Magasinet M!

M! tester skægtrimmere

Næsten alle mænd over 20 år har brug for at holde deres skægvækst ved lige et par gange om ugen. Skægtrimmere er derfor at finde i mange hjem, og vi har testet nogle af de mest populære modeller.

M! tester skægtrimmere

I en tid, hvor hipsters er overalt, er skægtrimmere næsten i ethvert hjem. Og det er uanset, om man bruger den til at trimme de nederste ti centimeter af et fuldskæg, eller om det er for at pleje sin five-a-clock-shadow. Derfor har vi besluttet os for at teste markedet og dele resultaterne med jer. 

Det er den samme mand, der har testet alle trimmere, og hvis du er i tvivl, så kan vi afsløre, at manden på billedet ikke arbejder på redaktionen. Men tætheden og længden af skægget passer med testpersonen, og det er en faktor, der er vigtig at medregne. 

ANNONCE
M! tester skægtrimmere

Wella Professionals "Contura"

Hvem har lavet den?
Nogle tyskere, der kalder sig Wella Professionals 

Hvad kan den? 
Ifølge manualen kan den meget, men det stemmer ikke helt overens med virkeligheden.  Til gengæld medfulgte en flot taske, der gør opbevaringen nemmere, og den er trådløs. 

Hvordan fungerer den? 
Skægtrimmeren fungerer okay. Den går sjældent i stå, så den kan sagtens benyttes om morgenen, hvis man har travlt. Men der er alt, alt for få længdeindstillinger, så valget er, om man vil være glatbarberet eller hipster. Der findes åbenbart ikke noget imellem.

Kan den anbefales? 
Den kan den, men den er dyr. Måske kan man med tiden lære nogle tricks, så længdeindstillinger ikke udgør et problem.

3 ud af 6 stjerner

Hvad koster den, og hvor kan den købes? 
Set her  til 1.399,- inklusiv fragt

ANNONCE
M! tester skægtrimmere

BaByliss for men "Titanium"

Hvem har lavet den?
Nogle amerikanere, der kalder sig BaByliss 

Hvad kan den? 
Titanium-modellen kan meget! Der er næsten uanede muligheder for at trimme hver en centimeter af din krop, og styrken i trimmeren er god, så selv de mest bevoksede dele kan nemt kontrolleres med denne maskine. Eksempelvis kan den også bruges til at trimme hårene på hovedet. Desværre følger der ikke nogen smart opbevaringsmulighed med, og det er nærigt.

Hvordan fungerer den? 
Ligesom den forrige model, så synes undertegnede også, at denne har for få længdeinstillinger. Og det er lidt underligt, når der følger så vanvittigt meget tilbehør med. I forhold til Wella's udgave er "Titanium" grim, og selvom det ikke er udseendet, det kommer an på, så er det stadig en faktor.  

Kan den anbefales? 
Absolut! Det kan umuligt debatteres, at BaByliss "Titanium" er bedst på alle parametere undtagen udseendet.

4 ud af 6 stjerner 

Hvad koster den og hvor kan den købes? 
Set hos Made4Men til 649,- inklusiv fragt.

ANNONCE
M! tester skægtrimmere

AEG "HSM/R 5673"

Hvem har lavet den?
Igen er det tyskere. AEG står i øvrigt for "Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft".

Hvad kan den?
Udover at den kan trimme dit skæg, så får du også en næsehårstrimmer oven i købet. Og denne gang var opladerstationen rent faktisk med i kassen. 

AEG's meget flotte design får undertegnede til at tænke på Apple, og ligheden blev yderligere fremhævet, da jeg opdagede, at den blev leveret opladet. Det er en rigtig god detalje.

Hvordan fungerer den? 
Lad mig starte med det positive. Det er første gang i mit liv, at jeg har brugt en næsehårstrimmer, og det var nok også på tide. Jeg havde svært ved at finde ud af, hvordan man skifter hovedet, og manualen var ikke til meget hjælp. Men da det lykkes, var det en god oplevelse, der ikke indebar så meget smerte som forventeligt. 

HSM/R 5673's trimmerfunktionen vil jeg ikke bruge ret meget plads på at beskrive. Enten har de sendt os et produkt, der er defekt, eller også er den altid så elendig, som da jeg testede. Kort sagt så fungerer den ikke. Min skægvækst er ikke specielt tæt, men det lykkes den ikke at trimme mere end én enkelt centimeter.  

Kan den anbefales? 
Hvis du mangler en næsehårstrimmer, så ja. Ellers nej.

1 ud af 6 stjerner

Hvad koster den, og hvor kan den købes? 
Set hos godnethandel.dk til 220,- eksklusiv fragt. Det er billigt for en næsehårstrimmer.

ANNONCE
M! tester skægtrimmere

Remington "MB6550"

Hvem har lavet den?
Det amerikanske firma, Remington, der også producerer våben. Mere maskulint bliver det ikke!

Hvad kan den?
Modellen med det fængende navn MB6550 har en blå håropsamler, som jeg inden testen var skeptisk overfor. Jeg har prøvet en græsslåmaskine, der kunne det samme, men jeg troede ikke på, at det ville fungere med en trimmer.
Jeg kan nu afsløre, at det fungerer fremragende, og vasken er næsten ren efter brug. Stor ros til Remington for den opfindelse, selvom den larmer temmelig meget. Med i prisen får man en taske til opbevaring.

Hvordan fungerer den? 
Som den eneste i testen er der hos MB6550 adskillige længdeindstillinger. Til gengæld er styrken for slap, så den går ofte i stå, og hovedet på trimmeren er for stort til at trimme hårene på halsen. Håropsamlingsfunktionen fylder også en del og gør det svært at manøvrere.

Kan den anbefales? 
Hvis du bor sammen med en pige, der hader hår i vasken, så er det Remington, du skal købe. Det kan også godt anbefales, selvom det ikke er tilfældet, men personligt har jeg intet imod at fjerne hårene efterfølgende. Det er en god funktion, men ikke livsnødvendig. 

Hvad koster den, og hvor kan den købes? 
Set hos skiftselv.dk til 429,- eksklusiv fragt.

5 ud af 6 stjerner

Scroll nedad for at se mere om Remington...

ANNONCE
M! tester skægtrimmere

Remington "HC6550"

... forsat fra forrige.

Remington hårtrimmer
Udover skægtrimmeren har vi også testet Remingtons nyeste hårtrimmer, der også har en håropsamler-funktion. Og igen blev den testet med en del skepsis, og igen blev vi positivt overraskede. 

Når man trimmer sit hår, er oprydningen en del større, end ved at trimme sit skæg. Derfor er håropsamlingen også en endnu større hjælp, og den fungerer ligeså upåklageligt som på skægtrimmeren. 

Jeg har klippet mit eget hår i næsten et årti, og jeg har ALDRIG prøvet en hårtrimmer, der var bedre. For at citere Casper Christensen, er det "... som at køre dilleren igennem smør."

6 ud af 6 stjerner

Hvad koster den, og hvor kan den købes? 
Set hos skiftselv.dk til 583,- inklusiv fragt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt