Magasinet M!

M!s bedste videoer

I tidens løb har vi lavet en masse sjove og frække videoer på M! Vi har samlet de bedste her!

M!s bedste videoer

Vandhunden Heidi Buus

 

Vandhunden Heidi Buus

 

Hvem kan huske videoen, hvor vi "tester" vandede våben med og på Heidi Buus? Ifølge youtube, ca. 50.000 af jer. Denne gudeskønne blonde babe stillede op i den gode sags tjeneste, da vi på redaktionen besluttede os for at teste vandpistoler. Glæd jer til sidst i klippet, hvor vores daværende praktikant får lov at teste, hvordan et par enorme bryster pakket ind i en stram, hvid t-shirt reagerer på en hel spand vand. Episk.

 

 

ANNONCE

 

M! tester shots. Del 2

 

M! tester shots. Del 2

Kan I huske videoen, hvor Pøllerhornet kører hele 4 sindssyge macho-shots, på hver 10 cl rent sprut, ned? I den første video fulgte vi Frøkjær lave de syge shots, hvorefter han i denne video bunder dem - én efter én! Kan eller tør I gøre kunsten efter?

 

ANNONCE

 

 

 

Oddset julevikaren, Sheila

Oddset julevikaren, Sheila

 

Sidste år ledte vi efter Oddset Jannis julevikar. I den forbindelse tog vi nogle ret frække billeder af de 6 lækre kandidater. Som bekendt var det Sheila, der løb af med sejren. I denne video er det da også tydeligt, hvilke to kæmpe fordele, hun havde over sine nærmeste konkurrenter.

 

ANNONCE

 

 

 

Heidi Buus - cocktail

 

 

Heidi Buus - cocktail

Ved du, hvordan man mixer en Brake Car drink? Nej? Ok, så tjek lige denne video, hvor lækre Heidi Buus viser dig, hvordan det skal gøres. Kan du stadig ikke lave den? Det forstår vi godt. På trods af at vi har set videoen et utal af gange, er det som om, der er et eller andet "forstyrrende element", der stjæler vores opmærksomhed.

 

ANNONCE

 

 

 

Heidi Buus - cocktail 2

 

Heidi Buus - cocktail 2

Heidi viser dig, hvordan du mixer en Loch Lomond Breeze. Tak Heidi, men vi har allerede glemt, hvordan du lavede den. Hun skal dog ha' stor ros for den fine indsats.

 

 

M! tester chili 4

 

M! tester chili 4

Sidste år satte M! sig for at teste chilisovs, og endnu engang meldte Pøllehornet sig i den gode sags tjeneste. I dette klip tester han Black Mamba, den stærkeste chilisovs man kan få. Umiddelbart siger det sig selv, at man ikke bare lige smager på den. Det er der bare ikke nogen, der har fortalt pøllehornet.

 

 

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt