Magasinet M!

M! 120 er på gaden - med 10 år på bagen

M! 120 er M!s store 10 års jubilæums-nummer med frækt tillæg og gæsteredaktør!

M! 120 er på gaden - med 10 år på bagen

10 år på bagen og stadig en stodder - vi har inviteret stand-up-komikeren Sebastian Dorset indenfor i chefredaktør-stolen og har skruet et M! sammen, der er ligeså klassisk, som det er nyt.  Sex, lir og rock'n'roll! Og så med Danmarks lækreste tillæg med 100 af verdens mest sexede kvinder.

BABES

Christiane Schaumburg-Müller
Hun danser frækt i Nik & Jays Boing!-video. Hun griner højt og meget. Og så er hun den bedste grund til at følge med i TV3-sæbeoperaen 2900 Happiness. Danmarks absolut frækkeste og mest sexede stjernefrø: Christiane Schaumburg-Müller.

Nicky Whelan
Tak Gud for Australien! Kontinentet på den anden side af Jorden massefabrikerer usandsynligt smukke babes, og et af de ypperste eksemplarer kan du møde i M! 120: Den friske nabodatter, Nicky Whelan.

Natalie Weston
M!s nyeste veninde Natalie Weston er en fornuftig jurastudine, der med sine superkurver og dertil hørende kasser, kan få lov at læse lov og ret for enhver drengerøv ? en sikker barmfager bogorm. Guf!

Det der man kan læse (også en del med babes og lir!)

Beskidt Sex!
Vil du spice dit sexliv op - uden at kæresten løber skrigende væk? Danmarks førende ekspert i kinky sex, Sabina fra M!s online sexbrevkasse, sætter dig i gang med S/M bondage og uartigt legetøj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt