Magasinet M!

M! 141 er på gaden!

Med årets Forsidejagtvinder: Dansk-norske Julie!

M! 141 er på gaden!

I så, I stemte og I fandt en vinder af årets Forsidejagt. Det blev smukke dansk-norske Julie og i M! 141 kan I se den frække foto-serie hun bl.a. har vundet.

Forside-baben: Forsidejagtvinderen Julie
I stemte flest gange på Julie, finalisten fra Region Sydjylland, i årets Forsidejagt. Se billederne af Julie i det nye M!
 
Sexundersøgelsen 2009
Hvor syge er det lige I er?! Vi har samlet alle de spændende historier og facts fra Sexundersøgelsen 2009 og serverer dem lækkert pakket ind i et par sprøde pigekroppe. Jep, vi ved det. Vi er lidt for gode ved jer. Se det hele i M! 141.

Velkommen til Guantánamo
Tortur, ydmygelse og sultestrejker. Terrorister, krigsfanger og uskyldige. Voldelige fængselsvagter og verdens fordømmelse. Fængslet Camp Delta på den amerikanske flådebase Guantánamo Bay har det hele.

Benhård Sport
Får du blodsmag i munden af at se Tour de France? Kan du mærke mælkesyren pumpe, når du ser maratonløbere krampe sig igennem de sidste to kilometer? Så se, om du kan holde til at læse om verdens vildeste udholdenhedsprøver i M! 141.

6 Syge Morderpar
Mød seks par, der var virkelig gode til at hjælpe hinanden - med at kradse øjne ud og smadre kranier. Vi præsenterer historiens klammeste seriemorder-duoer.

Væbnet til vandkamp
Vi tester de bedste metoder til at arrangere din helt Miss Wet T-shirt-konkurrence - på en meget tynd hvid t-shirt. Båret af læser-darlingen Heidi. Sådan.

 Stortest af sommeris
Hvilken én smager bedst - og endnu vigtigere: Hvilken én kan tøsebørnene bedst li'?
 
Nattelivet i Rønne
Turen til Rønne er lang, men den er umagen værd for de mange frække fis?kerpiger.

Det får du også i M140:
Mode
Film
Musik
Spil
Interview med Jooks

ANNONCE
Del

Seneste nyt