Magasinet M!

M!s guide til quickies

Alle forhold har godt af lidt lynsex en gang imellem. Tjek her, hvordan I kommer i gang.M!s guide til quickies

FORBEREDELSE:

1. Varm hende op
Kvinder er ikke helt så hurtige på aftrækkeren som mænd, når det kommer til hardcore action, så fyr op under hende i løbet af dagen - hendes vigtigste erogene zone er som bekendt hjernen (og hvis du ikke vidste det, så skriv dig det lige bag øret nu). 

Tip: Send hende et par frække sms'er i løbet af dagen a la "du var så lækker, da du tog af sted i morges - du kan bare vente dig, når du kommer hjem", eller hvad tonen mellem jer nu er. Det indstiller hendes hjerne på sexede overraskelser.

Hvis du glemmer det, så hvisk noget frækt og personligt i hendes øre, før du hiver hendes trusser af.

ANNONCE
M!s guide til quickies

2. Vær beredt
Spejderne har fuldstændig ret: Det er ekstremt vigtigt at være beredt. Og da det ikke kun handler om gørelsen, men også om smørelsen, skal du sørge for at have sådan noget inden for rækkevidde, når du kaster dig spontant over hende.

Det kan nemlig godt tage lidt længere tid for hende at blive klar til leg - og hvis hun ikke er ordentligt våd, kan det gøre ondt. Tjikker-likker.

Tip: Forær hende en lille tube glidecreme, som hun kan have i tasken. Ja, det lyder vildt corny, men pak den fint ind og forær hende den sammen med et frækt kort (a la "du tænder mig så meget, at jeg har lyst til dig hele tiden"), så skal hun nok tage godt imod den.

ANNONCE
M!s guide til quickies

HVOR OG HVORDAN:

Selv lynsex bliver ensformigt, hvis du tager hende op ad væggen i entreen hver eneste gang.

Gør det til en sport at have gjort det i alle boligens rum - på hver enkelt stol, på bordene, i skabene eller hvad I nu synes er sjovt. Det er jo netop dét, der er hele pointen: At det skal være sjovt. 

Du får 4 frække forslag på de næste sider.

ANNONCE
M!s guide til quickies

1. Stående

Fordel: Den er god, hvis I befinder jer et sted - f.eks. på vej hjem fra byen - hvor der ikke er noget oplagt at knalde på eller op ad.

Ulempe: Du kan trænge langt op i hende på denne måde, og det kan godt gøre ondt, hvis det går for hurtigt i begyndelsen. Så tag den med ro til at starte med.

Sådan gør I: Hun står foran dig og bøjer sig fremover. Hun kan også stå med fronten mod dig, men det kan godt være lidt sværere, hvis der er stor højdeforskel. Du trænger ind. Trylle-trylle.

ANNONCE
M!s guide til quickies

2. På bordet/køleren af en bil

Fordel: Du kan styre tempoet, og hun kan læne sig tilbage og koncentrere sig om at røre ved sig selv, så hun (også) kan opnå en lyn-orgasme. 

Ulempe: Det kræver et underlag, der står rimelig fast. Kan enten være en bilkøler, et køkkenbord eller forældrenes egetræs-sag i spisestuen (nok bedst, hvis de ikke er hjemme?).

Sådan gør I: Du står op, og hun ligger halvvejs inde på bordet/bilen med benene og popoen strittende ud over kanten. Hold eventuelt hendes ben for bedre styring.

ANNONCE
M!s guide til quickies

3. På sofaen

Fordel: I sidder der garanteret alligevel tit - og så kan I ordne det i pausen mellem to halvlege, eller mens der er reklamer. Der er også mulighed for masser af forskellige stillinger i en sofa.

Ulempe: En sofa kan også være meget upraktisk, hvis den f.eks. er for blød eller for kort. Det samme gælder i øvrigt din javertus (hæ!).

Sådan gør I: En god stilling, der passer til de fleste sofaer, er, hvis du sidder ret op og ned, mens hun sætter sig hen over dig.

ANNONCE
M!s guide til quickies

4. På et toilet

Fordel: I kan låse døren - og toiletter er jo noget, der findes rigtig mange steder.

Ulempe: Hvis I bliver derinde for længe, og der danner sig en kø udenfor. Kan godt blive en smule akavet bagefter.

Sådan gør I: Her kan I enten gøre som i punkt 1 (stående) eller som i punkt 3, hvor I lukker brættet ned, og hun sætter sig oven på dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE