Magasinet M!

M! 142 er på gaden

Og vi har både en for- og bagside med Heidi Zadeh. Glæd jer!

Sommeren går så småt på hæld lige nu. Heldigvis kan man så i stedet nyde, at det nye M! er på gaden. Og Vi har lavet både en for- og bagside med Heidi Zadeh. Damen med Danmarks bedst drejede derrière:

mmm.dk - M! 142 er på gaden mmm.dk

 

Men vi ville have været umådeligt dovne, hvis ikke vi havde andet på tapetet i M! 142. Her er en lille forsmag på, hvad du kan finde i den seneste udgave af Danmarks bedste drengerøvs-magasin:

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 142 er på gaden mmm.dk

De ondeste svinere. Vi har fundet de bedste fornærmelser, der nogensinde er blevet råbt, skreget, sagt, spyet og hvisket. Inspiration til dig, der stadig ikke har andet end "nar" og "røvhul" i din sviner-ordbog.

 

mmm.dk - M! 142 er på gaden mmm.dk

Engangsknald. Nogle gange vil man gerne have sex, uden det skal ende i alt muligt og umuligt kæresteri. Og det er pludselig blevet meget lettere med vores guide til engangsknald. Så skal I heller ikke sigew, vi aldrig gør noget for jer.

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 142 er på gaden mmm.dk

Verdens vildeste narko-gangstere. Los Zetas hedder de. Og er fra Mexico. Og det er virkelig ikke nogen, man har lyst til at møde i hverken en lys eller mørk gyde sent om aftenen eller tidligt på formiddagen.

 

mmm.dk - M! 142 er på gaden mmm.dk

Jayde Carter. Den australske skønhed ejer en kænguru. Men endnu vigitgere end det, så er hun indehaver af en stram, stram bagdel, der ville få en mønt til at slå smut. Ikke at vi har prøvet... men det ser virkelig sådan ud.

 

Og derudover er der et helt overflødighedshorn af andre spændende artikler - en stortest af amerikanske øl, Frank Hvam finder de 10 bedste komikere i verden (ikke overraskende, er han selv en af dem), den norske frækkert Christina Livgarde og ti fede tv-shows, der har premiere til efteråret.

 

Glæd jer!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt