Magasinet M!

M! 148 ude nu!

Og vi har så meget lækkert til dig, at vi ikke ved, hvor vi skal starte. Oh well, vi prøver alligevel...

Kan du huske Ida? Hun optrådte som én af de smækre Coke Zero-babes for et par numre siden. Vi synes dog, hun er så lækker, at hun fortjener sin helt egen M! forside og dertil super frække billeder i bladet. Her er en lille smagsprøve på, hvad der venter jer.

De 10 bedste biler nogensinde: Nicolas Kiesa har en af Danmarks allerlækreste kærester. Ikke nok med det, er han også en af Danmarks bedste racerkørere, og så ved han ualmindeligt meget om biler. Vi bad ham derfor kåre de 10 allerfedeste biler - nogensinde.

ANNONCE
mmm.dk - M! 148 ude nu! mmm.dk

Lamborghini Gallardo - ja tak.M! tester skridtbeskyttere: Gør det ondt at få et los i bolsjerne, hvis man har skridtbeskytter på? Vi ringede til en seksårig knægt, der går til taekwondo, og lod ham sparke løs på vores stakkels medarbejder. Læs praktikantens bedømmelse af de forskellige skridtbeskyttere i bladet og se eller gense den sjove video lige her: 

ANNONCE
mmm.dk - M! 148 ude nu! mmm.dk

Så er det slut med at formere sig

Ornli' syge Århus: Smilets By diskede som altid op med både babes og drinks i lange baner. Det betød mere arbejde for nattelivspatruljen. Heldigvis. Læs bedømmelsen af ornli' syge Århus og alle de lækre babes, der kommer frem om natten.

mmm.dk - M! 148 ude nu! mmm.dk

En lesbisk Colgate-reklame, siger du? Ja, hvorfor ikke.


Alverdens henrettelses-metoder: Der bliver ikke sparet på kreativiteten, når staten skal af med deres forbrydere - og der bliver heller ikke sparet på smerten. Læs om en række af historiens hårdeste henrettelsesmetoder i det nye blad.

ANNONCE
mmm.dk - M! 148 ude nu! mmm.dk

Prøverum var ikke helt det samme i gamle dage.


Kan man blive stiv for 35kr: Når man studerer, er det ikke penge, man har flest af. Men det skal da ikke stå i vejen for en gedigen brandert! Derfor satte vores altid videnskabelige testpanel sig for at finde ud, hvilken sprut der giver mest slag for pengene. Her er rapporten.

ANNONCE
mmm.dk - M! 148 ude nu! mmm.dk

Behøver det koste en mia. at blive stiv?
 

Derudover kan du i M! 148 læse om: De 20 værste film-fortsættelser nogensinde,  de nyeste film, gadgets og meget, meget mere.

Del

Seneste nyt

ANNONCE