Magasinet M!

M! 143 er på gaden

Det nye M! er på gaden. Spækket med alt fra analsex-guide til en artikel om seriemordere

Så er det tid til at hoppe ned i kiosen efter det spritnye M!. Som denne gang har labre Lisa Lents på forsiden. Men vi har skam også andet end damer i det nye nummer. Her er en lille smagsprøve, hvad M! 143 byder på:

 

Seriemordere på fri fod:

mmm.dk - M! 143 er på gaden mmm.dk

I amerikanske tv-serier fanger politiet altid seriemorderen. Men i den virkelige verden gå der adskillige dræbermaskiner frit omkring. Vi har fundet otte af de værste.

 

 

Guide til analsex

ANNONCE
mmm.dk - M! 143 er på gaden mmm.dk

Hvis det bliver grebet forkert an, kan analsex være en grum oplevelse. Specielt for pigen. Men med M!s guide i hånden, kan du godt regne med, at din kæreste vil bede om ekstranummer...

 

 

20 sejeste sidekicks

mmm.dk - M! 143 er på gaden mmm.dk

De har ikke hovedrollen, men tit er det alligevel dem, der filmen, serien eller bandet værd at se. Her er de bedste sidekicks nogensinde.

 

 

Nam-Nam Natalie

ANNONCE
mmm.dk - M! 143 er på gaden mmm.dk

Skønne Natalie Charalambous. Ja, efternavnet er besværligt, men den 19-årige firnessmodel fra Australien er mega-sprød. Savl over billedserien.

 

 

Men selvfølgelig har vi langt mere til jer. Vi har testet cognac, været i byen i Svendborg, fundet de absolut værste spiller-indkøb nogensinde, dykket dybere ned i verdens største diamant-kup. Glæd dig til Danmarks største, bedste og mest sexede magasin til mænd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt