Magasinet M!

M! mobilvilkår

Betalingen for mobiltjenesterne opkræves via din normale mobilregning.

M! mobilvilkår

Af: M! mobil-teamet

Ved din bestilling giver du samtykke til at levering påbegyndes straks, hvorefter du ikke har mulighed for at fortryde bestillingen.

Du er selv ansvarlig for ukorrekte og gentagne bestillinger, samt at gemme eventuelle downloads på din mobiltelefon, samt at der er plads på telefonen. For at downloade farvebilleder, spil, temaer, ringetoner m.m. kræves det, at du har en telefon der understøtter indholdstypen (f.eks. truetones). De fleste nyere telefoner understøtter det aktuelle indhold. Ved din bestilling tjekker vi om din telefon-model understøtter den pågældende indholdstype, så det rette indhold kan leveres. Du bliver ikke takseret, hvis din telefon ikke understøtter indholdet. Husk at gemme indholdet, når du har downloadet det.

Du skal også sikre dig, at du har plads på din telefon til at gemme den downloadede tjeneste. Videoer og ringetoner kan godt fylde op i nærheden af 500 kb (½ megabyte), så husk at have noget ekstra plads på mobilen. Hvis der ikke er plads på din telefon, fejler din download selvom du er blevet takseret.

Du skal have en fungerende WAP-opsætning på din mobiltelefon for at downloade mobiltjenester. Hvis du er i tvivl bedes du kontakte dit teleselskab.

Tjenesten udbydes af Forlaget Benjamin, Finsensvej 6D, 2000 Frederiksberg.

Mobilsupport: (+45) 39 20 20 66 eller kundeservice@unwire.dk.

Der tages forbehold for trykfejl.

ANNONCE
Del

Seneste nyt