Magasinet M!

M! 146 er på gaden

Og som den perfekte julegave har vi en superfræk billedserie med überbaben Pia Muehlenbeck i bladet...

Julen er en hyggelig, men kold tid. Så hvad er bedre end at varme sig på en masse lækre babes i det nye M! 146? Bl. a. andet bringer vi en billedserie med den supersmukke og kun 18-årige India Reynolds, der netop er kåret som indehaver af Englands bedste bagdel. Ud over alle de lækre babes kan du også læse om:
De 20 bedste computerspil - Nogensinde!!!
ANNONCE
mmm.dk - M! 146 er på gaden mmm.dk
Med frygt for at pisse 98% af alle vores læsere af, kårer M!s spilanmelder de 20 bedste spil nogensinde - spil, der startede trends, blev til fænomener og gik over i spilhistorien.Danmarks Hurtigste Bil!
mmm.dk - M! 146 er på gaden mmm.dk
Hvis du tror, Danmarks hutigste bil er en Ferrari eller en Lamborghini, tager du slemt fejl. Se bilen, der sætter alle andre biler på plads med en 0 -100 tid på 1,81 sekunder!!! Her bliver selv en Bugatti Veyron efterladt i støvet.


Mojn og på gensyn, HADERSLEV
!
ANNONCE
mmm.dk - M! 146 er på gaden mmm.dk
Sønderjylland er mest kendt for kagebord og L:Ron Harald. Hvorfor det ikke er nattelivet og pigerne, forstår vi slet ikke. Se billederne og M!s bedømmelse af Haderslev i bladet.


Kreative Kup
mmm.dk - M! 146 er på gaden mmm.dk
En smart it-nørd, et par lotto-glade kinesere og USA's eneste succesrige flykaprer... Mød hjernerne bag verdens mest fantasifulde forbrydelser.
ANNONCE
Del

Seneste nyt