Magasinet M!

M!s guide til sprøjteorgasmer

Hvor, hvorfor, hvordan?M!s guide til sprøjteorgasmer

De fleste af os, har fået en pige til at komme. Hvis vi er rigtigt dygtige, kan vi få dem til at komme flere gange i træk. Og så er der dem af os (eller "jer", for jeg er ikke en af dem), der kan få piger til at komme, så det sprøjter. Yup, ligestillingen vinder frem - det er ikke længere kun os fyre, der får lov at sprøjte lidt på tøserne. Nu får de også lov til at sprøjte på os. Den kvindelige ejakulation er ikke noget nyt. Men selvom denne besynderlige kvindelige kropsfunktion er et kendt fænomen, er der bemærkelsesværdigt få der ved noget om den. Det har vi her på M! besluttet at gøre noget ved, så fold ørerne ud og bliv endnu engang klogere på kvindens nedre regioner.

Hvad er det?
I langt de fleste tilfælde er denne væske klar og nej, det er ikke urin. Er du til den slags våde lagenløjer, så er det jo bare at tisse løs. Det er der ikke noget galt i... hvis du lige advarer din partner i forvejen. Anyway, den væske som kvinden udskiller når hun ejakulerer, har meget lidt med urin at gøre. Kemiske analyser har vist, at det minder mere om sæd, bare uden sædceller. Dette er værd at fortælle din pige, for ofte er følelsen af at holde tis tilbage, den samme som at holde ejakulationen tilbage. Med andre ord er der god chance for at hun egentlig holder sig fra at sprøjte, selvom hun tror hun holder sig selv fra at tisse. Dette kan lede til nogle ubehagelige overraskelser, hvis pigen nu rent faktisk SKAL tisse, men hvis hun har været på toilettet inden jeres lille porno-session, er faren en hel del mindre.

Hvorfor ejakulerer hun?
Se, dét er spørgsmålet til en million kroner. Det er der nemlig ingen der ved. Alverdens gynækolog-æggehoveder har flere forskellige teorier. Der er endda en hel del, der ikke tror på det. Faktum er dog, at kvinder kan komme, så det sprøjter, og ikke en eneste af dem har følt, at det var ubehageligt (ikke fysisk i hvert fald). For god ordens skyld, så er det værd at nævne, at betegnelsen sprøjteorgasme faktisk er lidt misvisende, fordi sprøjtet  ikke behøver være kombineret med en reel orgasme. Men altså, det er et godt tegn på, at hun er MEGET ophidset.

Hvordan ejakulerer hun?
Dette er endnu et spørgsmål, der stadig debatteres heftigt blandt eksperter. Derfor smider vi de fysiologiske nørderier i skraldespanden, og fokuserer på, hvordan sådan en ejakulation rent faktisk kan tage form. Nogle gange kan det sprøjte ret præcist ud i to små stråler. Nogle gange fosser det ud som en gejser. Nogle gange falder det bare ud. Og nogle gange kan det sprøjte direkte op i luften i en lang stråle. Nogle gange kommer der ikke mere væske, end der kan være i et fingerbøl - og nogle gange kan du godt hive en spand frem. Lige meget hvad der sker, så er det uden tvivl rart at ha' et håndklæde i nærheden.

Hvordan får du hende til at sprøjte?
Her ville det være rart med en "tryk dér, hiv dér og sig dette"-forklaring, men der er ingen opskrift. Faktisk har du som fyr, meget lidt du kan gøre, for at få hende til at eksplodere. Alt tyder på, at det er op til pigen. Hun skal være mentalt indstillet på det - ellers sker det ikke. Dette kan ikke understreges nok: Pigen skal VILLE det! Langt de fleste piger fortæller hvordan det bare pludselig sker, mens de har sex, men der er nogle tricks der kan hjælpe sprøjte-showet på vej. Et af dem er stimulering af G-punktet. Stik en finger ind i fisseletten og mærk efter på "loftet" - altså, området inde i pigen, lige unde navlen. Her bør være et punkt der føles lidt hårdere og lidt mere nubret, end andre steder. I dette område finder du G-punktet. Lette pres eller berøring af G-punktet er en meget hurtig genvej til kvindelig ejakulation (hvis hun somsagt er indstillet på det). Kombinér gerne stimuleringen af G-punktet med lidt stimulering af hendes klit. Dette skulle ifølge flere piger, give dem en helt sindssyg orgasme og hvis de er heldige en rigtig fugtig én af slagsen.

Men, men, men...
Der er naturligvis en masse men'er. For det første er det ikke alle piger, der kan sprøjte, fordi enkelte pigers kroppe ganske enkelt ikke er bygget til det. For det andet er det umuligt at sige præcist, hvad der får din pige til at sprøjteejakulere - det er forskelligt fra pige til pige. Og for det tredje, så er det jo slet ikke sikkert, at hun har lyst. Det er meget muligt at hun ville få en buldrende torden-orgasme, men hvis hun i bund og grund bare synes det er møgækelt, at der fosser uforklarlig væske ud af hende, så skal hun heller ikke tvinges til det.

Det var alt hvad vi havde at sige om sprøjteorgasmer, så hvis du er så heldig at ha' en pige der er frisk på, at gå på opdagelse i denne våde sex-disciplin, så er det bare at komme i gang. Så kan alle vi andre trøste os med at vi ikke behøver at pakke soveværelset ind i rulleplastik, hver gang vi tager en tur i høet med kæresten.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE