Magasinet M!

M! tester virtual reality i gyserspil: Hør praktikanten skrige som en lille tøs

Sony er klar med en lækker VR-brille til PlayStation, som gør spiloplevelsen skræmmende intens - specielt, hvis man kaster sig ind i gyserverdenen. Så det var selvfølgelig en opgave for praktikanten.

M! tester virtual reality i gyserspil: Hør praktikanten skrige som en lille tøs

I forbindelse med Comic Con Copenhagen den 24-25 september havde Sony Playstation en stor stand med det forholdsvist nye fænomen Virtual Reality. En stand, vi besøgte i fredags, hvor vi fik lov at prøve kræfter med det nye PS-legetøj.

Målet med Virtual Reality er at få en oplevelse, der er så tæt på virkeligheden som muligt. Det fungerer via et par VR-briller og et headset. Brillerne sidder helt tæt på hovedet og sikrer, at du ikke kan se og høre andet end dit påbegyndte spil. 

Mens du spiller vil spillet efterligne dine bevægelser. Du skal altså fysisk kigge til venstre, hvis du skal vide, hvad der befinder sig til venstre. Bevægelser og muligheder differentierer selvfølgelig fra spil til spil, men som du også kan se i videoen, var Anders fra redaktionen yderst imponeret. Yderligere fik Anders sig også en snak med den toplærke tidligere radiovært og nuværende talkshow-vært for sit eget gamer-show, Alle Gamer, Sara Frost. I videoen kan du også se, hvad hun mener om Virtual Reality-fænomenet.

Sony VR kan selvfølgelig kun bruges til Sony Playstation, men både til PS4, PS4 Pro og PS4 Slim.

Vejledende udsalgspris: 3.800 danske kroner.

Udkommer: Den 13. oktober 2016.

Note til Anders: Næste gang du skal på video. Drop tyggegummiet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE