Magasinet M!

M! 151 ude nu!

M! 151 er ude nu spækket med gir, lir og super frække piger...

Danmarks lækreste modelmutter, Sarah Louise, har heldigvis også tid til selv at smide kludene. Det kom der en møgfræk billedserie ud af - og et interview, hvor hun afslører sine nørdede sider og sit hemmelige crush på en kendt vejrprofet. Tjek nedenstående teaser.

 

 

 

 

 

 

 

Når sci-fi bliver til virkelighed: En gang imellem er der rent faktisk nogen, der opfinder de vilde gadgets, vi ser i sci-fi-film. I M! 151 har vi kigget nærmere på en håndfuld af de vildeste sci-fi-genistreger, der er blevet virkelighed.

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er stadig to uger, til VM går i gang. Men indtil da kan I trøste jer med talentfulde Erin Jansen, der gæster M! for fjerde gang. Det tænkte vi, at vi ville fejre med en quiz om Danmark

 

mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

Terror i Mumbai: En stille novemberaften i 2008 sejler ti svært bevæbnede mænd ubemærket ind i Mumbais havn. De næste 60 timer vil de udsætte millionbyens befolkning for ubeskrivelige rædsler, og 166 ofre vil ligge tilbage.

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsidejagt-pigernes frækkeste sexfantasier: De søde piger fra Forsidejagtbogen indvier dig i deres møgfrække sexfantasier.

 

mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flemming Toft kårer VM's største stjerner: Verdens bedste kommentator, Flemming Toft, skruer op for mikrofonen for første gang 11. juni, når VM i forbold endelig går i gang. Vi bad ham komme med sit bud på, hvem der bliver slutrundens største stjerner

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M! Spørger: Hvor fedt er det at være pige? Vi fatter ikke, hvad der sker inde i hovedet på piger, så kamikaze-journalist Pøllehornet har forsøgt at finde ud af det - ved at prøve ti ting, piger gør hele tiden.

 

mmm.dk - M! 151 ude nu! mmm.dk

 

 

 

 

 

 

 

Derudover kan du læse om M! våde bytur i Helsingør, sjæfens bedømmelse af de klamme Bøf-smoothies, se flere babes og meget, meget mere. Glæd dig!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt