Magasinet M!

M!s ubeskriveligt dumme scoreguide!

Følg vores 7 trin, og du vil være sikker på at hive en babe hjem hver våde weekend (Sådan, næsten da).

Hvis der er noget, M! er kendt for, så er det de brugbare artikler. Derfor er vel også ok engang imellem at levere noget ubrugbart og ganske politisk ukorrekt: Som nu denne såkaldte scoreguide. Enjoy:

1. Det er vigtigt at dufte godt. Rigtig godt. Tøserne er af en eller anden årsag ikke så meget til fyre, der lugter af slagtet pungdyr. Så sørg for at pirre hendes lugtesans med Gucci's 'finest'. Og hvis det ikke virker, kan du altid bruge æter. Det virker hver gang. (Hvis du er en psykopatisk seriemorder i et CSI-afsnit)

 

2. Håret. De fleste fyres mojo sidder i håret. Og nu sidder alle de ufrivilligt skaldede fyre derude og ryster på hovedet. Men det gør den altså. Derfor skal du sikre dig, at garnet sidder, som det skal. Ikke noget med hentehår eller ko-slik her.

 

3. Dit outfit. Det kan godt ske, at du er på S.U. og har et rådighedsbeløb på 26 kr. om måneden. Men det behøver dit udvalgte score-offer jo ikke at vide. "Men piger går jo ikke op i penge!", udbryder du straks. Øhh, jo! Hvis hun virkelig ikke gik op i din økonomi, ville hun nok score en hjemløs, ikke? Så sørg for at have et fedt outfit på, der skriger af god stil. Røv en pengetransport om nødvendigt.

 

 

ANNONCE
mmm.dk - M!s ubeskriveligt dumme scoreguide! mmm.dk

Hæld drinks på damerne, og de vil (måske) tale med dig.

4. Drinks. Tøser hader, når fyre er nærige i byen. Så overhæld hende gerne med en masse farverige og stærke drinks. For hvis der er noget piger elsker, er det gratis cocktails. Og husk nu at komme et par rohypnol i hendes drink. Så scorer du hurtigere. Altså, scorer en tur i spjældet. 

 

5. Komplimenter. Nu har hun fået lidt at drikke og synes ikke længere, du ser ligeså væmmelig ud, som før hun bundede den ekstra stærke Long Island Ice Tea. Det betyder, at du kan begynde at charmere pigebarnet og fyre dine bedste scorereplikker af. Komplimenter gerne hendes bryster og balder. Det elsker de. Og scorereplikker som, "dine bryster ser tunge ud, skal jeg holde dem for dig?", virker også hver gang.

 

6. Mand dig op. Piger elsker machomænd. Præcis som det er tilfældet i dyreriget, vælger de altid den stærkeste han i flokken. Så hvis du har fulgt vores råd, men af en eller anden mystisk årsag endnu ikke har scoret, er der kun én ting at gøre: Mand dig op og uddel klø. Det gør ikke noget, du er en lille svækling, for der vil altid være nogen på et diskotek, der er mere svagere end dig. I bedste fald, kan du overfalde en kørestolsbruger. Bare sørg for at sparke kørestolen væk langt væk, så pigen, du skal imponere, tror, der er tale om en lige kamp.

 

7. Tør tårerne væk. Nu er der med garanti sket følgende, Døremændene har passiviseret dig godt og grundigt og efterfølgende læsset dig af udenfor. Forbandende dørmænd. Nu er det åbentbart blevet forbudt at score i byen. Alle ved hvor hårdhændet en dørmand kan være, så tør tårerne væk og mand dig op. Din kommende scoring er nemlig på vej ud til sin machomand: Dig! Hvis hun mod alle odds skulle blive inde, er der kun en løsning på dit scoreproblem: Rohypnol - til dig selv. Du vågner op dagen efter med følelsen af at have haft sex i en kæmpe tåge. At det så er med dig selv er en helt anden historie.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt