Magasinet M!

M116 er på gaden... - tag det med på stranden

M!s store sommernummer byder på damer, biler, smerte og Danmarks bedste sommerøl!

M116 er på gaden...  - tag det med på stranden

I M!s ultimative sommernummer siger vi "velkommen tilbage" til Tanya og Christine, de to sidste års vindere af Forsidejagten. Se dem i den svedigste fotoserie NOGENSINDE! Vi guider dig rundt til verdens 12 fedeste fester, giver dig 10 sikre tegn på, at en kvinde er god i sengen, fortæller hvordan det føles at dø seks gange - AND MORE!

BABES
Tanya & Christine
 
Christine vandt Forsidejagten i 2005, Tanya gik til tops i 2006 - og siden dengang er de to M!-babes kun blevet endnu mere lækre. Vi har gjort det eneste anstændige, nemlig ført dem sammen foran M!s fotograf. Resultatet er så rystende godt, at dit liv ikke vil være det samme, efter du har set billederne. Se de bedste (og største!) bryster og den frækkeste booty i M!s historie.

ANNONCE
M116 er på gaden...  - tag det med på stranden
Anneliisa og Bianca
Kun de fornemmeste fruentimmere er gode nok til M!s læsere. I det nye nummer kan du nyde blondinebaben Anneliisa Tõnisson og fodboldlegenden Paul Gascoigne pivfrække steddatter, Bianca.

SPÆNDENDE ARTIKLER
STORTEST af sommerøl
Hvilken humle skal du hive med på stranden? Og hvilken sommerpils har størst pigetække? Begge spørgsmål bliver besvaret i vores store øltest.

Hvordan føles det at dø seks gange?
... og hvordan føles det at blive skudt? At blive stukket ned? At blive bidt af en haj? At få tæv af Mike Tyson? At få kørt begge ben af? Vi har spurgt seks danskere, der har prøvet det -og overlevet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt