Magasinet M!

M! tester beef jerky

Når du vælter ind ad døren klokken låårt om morgenen i en kæmpe brandert, er det altid rart med lidt tørret kød. Men hvilken Beef Jerky er egentlig den bedste?

Beef jerky - cajun hot

BEEF JERKY - CAJUN HOT

 

mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

Det krydrede indslag kickstarter testen på den dårlige måde. "Det smager som gamle rygere med en metallisk eftersmag," brokker Pøllehornet sig, mens Fyrtårnet i starten er så fornærmet, at han nægter at udtale sig om den dårlige smag. Til sidst får han dog fedtet sig sammen: "Det er som at slå en skid i en kop og så lugte til den bagefter." Faktisk er det kun den altædende Lærling, der desperat griber ud efter posen for at få en ekstra luns tørret kød. "Der må være nogen, der ikke syntes, Beef Jerky ´was strong enough´. Den er dejligt krydret - præcis sådan jeg foretrækker min morgenmad," er dommen fra Lærlingen.

Karakter: 2 ud af 6 stjerner

 

PRIS: 30 kr. for 50 g.

Køb den her:

Jack Links - Beef Nuggets

JACK LINKS - BEEF NUGGETS

 

ANNONCE
mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

Så kom der pludselig bedre kvalitet i kæften på testpanelet. "Det er dejlige store stykker lige til munden. Den smager som om, den kommer lige fra grillen. Yummy!," Kommer det straks begejstret fra den amerikanske ekspert, Lia. Selv det kræsne Fyrtårn hopper med på bølgen og skamroser Jack Links Beef Nuggets, så det næsten virker ironisk: "Much better, den er sgu god. Meget nemmere at tygge, og så ser den ik så ringe ud endda." Karakteren ender alligevel på et lunkent firtal, fordi Lærlingen pludselig bliver tvær og beslutter dig for, han bestemt ikke kan lide den.

Karakter: 4 ud af 6 stjerner

PRIS: 30 kr. for 50 g.

KØB DEN HER: 7-Eleven butikkerne

Beef jerky - Original

BEEF JERKY - ORIGINAL

 

ANNONCE
mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

 

Her er alle oppe at ringe på max-karakteren. "Den er klasser bedre end de andre," vurderer Pøllehornet, mens Lærlingen er hurtig til at bakke ham op: "Jeg får lyst til at gøre noget mandigt, som at gå ud i skoven og fælde træer," siger han med oppustet brystkasse. Beef Jerky Original har en god konsistens, der ikke sidder fast i tænderne, og den passer perfekt til at spise tømmermændene væk med. Ekspert Lia bliver pludselig ramt af en ordentlig omgang hjemve, mens hun guffer løs på det tørrede kød. "Det er som at være hjemme i bjergene. Jeg kunne spise den her hele dagen," afslutter hun.

Karakter: 6 ud af 6 stjerner

PRIS: 30 kr. for 50 g.

KØB DEN HER:

Beef jerky - Smoked

BEEJ JERKY - SMOKED

 

ANNONCE
mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

 

"jeg tror, jeg får lungekræft af den her," hvæser Fyrtårnet, da hans tunge møder det røgede kød. Lærlingen er helt enig, og han ryger endda en pakke smøger om dagen. "Når jeg får sådan noget Beef Jerky, så er det som at ryge cigar foran en grill, mens der render nøgne piger rundt over det hele," drømmer Lærlingen. Beef Jerky Smoked er mandigt kød, der smager meget kraftigt af røg. Den røgede smag bliver bakket op af nuancer af barbecue-smag, og det plejer virkelig det maskuline ego. "Jeg får et godt kick af den. Det må være som at gå på jagt og så få skudt en kæmpe elg," mener ekspert Lia.

Karakter: 5 ud af 6 stjerner

PRIS: 30 kr. for 50 g.

KØB DEN HER:

Jack Links - Original

JACK LINKS ORIGINAL

 

ANNONCE
mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

 

Den bløde konsistens virker meget syntetisk, og det er som om, der er lavet for meget ved den. "Jeg synes, den er lige så ulækker som at spise min egen forhud," kommer det fra Fyrtårnet, der straks får travlt med at forsikre resten af testpanelet om, at han da aldrig har smagt sin egen forhud. Pøllehornet, der til gengæld HAR smagt sin egen lange forhud, mener i stedet, smagen minder om at spise sårskorper. Den eneste i panelet, der rent faktisk er vild med Jack Links Original er Lærlingen: "Jeg synes, den har en god diskret neutral smag og en god konsistens. Den er måske en smule tør, men helt sikkert ikke for sej," vurderer han.

Karakter: 3 ud af 6 stjerner

PRIS: 30kr. for 50g .

KØB DEN HER: 7-Eleven butikkerne

Jack Links - Sweet & Hot

JACK LINKS - SWEET & HOT

 

ANNONCE
mmm.dk - M! tester beef jerky mmm.dk

 

Testens sidste indslag er både sød og stærk på samme tid, og det forvirrede totalt testpanelet. "Den starter sød og så bliver den hot. Det smager faktisk meget godt, men den ligner jo et brugt menstruations-bind," sammenligner Fyrtårnet. Pøllehornet kunne ikke være mere enig, mens resten af panelet slet ikke havde noget problem med hverken udseende eller smag. "Jeg synes, den ligner sød slik og smagen har mange niveauer, der virkelig er en stor oplevelse," var den saglige og utroligt kedelige vurdering fra ekspert Lia. Jack Links Sweet & Hot fortjener nu alligevel fire stjerner, for den kreative blanding af sødt og stærkt.

Karakter: 4 ud af 6 stjerner

PRIS: 30 kr. for 50 kr.

KØB DEN HER: 7-Eleven butikkerne

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce