Magasinet M!

M!s guide til masser af sex

Så meget som muligt for så lidt arbejde som muligt. Det er et mantra, der går igen i næsten alt, hvad vi mænd foretager os - især når det gælder sexBjørnen sover

 

mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

Hvorfor bygger vi skyskrabere, lærer at lave mad, og hvorfor gider vi overhovedet at rejse os fra sofaen? Svaret er enkelt: Fordi vi vil have sex! Alligevel kan vejen til livets egentlige mening virke uoverskueligt lang. Især hvis man skal undertrykke sit rovdyrsinstinkt og tvinge sig selv til lange snakke om børn og boligprogrammer - bare for at kunne trække sine shorts af foran en pige på legal vis. Men fortvivl ikke! Vi har nemlig fundet genvejene, og derfor hjælper vi dig her gennem hullet i hegnet til de hellige jagtmarker. Kort sagt: Sådan får du sex - uden at anstrege dig!

 

Bjørnen sover

Du husker sikkert legen fra rød stue. Du skulle ligge med fjæset ned i gulvet, mens de andre unger fes rundt om dig og skreg "Den er ikke farlig, når man blot er varlig!". Så klaskede de dig i ryggen, hvorefter du skulle jagte dem rundt. Faktisk var det en temmelig åndsvag leg, men hvis du bruger pricipperne til at lokke pigebørn tæt på dig i byen, kommer du ikke til at gå alene hjem.

 

Den gifte mand

Indtag den nærmeste bar med din fars gamle guldring på højre hånd. Her fortæller du en nysgerrig ungmø om ægteskabets velsignelser, og om hvordan "one night-stands" kun er et ubehageligt minde fra en dunkel fortid. Snart sænker tøsen paraderne, mens hun drømmer sig væk til livet med parcelhus, fast indkomst og en trofast mand. Og så slår du til! Virkeligheden vækker hende først næste morgen, når hendes hoveddør smækker, og du løber ud i friheden.

 

Bøssen

Med roterende helikopter-håndled stiller du dig ved siden af pigen, mens du med store ord roser hendes skønne tøj. Det falder alle piger for - også selv om de i virkeligheden ligner en væltet UFF-container. Og hvis du desuden fortæller, hvor højt du elsker shopping, Sex & the City og De fantastiske 5, ja - så er du pludselig en af tøserne. Derfor kan du føle dig helt tryg, når du pludselig afslører, at du aldrig har været sammen med en pige". Den udfordring må selv den mest kyske nonne følge op på, og så kan bjørnen slæbe byttet hjem i hulen.

 

Aldrig:

Børneelskeren

Børn kan være et lynfarligt kort at spille ud i "Bjørnen sover" spillet. Pas derfor på med sætninger som"Jeg lægger kun an på piger, som jeg kunne forestille mig at få børn med". Du risikerer nemlig, at et forsmået pigebarn og et sæt skrigende tvillinger med din vigende pande, banker på døren ni måneder senere. Bare fordi hun tog din løgner lidt for bogstaveligt.

 

Sjakalen

ANNONCE
mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

 

Sjakalen

I de firbenedes verden er sjakalen det dyr, der spiser de andres rester. Sådan er det også for den menneskelige ådselsæder, for der er altid nogen, som overser et rigtig godt stykke kød. Og det er godbiden, du går efter, når du med rovdyrets næse for en nem gevinst støver rundt på diskoteket, på gaden og i biografen på jagt efter en mage.

 

På diskoteket

Når diskoteket annoncerer sidste runde i baren, så er det tid til sjakal-runden. Køb et par øl og driv rundt, mens du spejder efter byttet, som ofte er enlige piger, hvis veninde snakker med en fyr. Det kan også være pigen, der sidder alene i baren eller tøsen, der er så stiv, at hun ikke kan se forskel på dig og den veninde, der forlængst er smuttet med et af nattens andre rovdyr. Giv hende øllen, sig skål og hiv hende med ud i en taxa.

 

Udenfor diskoteket

Når nattelivet er ved at lukke ned, står alle dem, der endnu ikke har været heldige, udenfor og spejder efter den sidste chance. Hvorfor ellers stadig være i byen? Du kan nu enten invitere en flok piger med hjem til efterfest eller satse på "one shot - one kill" med en enkelt. Uanset hvad ligger dit sæt mærkede spillekort derhjemme og venter på en omgang strippoker med tilhørende sjusser og overnatningsmulighed.

 

Aldrig:

Til familiefest

Lige meget hvor festlig familiefesten har været, så er det ikke en god idé at lægge an din svogers fraskilte søster. Også selvom hun har ladet dig spise alle sine flæskesvær og inviteret din hånd op under hendes sjal fra Mexico. Og nej, din fætters kæreste er heller ikke et oplagt mål, selvom din fætter er grim.

 

Den direkte

 

ANNONCE
mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

 

Den direkte

Nogle dage gider du bare ikke alt det gylle med at være charmerende, spille smart i baren eller spilde kræfter på snak. Du vil bare have noget sex - hurtigt og uden at røre en finger! Hvis du ikke mirakuløst får en sms fra din ex, der vil have din krop en sidste gang, kan du vælge at gøre din jagt på nattens gudinde meget målrettet.

 

Den frække sms

Kig din sorte bog igennem og find numrene på en håndfuld piger, som du kunne forestille dig at tage temperaturen på. Send en gruppe-sms til tøserne, så de alle får samme besked: "Hej skat! Kom hjem og hyg under dynen med mig!" På den måde øger du chancen for gevinst, og du kan endda være heldig at få hænderne fulde med flere piger i din seng. Hvis nogen ringer for at svine dig til, kan du altid sige, at din ven har misbrugt din telefon - og at du gerne vil mødes over en øl for at sige undskyld...

 

Med sexet hilsen

Tag hen på byens smarteste café, hvor du ved, at der er masser af pigebørn. Her spotter du den hotteste babe, og klog af skade går du selvfølgelig ikke efter hende - men efter den flotteste af hendes veninder. Tricket er, at veninden helt sikkert er lettere, da hun ikke er vant til at blive jagtet. Skriv en fræk hilsen og dit nummer på et gratis postkort, giv det til pigen med et smil og tag hjem og skift lagener.

 

Aldrig:

Naboens datter

Selvom det måske lyder som en god idé, så nytter det ikke noget at bage boller og "tilfældigvis" støde ind i naboens datter på trappen og invitere hende på noget sødt og lækkert. Hun vil ikke tænde på, at du pludselig smider tøjet og danser hiphop til Johnny Deluxe - og det vil hendes far heller ikke.

 

 

Starfucker

 

ANNONCE
mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

Starfucker

Selv om de fleste jenter vil benægte det, så bliver de helt rundtossede, hvis de blot har strejfet en runner fra Popstars på den lokale Statoil. Vejen til en piges seng er derfor at få dit liv til at lyde interessant. Og så er det ligemeget, at din dags højdepunkt er, når folk lejer pornofilm i den lokale Blockbuster, så lyv for satan da!

 

Greven fra Liechtenstein

Få et par af dine kammerater til at hoppe i deres pæneste mørke habit (ingen hvide Don Johnson hør-sæt) og lok dem til at agere bodyguards for dig en aften i byen. Kunsten er at bilde pigerne ind, at du er en stenrig greve fra Liechtenstein. Dine livvagter inviterer de lækreste op til dit bord, ligesom de undervejs får sorteret eventuelle tyske au-pair piger fra. Den slags passer jo ikke til dit image, når dine tysk-kundskaber begrænser sig til fraser som Du machst mich geil og büch dich.

 

Wall Street hajen

Deres blå habitter med tilhørende lyserøde slips ser latterlige ud, men så snart børsmæglerne flasher deres visitkort, så er det som at vinde den store roulette-gevinst på babe-markedet. Pump derfor din hjemmeprinter for en masse falske visitkort og bryg en historie om, at du er en succesfuld børshaj i New York. Illusionen om globetrotteren med guldkortet vil få din popularitet op i Robbie Williams-højder. Men husk, at piger der studerer økonomi, har styr på, at der faktisk ikke er noget, som hedder Tottenham Hotspur-indexet.

 

Aldrig:

Prins Joachim

Det kan godt være, at du snildt kan høvle fadøl og savle over unge piger på provinsdiskoteker, men du får stadig svært ved at bilde tøserne ind, at du rent faktisk er Prins Joachim. Og når det kommer til stykket, så er der vel heller ikke nogen piger, der lækre nok til, at man gider at udgive sig for at være Party-prinsen.

 

Den kyniske

 

ANNONCE
mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

Den kyniske

Kvinder kan ikke stå for omsorgsfulde og kærlige mænd, men det nytter altså ikke noget at prale med, at du med vilje holder dig 10 sekunder længere sengen. Derimod er billedet af dit afrikanske PLAN-barn Natoubanga i baglommen lige præcis, hvad både får dem til at udbryde "Åhhhh" på gaden - og i din seng senere på aftenen.

 

 

Hundehvalpen

Lån naboens hvalp, bliv ansat på en kennel eller stjæl din senile mosters Golden Retriever. Uanset hvor grimme hunde bliver som voksne, er de altid søde som små, og når du slipper den løs i den lokale park, er det den sikre babe-magnet. Og de skal selvfølgelig alle have historien om, hvordan du reddede hunden fra en brændende bygning, hvor dens mor omkom. Og før du har set dig om, ligger du hjemme i sengen med en pige - mens hunden er parkeret ude på bagtrappen.

 

Ungen

Dette trick kræver, at nogen er dumdristige nok til at låne deres barn ud til dig. Men når den hurdle er passeret, og du står med en to-årig knægt, skal der virkelig bages på lækre tøser. Hiv ham med på café og placer dig tæt på de lækreste piger. Så er du nemlig parat til at stille ungen spørgsmål, som "Savner du også Mor?", og "Det var også frygteligt, at den store lastbil slet ikke så hende". Hvis det ikke virker, kan du supplere med at vikle din arm ind i gips, som om den var brækket. Så burde hjælpen strømme til.

 

Ældreplejeren

Hvis din farfar hellere vil spille banko på ældrecentret end at hænge ud med dig, så tager de fleste plejehjem heldigvis imod yngre besøgsvenner med kyshånd. På den måde kan du få lokket en gammel gubbe med ud på ture, hvor du er stensikker på at støde ind i nogle flotte piger. T-shirten med påskriften "Passer på de ældre" gør alle opmærksom på din betænksomhed, og du er garanteret at komme hjem med lommen fyldt med telefonnumre - så længe du ikke får en "ven", der lugter af tis.

 

Aldrig:

Ungdoms-institution

Det kan godt være, at det virker betænksomt i dine øjne at være frivillig leder på en ungdomsinstitution for socialt udfordrede børn. Men det er nok yderst begrænset, hvad du scorer af babes, når du finder dig selv nøgen og bundet til et træ i parken, mens 13 snotunger tester deres slangebøsser på dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gyldne sex-citater

ANNONCE
mmm.dk - M!s guide til masser af sex mmm.dk

3 gyldne sex-citater fra kendte babes

 

Angelina Jolie

"Jeg har ikke fået sex i så lang tid, at jeg snart tager den første med op på mit hotelværelse."

 

Dolly Parton

"Det er vigtigt med mænd, der tænker på andre end sig selv. Så ved man, at de også sørger for, at du får noget ud af et knald."

 

Jordan

"Jeg tænder på, at en fyr er direkte og fortæller mig, at han vil have mig her og nu. Så må han også gerne få en af mine veninder med."

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt