Magasinet M!

M! 143 er på gaden

Det nye M! er på gaden. Spækket med alt fra analsex-guide til en artikel om seriemordere

Så er det tid til at hoppe ned i kiosen efter det spritnye M!. Som denne gang har labre Lisa Lents på forsiden. Men vi har skam også andet end damer i det nye nummer. Her er en lille smagsprøve, hvad M! 143 byder på:

Seriemordere på fri fod:

mmm.dk - M! 143 er på gaden mmm.dk

I amerikanske tv-serier fanger politiet altid seriemorderen. Men i den virkelige verden gå der adskillige dræbermaskiner frit omkring. Vi har fundet otte af de værste.

Guide til analsex

ANNONCE

Hvis det bliver grebet forkert an, kan analsex være en grum oplevelse. Specielt for pigen. Men med M!s guide i hånden, kan du godt regne med, at din kæreste vil bede om ekstranummer...

20 sejeste sidekicks

Foto: M! 143 - M! 143 er på gaden Foto: M! 143

De har ikke hovedrollen, men tit er det alligevel dem, der filmen, serien eller bandet værd at se. Her er de bedste sidekicks nogensinde.

Nam-Nam Natalie

ANNONCE

Skønne Natalie Charalambous. Ja, efternavnet er besværligt, men den 19-årige firnessmodel fra Australien er mega-sprød. Savl over billedserien.

Men selvfølgelig har vi langt mere til jer. Vi har testet cognac, været i byen i Svendborg, fundet de absolut værste spiller-indkøb nogensinde, dykket dybere ned i verdens største diamant-kup. Glæd dig til Danmarks største, bedste og mest sexede magasin til mænd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce