Magasinet M!

M! Møder Seth McFarlane

Han har givet os Family Guy og filmhistoriens første liderlige sovebamse. M! mødte Seth McFarlane og snakkede med ham om hans komiske western-film "A Million Ways To Die In The West" - komplet med babes, splat og frække ord.

 M! Møder Seth McFarlane

Du spiller sammen med Charlize Theron (som er ret lækker .-red) i "A Million Ways To Die In The West", og hun siger nogle ret grimme ting - som eksempelvis "vagina". Var du overrasket over, hvor rå hendes humor er?

Nej! Jeg hørte, at hun var en ret 'cool chick' hvad den slags angår, så jeg var ikke overrasket over, at hun ikke blev fornærmet over nogle af vittighederne. Hun havde den helt rigtige fornemmelse for filmen lige med det samme. Det er jo ikke en film, der gør grin med westerns. Det er en western, der tilfældigvis også er en komedie.

Vagina er ellers ikke et ord, man hører så meget i amerikanske film?

Hvilke amerikanske film ser du? Har du set "Frozen"?

Men ekymrede det dig, at det ord skulle komme ud af en pænt skuespillerinde som Charlize Therons mund?

Wauw! Lad os lige passe på med hvordan vi bruger 'vagina' og hvad der kommer ud af den. Jeg tror kun, at vi siger det en enkelt gang i filmen. Charlize kan klare hvad som helst, så jeg var ikke bekymret for at chokere hendes fintfølende nerver.

Hvad med publikum? Var du nervøs for at fornærme dem?

Der er ikke noget i den nye film, der er mere grænseoverskridende, end det du allerede har set i "Ted"

Hvor meget cowboy er der egentlig i dig?

Ingenting! Og endnu mindre nu. Meningen med karakteren er, at han ikke føler sig hjemme i det miljø. Det gør jeg bestemt heller ikke. Vejret var modbydeligt. Der var enten iskolde vindestød eller hede, der slog én omkuld. Hagl eller hærgende regnskyl. Lyn og torden eller tørke. Det var så ekstremt, som man overhovedet kan forestille sig. Jeg kan bedre lide at være indenfor og være beskyttet mod disse elementer.

 

ANNONCE
 M! Møder Seth McFarlane

Hvordan er det at spille overfor en kvinde, der faktisk både er bedre til at ride og skyde med pistoler, end du er?

Det var en af de ting, der gjorde det til en moderne western, for der ville ikke have været en alfa-kvinde i en klassisk westernfilm. Men her er hun, og det gjorde filmen moderne, selvom den foregår i 1882 i Arizona.

"In a Million Ways to Die in the West" dør folk på en masse forskellige måder. Hvad var din yndlingsdød?

Det er et godt spørgsmål. Det med isblokken, der lander på en mands hoved, er helt klart et dødsfald, der fungerede godt. Det var svært at få til at virke, for vi bruge ikke ret meget computeranimering i denne film, og vi ønskede, at det skulle se virkeligt ud. Så vi brugte en stor plastikklods.

I filmen "Ted" er en af hovedrollerne en talende bamse. Hvem var sværest at instruere: Charlize eller en fuld bamse?

Charlize er meget nemmere, for hun koster ikke 17 millioner dollars at animere. Hun er allerede ret så animeret i forvejen. Så enkelt er det.

Hvordan var det så at skulle instruere dig selv?

Det var ikke så svært, som jeg havde frygtet. Mest pga. "Family Guy", hvor jeg har tilbragt mange år foran en mikrofon og har optaget min egen stemme og derefter redigeret den. Jeg følte ofte, at jeg lyttede til en anden. Det samme skete meget hurtigt med denne film, hvor jeg kom ind i redigeringsrummet og følte mig underligt tilpas de første par dage. Men så kunne jeg se på filmen, som om det var en anden skuespiller og kigge mere objektivt på det. Det gjorde det hele meget nemmere.

Hvad er din yndlingswestern?

"The Man Who Shot Liberty Valance".

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce