Magasinet M!

M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler

Vi har fået os en lille snak med den storbarmede Playboy-model Barbara Zatler. Tjek de frække billeder og læs interviewet her.

M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler
M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler
M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler
M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler

Hvem er dit idol på det hvide lærred?

Johnny Depp. Jeg synes, han er utolig sej og har et stort talent. Han vælger ofte nogle skæve roller, og det tager jeg hatten af for.

Og så er han heller ikke grim. Hvilket bringer mig videre til: Har du en kæreste?

Nej det har jeg ikke. Så langt er jeg ikke kommet endnu.

What? Det forstår man jo ikke helt. Hvordan ser din drømmefyr ud?

Jamen, jeg har ikke noget idealbillede af, hvordan drømmefyren skal se ud. Jeg er mere tiltrukket af personen indeni og ikke blot hans ydre. Det hele handler jo om kemi mellem to mennesker. Så jeg er ligeglad med, om han er tyk eller tynd, høj eller lav, og hvad han så end laver af erhverv, hvis bare han er dejlig.

Og hvad skal der til, for at han kan score dig?

Jeg aner ikke, hvordan jeg skal scores. Det sker jo som regel bare. Jeg møder mest nye mennesker, når jeg er til noget privatfest eller lign. Ikke sådan i byen, for der er folk jo mest bare ude på lidt sjov i gaden, hvis du forstår, og det er jeg sgu nok vokset fra.

Har vi set det sidste nøgenbillede af dig?

Ja, det vil jeg vove at påstå, at I har. Jeg kan sagtens finde på at lave semi-nøgne billeder, men ikke full-nude, hvor jeg viser mig frem, som Gud har skabt mig. Det var Playboy and thats it!

Øv. Så må vi jo nøjes med det ene Playboy, vi har liggende et eller andet sted. Men vi glæder os til at se noget mere til dig på det hvide lærred. Også selvom du skulle beholde dit tøj på.

 

ANNONCE
M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler

 

Hoppede Leo og Jamie Foxx på nogle damer? Eller nøjedes de bare med at kigge. Og savle?

Leo holdt sig vist til sin Bar Rafaeli (Gudesmuk supermodel og ex-kæreste, red.). Men Jamie dansede lige ved siden af os med to smukke unge kvinder. Rygterne siger, han er meget glad for det kvindelige køn, så mon ikke de var mere end blot dansepartnere.

Stodder. Du har før haft roller på tv - er der noget nyt? Og har du tænkt dig at smide tøjet, hvis rollen kræver det?

Ja, der er lidt under opsejling. Den seneste danske film, jeg medvirker i, hedder 10 timer til paradis og kommer i det nye år. Den er jeg meget spændt på, men ellers er der nogle filmprojekter ovre på den anden side af Atlanten. Den ene hedder Weapons Of Virtue, hvor jeg spiller superheltinden Anna, som tager hævn over sin store kærlighed, der bliver myrdet. Og så har jeg to andre film, som jeg desværre ikke kan sige så meget om endnu, men jeg kan røbe, at jeg skal spille overfor Sean Combs aka P. Diddy.

Og ja, jeg kunne godt finde på at smide tøjet, hvis rollen krævede det. Men så skulle det også være en god rolle.

Altså en god rolle som Kelly Brooks i Piranha 3D?

Den har jeg ikke set! Men den lyder lidt plat. Jeg vil sige en rolle som bond babe eller lign. Den anden er vist en splattergyser, hvis jeg ikke tager helt fejl?

Nope, du har helt ret.

(Fortsættes på næste side...)

 

ANNONCE
M! snakker med Playboy-modellen Barbara Zatler
Hej Barbara. Du har været ude at rejse meget i forbindelse med dit arbejde som model. Er der nogle sjove oplevelser fra verden, du vil fortælle om?Den bedste oplevelse jeg har haft, var da jeg var til Halloween fest på Playboy mansion.

Hmm, det lyder interessant. Går det lige så vildt for sig, som man hører om? Og bagte Hugh Hefner på dig?

Haha... Nej han var ganske stille og rolig. Tror ikke pulsen kommer så højt op at køre længere. Men ja, festerne er vilde, og det er en super oplevelse! Humøret står højt hos gæsterne, og man kan sådan set skabe sig lige så tosset, som man vil. Ingen lægger mærke til det, da alle er der for at feste max. Der rendte nøgne kvinder rundt, mens andre var klædt ud. Vi mødte både Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx osv.

(Fortsættes på næste side...)
ANNONCE
Del

Seneste nyt