Magasinet M!

M! på nudiststrand

Hvad sker der egentlig på en strand uden badetøj? M! satte sig for at finde ud af det.M! på nudiststrand

Nu tænker du straks storbarmede tøsebørn uden en trevl på kroppen eller spændstige pigenumser, men bagsiden af medaljen på nudiststrande, er jo, at der også er nøgne mænd. ØV.

Bevæbnet med solcreme og bange anelser smider jeg mit håndklæde på Stængehus Strand, som ligger ved Tisvilde i Nordsjælland. Efter sigende skulle det være den foretrukne nøgenbadestrand i området, men lige nu vrimler det ikke ligefrem med mennesker. Jeg beholder dog badebukserne på, da det ikke er obligatorisk at være helt nøgen på stranden.
Solen bager ellers dejligt, og vandet er ved at snige sig op i nærheden af de acceptable 18 grader, men der er ikke en nøgen pigenumse i sigte. Ikke endnu da.
Nå, men alt godt kommer til den, som venter, så jeg sætter mig i græsset oppe i klitten og spejder ud over stranden.

Ældresagen - nu uden tøj
Kort efter sker der noget. Et ældre ægtepar kommer masende med det store strandudstyr. Jeg håber de er gået forkert, men nej. Til min skræk smider de begge tøjet. Alt tøjet!
Efter mine øjne har genvundet synet, kan jeg se, at de ældre mennesker ikke er de eneste, som er ankommet. En hel lille familie med to børn slæber sig gennem sandet og sætter sig. Faktisk ser hende moderen i starten af 30'erne helt godt ud uden kluns på. En vaskeægte MILF. Desværre har hun også taget sin mand med, som vel nok er ti år ældre og mere end almindeligt behåret. Puuh.
En time efter jeg er kommet, er her vel ti personer på denne del af stranden, der er kendt som nudiststranden. Der er derfor god plads til at brede sig.

Nærmest søvndyssende 
Efter at have siddet på stranden et par timer skal jeg hjemad. Strandbesøget har ikke adskilt sig nævneværdigt fra en almindelige badetur bortset fra, at badebukserne mangler. Der er altså ikke dømt sex-klub, bare fordi det er en nøgenbadestrand. Gæsterne opfører sig nøjagtig som på en normal strand, men uden en trevl på kroppen er der jo mere at smøre ind i solcreme og blive branket på.
I Danmark findes der ikke strande, hvor du skal være nøgen. Til gengæld findes der som udgangspunkt heller ingen strande, hvor du skal have tøj på. De lokale myndigheder kan dog bestemme, at du skal have badetøj på, men det sker meget få steder. Derfor kan du med god samvittighed nøgenbade på de fleste strande.

Surf forbi siden www.strandguide.dk og find den nærmeste strand, hvor naturisterne boltrer sig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt