Magasinet M!

M!s playbook - Sådan scorer du på gaden

Med inspiration fra en af vores yndlingskarakterer, Barney Stinson, har vi fået to af vores praktikanter til at teste 4 scoretricks, der kan bruges på en ganske almindelig hverdag.

M!s playbook - Sådan scorer du på gaden

Nååååh, lille vovse!

Scoretrick:
Piger elsker små, nuttede hunde. Vi lånte Moderedaktørens hund, Leo, og sendte ham med Praktikanten ned i den lokale park for at teste, om de firbenede kræ virkelig ER mandens bedste ven, når det kommer til at falde i snak med fremmede tøser.

Det skal du bruge:
 - En hund. (Helst en nuttet en af slagsen.)

Virker det?
Næh. Ikke medmindre du gerne vil score pensionister eller fulde hjemløse, for det var sgu det eneste, praktikanten faldt i snak med på sin tur. Til gengæld brugte han en stor del af tiden på at samle hundelorte op.

ANNONCE
M!s playbook - Sådan scorer du på gaden

Se mig! Jeg har følelser!

Scoretrick:
Op i røven med bad boys - piger elsker fyre, der ikke er bange for at tude, når damen er skredet og alt bare er noget lort. Men kan man rent faktisk score på at vise sine inderste følelser i offentligheden? Vi satte Praktikanten på en bænk midt på Strøget i København og bad ham om at ligne en, der lige var blevet droppet af sin kæreste.

Det skal du bruge:
 - En bænk
 - En buket blomster
 - Dét der ansigtsudtryk du laver Når du får klunkerne i klemme i bildøren

Virker det?
De københavnske piger er nogle følelseskolde røvhuller - i hvert fald at dømme ud fra antallet af piger, der ikke bare gik forbi praktikanten og gloede på ham, som om han var idiot. På halvanden time kom der kun fire kvindemennesker over til ham for at spørge, hvad der var galt, og ud af dem, var halvdelen langt over 30. Der var dog held hos to unge piger, der gerne ville trøste praktikanten og give ham deres nummer.

ANNONCE
M!s playbook - Sådan scorer du på gaden

Kys mig - jeg er kendt!

Piger elsker fyre, der er kendte. Bare se på Christopher - manden vader i damer. Og med YouTube og alt det der, kan alle jo lige pludselig blive berømte. Eller i hvert falde bilde fremmede piger ind, at man er det.

Det skal du bruge:
 - En Facebook-fanside og et Wikipedia-opslag om dig selv, som du kan vise pigerne, hvis de ikke tror på dig. Hvis du er lidt rap på lakridserne, kan du lave begge på en halv time. Husk at få alle dine venner til rent faktisk at like lortet.

Virker det?
Ja, overraskende nok. Vi sendte Praktikanten ind på en café, hvor han fandt et bord med to søde piger. Praktikanten gav sig ud for at være Danmarks nye store, hvide hiphop-håb - nemlig rapperen Ma Rius (og ja, han fandt selv på sit kunstnernavn), og spurgte - som man nu gør, når man er kendt - om pigerne ikke havde lyst til at få en autograf og en selfie. Det ville de gerne, og den ene af dem var også klar på at stikke Praktikanten sit telefonnummer. Ma Rius' Facebook-side har i øvrigt 119 likes i skrivende stund...

ANNONCE
M!s playbook - Sådan scorer du på gaden

"Do you know where the Roundtower is?"

Scoretrick:
Piger elsker udenlandske fyre, der er sådan lidt mystiske og eksotiske. Så kan man lyve sig til succes ved at lade som om, at man er en forvirret polsk turist, og gerne vil vises lidt rundt i byen?

Det skal du bruge:
 - En underlig accent
 - Et Kort

Virker det?
Det korte svar? Nej. Hvilket måske skyldes, at Praktikanten hverken ser særlig eksotisk eller mystisk ud. Der var dog en gruppe piger, der gerne ville pege ham i retning mod Rundetårn. Ingen af dem vidste dog, hvor det åndssvage tårn lå, og endte derfor med at sende ham i en forkert retning. Tak for lort, tøser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE