadens skygge, når det gælder frække piger og et velsmurt natteliv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce