Magasinet M!

M115 er på gaden - med 5 forskellige forsider!

Forsidejagtfinalisterne er landet i det nye M! 115 med 5 forskellige forsider.

M115 er på gaden - med 5 forskellige forsider!

De fem frække finalister i Forsidejagten er fundet. Se dem i det nye M!, som udkommer med fem forskellige forsider - én med hver finalist. Køb bladet, stem på din favorit, og hyg dig også med en livsvigtig guide til, hvordan du gør hytten scoreklar, en benhård artikel om verdens vildeste macho-sport og svaret på det vigtige spørgsmål: Kan man score med en Ferrari?

BABES
Fem frække finalister

Interessen for Forsidejagten har slået alle rekorder. Vi har modtaget over 100.000 stemmer og er nu klar til at kåre de fem regionsvindere - og dermed også de fem finalister i konkurrencen.
Se Lene fra Nordjylland, Louise fra Sydjylland, Cecilie fra Fyn, Mariann fra Sjælland og Maria fra København i en superfræk 11 sider lang billedserie.
Som noget helt nyt har vi givet en forside til hver pige. Abonnenter på M! får automatisk tilsendt forsiden med pigen fra deres region. I kioskerne kan folk selv deres favoritforside.
Hvem af de fem er Danmarks lækreste? Det bestemmer du. Se godt på billederne i det nye M! og stem så her på m.jubii.dk eller på mobilen.

Download mobilvideoer og mobilbaggrunde med de 5 finalister her

ANNONCE
Del

Seneste nyt