Magasinet M!

M! Tester sidevogne

Gå på opdagelse i bodega-buffeten

M! Tester sidevogne
Amerikaner-sættet

Budweiser + Jack Daniels

Skal du have blæs på branderten på rekordtid kan du hive hele whiskeyshottet ned med det samme, men hvis du hellere vil holde de mest basale kropsfunktioner så nogenlunde intakte, bør du lade indtaget af Jack og Budweiser følges lidt ad. Begge dele smager bedst hver for sig, så medmindre du er countrysanger eller dranker (eller begge dele), så tag den lidt med ro.

3/6 stjerner

M! Tester sidevogne
Aarhus-sættet

 Ceres Top + Arnbitter

Oprindeligt blev både Arnbitter og Ceres produceret i Aarhus, men nu har Ceres flyttet deres produktion, så hele byen (desværre) ikke længere stinker af lunken øl. Danmarks næststørste by lægger dog stadig navn til dette heftige los i løgene af et sæt, der vinder på Ceres Tops lettere metalliske smag og den krydrede lokale Arnbitter, som i øvrigt byder på lidt flere procenter end andre former for bitter. Et ægte mandesæt, der skiller mænd fra drenge.

5/6 stjerner

M! Tester sidevogne
Black Hoe

Hoegaarden + Jägermeister

En del vil nok forbinde kombinationen af Weissbier og Jägemeister med skiferie, mens andre vil nyde kombinationen af en frisk øl og en krydret bitter. Bartenderen på din lokale bodega vil nok kigge en ekstra gang på dig, hvis du bestiller Black Hoe, men befinder du dig i en velassorteret bar kan du med sindsro bestille denne bajer med ekstra brandert.

4/6 stjerner

M! Tester sidevogne
Bitch Slap

Guld Tuborg + Fernet Menta

Fernet Menta smager som bekendt af Fernet Branca tilsat tandpasta. Ville du trykke tandpasta ud i din guldøl? Nej, vel. Bitch Slap smager af helvede på jord, blandet op med guldøl. Bestil den, hvis du er ved at falde i søvn hen over bardisken. Du vågner helt sikkert - eventuelt for at brække dig

1/6 stjerner 

M! Tester sidevogne
Muddy Irish

Guinness + Tullamore Dew

Ingen vil stille spørgsmålstegn ved din mandighed, hvis du bestiller denne kombination af stout og whisky i en bar. Præcis som i tilfældet med amerikanersættet er der dog mest tale om en to separate drinks, der ikke som sådan får hinanden til at smage af mere, men helt sikkert hjælper dig med at blive fuld.

 

3/6

M! Tester sidevogne
Safari-sættet

Albani Giraf + Jägermeister

Giraføllen er i mange øjnes det bedste, der er sket for Fyn udover Storebæltbroen og Miraklet i Madrid (hvor O.B tævede Real Madrid). Du kan dog skifte giraffen ud med en elefant, hvis du ikke lige er i nærheden af Fyn, for det ændrer ikke på kombinationen af tung guldøl og den søde smag af Jägermeister. Det kunne let gå hen og blive kvalmt, men safarisættet glider forbavsende godt ned, og Jägermeisteren kan kun lige anes. Et overraskende vellykket sæt. Tøser og tøsedrenge kan med fordel tage den som Jägerbomb i stedet.

 

4/6 stjerner

M! Tester sidevogne
Fædreland

Tuborg + Gammel Dansk

Denne knap så opfindsomme hyldest til Danmark, er en klassiker, som du aldrig går helt galt i byen med. Kan du virkelig ikke fordrage Gammel Dansk kommer du aldrig til at knuselske dette sæt, men selv skeptikere vil opdage, at øllen klæder den krydrede bitter. Et sæt i perfekt balance.

5/6

M! Tester sidevogne
Cloudy Day

Corona + Tequila

Er du ved at være træt af drikke din tequila med sammen med salt og citron fra brystet af mere eller mindre fedladne strippere, kan du med sindsro slamme den i selskab med en Corona. Du får det bedste med fra tequilaen, der samtidig slører den værste parfumeduft ved Coronaen. Et godt sommersæt, som du sagtens kan byde damerne i baren.

4/6

 

M! Tester sidevogne
Fiskerkonen

Guld Tuborg + Fisk

Fisk, fiskefjæs og andre ting, der smager af halspastiller, er den hyppigste sidevogn til øl i dagens Danmark. Det er en skam, for den friske smag af mentol og salmiak går elendigt med den sødlige smag af guldøl. Vi kunne praktisk taget mærke de to væsker skændes på vej ned i mavesækken. Og på vej op igen...

2/6 stjerner

Del

Seneste nyt