Magasinet M!

M!s sexbrevkasse genåbner

Velkommen til vores nye sexbrevkasseredaktør Denice KlarskovM!s sexbrevkasse genåbner

Med dette første brev genåbner M!s sexbrevkasse med helt ny sexbrevkasseredaktør: Den sjove og sexede Denice Klarskov.

Hej M!

Jeg har læst i jeres blad, at man kan få sin sperm til at smage bedre, hvis man spiser ananas. Det gør jeg så altid, før jeg skal på date, hvor der er chance for at få et BJ. Men er der noget, som ligner det, som man kan sige til pigerne, de skal spise eller gøre? For det er altså ikke alle piger, der smager og lugter lige godt.

Ham med tungen


Hej tungedreng ;)

Ja, det er helt korrekt, at der er flere ting man kan gøre, for at få sæden til at smage bedre. Som du selv skriver, kan man spise ananas - det behøver som sådan ikke at være en hel ananas, men det kan også gøres med et par glas ananas-juice. Det er i øvrigt det samme med større mængder appelsiner og andre citrusfrugter og deres juice.

Men om man kan få noget, der får pigers nedre dele til at smage godt eller bare bedre? Hmm, min første indskydelse er vand og intim sæbe? For guds skyld ikke almindelig sæbe men intimsæbe! Det er meget vigtigt, da vi damer har en anden pH-værdi for neden. Så aldrig almindelig sæbe - altid intim sæbe! Jeg har ærligt talt endnu ikke selv prøvet, om der var noget man kunne bruge til at smage bedre dernede, og jeg håber da i øvrigt også at jeg smager fint ... to sek.. Jo, den er helt i orden, den smager som den skal!

Men for at være helt ærlig: Nej, jeg tror ikke, du skal gøre dig de store forhåbninger om at der findes et vidundermiddel.
Men på apoteket kan hun få nogle syreneutraliserende kapsler (vivag), der kan hjælpe med hende med at opretholde den rette fugtighed i underlivet, hvilket kan være en af årsagerne til den milde "brise", du synes, er dernede. ;-)

Jeg er ked af ikke at kunne præsentere et mirakel-middel for dig, men måske et godt råd:
Tag pigen med i bad, og smugl lidt intimsæbe med ind i legen - så er hun klar til en dukkert, om man så må sige... ;-)

Mange knus
Denice Klarskov
www.clubdenice.dk

P.S. Hvis jeg skulle opdage noget yderligere, der hjælper, så skal jeg nok sige til!

-

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til Denice@benjamin.dk
Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via www.clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE