Magasinet M!

M! tester skrabere

Er de dyreste skrabere virkelig bedst? Det satte vi os for at teste.

M! tester skrabere

"Hey, er der egentlig ikke noget med, at du kan gro et fuldskæg, den tid det tager os andre at børste tænder? Sjovt, jeg var sikker på, at Osama Bin Laden var død. Er du sponsoreret af Gillette?".

 

Fordommene og de sjove bemærkninger omkring min skægvækst er mange. Og i tilfældet med ovenstående udsagn er de meget tæt på at være sande. Derfor gav det også kun mening, at det blev undertegnede, der satte sig for at udsætte de stakkels skrabere for mit millimetertætte og sygt stride skæg. Da jeg indså, at det alligevel ikke duede at anlægge sig et hipsterskæg, fordi man i stedet for at være smart bliver forvekslet med en IS-kriger, har jeg sværget til min elskede trimmer hele mit voksne liv. Det vil sige, siden jeg startede med at barbere mig første gang. Og nej, jeg var ikke syv år.

Vi fandt fem vildt forskellige skrabere til mænd i fem vildt forskellige priskategorier. Vi testede dernæst hvilken skraber, der gav den tætteste, nemmeste og mest behagelige barbering. Det kom der der denne ret så blodige test ud af.

Klik videre for at finde ud af, hvilken af de fem skrabere, der har kradset undertegnede til blods:

ANNONCE
M! tester skrabere
Shavers & Sons

Shavers & Sons er en ny spiller på markedet. Og her er især gjort noget ud af indpakningen, da skraberen (som findes i farverne orange, hvid og sort) kommer i en lækker pose, der giver den et eksklusivt feel. Selve skraberen er også lækker at holde om og føles meget dyrere, end den egentlig er.

Barberingen var behagelig og tæt, men hårene, der sætter sig mellem bladene, var ikke helt så nemme at banke ud. Det betyder at barberingen bliver trukket ud. Desuden gør formen på skraberen, at den er svær at styre. Det er for eksempel ikke helt så nemt at barbere sig på overlæben og rundt om mundvigen.

4 ud af 6 stjerner

Pris: 49 kr. for en skraber, tre blade og et stk rejsepose.

 

ANNONCE
M! tester skrabere
Gillette Sensor 3 (Bedst til prisen)

"Shizzle my nizzle, det her er effektivt". Det var min første tanke, da jeg åbnede pakken (efter noget besvær) og lod Gillettes Sensor 3 engangsskrabere (som nemt kan bruges flere gange) glide ned over min kind. Ingen blod, ingen irriteret hud, kun en super tæt barbering og en hud så blød og glat, at jeg er sikker på, jeg kunne køre på børnebillet i bussen igen. Hvis jeg absolut skal nævne et minus, er det, at hårene måske godt kunne bankes ud lidt nemmere. Men hey, denne skraber er jo heller ikke lavet til at barbere chimpanser.  

5 ud af 6 stjerner

Pris: 59 kr. for 4 skrabere

ANNONCE
M! tester skrabere
BiC Classic

Den her engangsskraber er direkte livsfarlig. Startbilledet i denne artikel er taget minuttet efter, jeg begyndte at barbere mig med en af disse orange dæmoner. Det kan godt ske, engangsskraberen er fin nok til Justin Biebers syv skægstubbe på hagen, men Jezus Christ, den skal holde sig langt væk fra mit stride jihad-skæg. Og nå ja, glem alt om at banke hårene ud igen. Det kan IKKE lade sig gøre. 

1 ud af 6 stjerner

Pris: 20 kr. for en pose med 10

ANNONCE
M! tester skrabere
Gillette Fusion Proglide med Flexball-Teknologi (Testvinder)

Er Gillette Fusion Proglide med Flexball-Teknologi (vi hader allerede det navn) bedre end den sidste generation af "revolutionerende" skrabere fra Gillette? Næ. Er det den bedste skraber på markedet lige nu? Højst sandsynligt. Faktum er, at din barbering er overstået på to minutter og din hud mere glat, end du nogensinde har oplevet den. Du kan uden problemer komme ud i alle krogene og fjerne de mest vanskelige hår ved mundvigen uden at skulle være bange for at skære dig. Det fleksible hoved er en fin gimmick, men vi oplevede ikke, at den gjorde vores barbering markant nemmere.

6 ud af 6 stjerner  

Pris: 110 kr. 

ANNONCE
M! tester skrabere
BiC Flex & Easy

"Åhh nej, ikke jer igen" 

BiC Classic skar mig til blods, så jeg var naturligvis en anelse nervøs, da jeg skulle teste den noget dyrere variant Flex & Easy fra samme mærke.

Der var to ting, der i høj grad overraskede mig, da jeg lod skraberen køre ned af min kind: Der var ingen blod. Til gengæld var der stadig masser af skæg. Underligt, måske jeg stadig var lidt bange fra sidste gang, jeg havde en BiC-skraber i hånden? Jeg besluttede mig for at presse lidt hårdere. Samme resultat. Hårdere. Og hårdere. Til sidst fik den så meget gas, at jeg var bange for at knække lortet. Men med de sløve blade, der sidder i Flex & Easy, ville jeg aldrig kunne få helt bugt med mine sorte hår. 

Den sørgeligste undskyldning af en skraber jeg har prøvet meget længe. En smørkniv giver en tættere barbering.

2 ud af 6 stjerner

Pris: 60 kr. Der medfølger 4 ekstra blade

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce