Magasinet M!

M! 155 med supersilden Kirstine er ude nu!

Så har det nyeste M! endelig ramt kiosken. Se, hvad du kan glæde dig til lige her...

"Jeg er et vilddyr både i byen og i sengen. Og jeg vil tæmmes". Sådan lyder det fra denne måneds afsindigt frække forsidebabe, Kirstine. Tjek de dampende hede billeder og hør, hvad denne ellers pæne københavners mest beskidte sexfantasi er (ikke egnet for sarte sjæle!)

 

Sjove Verdensmesterskaber.Er du ved at være træt af fodbold, cykling og tennis? Så er det godt, at der afholdes VM i laaaangt mere seværdige - og underlige - sportsgrene.

 

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 155 med supersilden Kirstine er ude nu! mmm.dk

Nørder samler på frimærker. Mænd samler på dvd-bokse. Her er dem, enhver drengerøv skal eje.

 


Opskriften på den ultimative sexartikel: 1) Lav en liste over M!-læsernes største sexfantasier, og 2) bed en klog, kvindelig sexskribent om at forklare, hvordan man får dem opfyldt. Sådan skal dén ged barberes.

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 155 med supersilden Kirstine er ude nu! mmm.dk


De kæmpede for
et samlet og frit Irland, og i bestræbelserne dræbte de omkring

1.800 mennesker. Irish Republican Army (IRA) er en af de mest brutale oprørsbevægelser, Europa har set. Læs deres historie i M! 155.

 


Siden 1866 har danske gamlinge suttet på Evers Brystkarameller, når de fik lidt kriller i halsen. Siden vi modtog billederne af 25-årige Brooke Evers, har vi også fået lyst til det. Tjek hele den frække billedserie i bladet...

 

ANNONCE
mmm.dk - M! 155 med supersilden Kirstine er ude nu! mmm.dk

 

 

Bindegale sindssyge-hospitaler. Elektrochok, vandtortur og LSD-kure... Med behandlingsmetoder som disse kan man spørge, om det var de ansatte på disse sindssyge-hospitaler, der havde mest knald i låget...

Derudover kan du finde de nyeste anmeldelser indenfor film, spil og gadgets og meget, meget mere.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE