Magasinet M!

M132 er på gaden!

Med 2900-Happiness-babe, sprut og bomber!

M132 er på gaden!

På forsiden: Mathilde Norholt, ny superlækker babe fra 2900 Happiness (og datter af skuespillerinden og 70'er-frækkerten Kirsten Norholt). I bladet: Spruttests, sex-tips og bombebyggende børn(!).
 

Forsidebaben: Mathilde Norholt
Ja, hun er datter af skuespillerinden Kirsten Norholt. Og jo, det er hende, der spiller den nye mokke i tv-serien 2900 Happiness. Men vidste du også, at hun ser megagodt ud i undertøj?

40 ting, der tænder pigerne
Du behøver ikke have vaskebræt. Du behøver heller ikke køre direktørslæde. Faktisk skal du bare læse pigernes tip til, hvad de i virkeligheden tænder på i det nye M!.

Nattelivet i Vejle
Også kendt som nattelivsturen, hvor Racerkæften lagde hårdt ud med elefantøl, fortsatte med verdens ringeste bowling-runde (56 point) og til sidst faldt i søvn på kummen... Men heldigvis kunne resten af patruljen tage masser af billeder af Vejles superlækre kvindfolk. 
 
Når børn bygger bomber
Den pakistanske flække Darra Adam Khel, alias Gun City, er Mellemøstens barskeste by. Her er alle - også børn og gamle - med til at bygge møgbillige, ulovlige skydevåben. M! tog dertil for at kigger på varerne.

Interview: Tera Patrick
Vi sendte Praktikanten til Prag for at interviewe Tera Patrick, en af verdens største pornostjerner. "Lad nu være med at blive nervøs," sagde vi til ham. Køb bladet og se, hvad han kom hjem med.
 
Stortest: Gin
Vi blindtestede 11 slags gin. Resultatet chokerede selv vores sprut-kyndige ekspert.

Babes: Sarita Stella og Anna Lind-Hansen
Sarita Stella ligner en lækker version af Jennifer Garner, og så kan hun flække valnødder mellem sine bryster. Ok, det sidste er løgn. Til gengæld er det ikke løgn, at billederne af Anna Lind-Hansen måske er de frækkeste, du har set i år...
 
Fodbold: M! vs. komikerne
Hvor galt kan det gå, når M!-redaktionen udfordrer en flok af Danmarks bedste standup-komikere til en fodboldkamp og medbringer en bikiniklædt dommertrio?  
 
Mode: Slipse-guide
Julefrokostsæsonen og nytår nærmer sig. Du kan lige så godt lære slipse-reglerne nu... 
 
Virkelighedens actionhelte
Troede du, Indiana Jones, James Bond, Jack Sparrow og alle de andre actionhelte var fri fantasi? Slet ikke - de er skam alle virkelige personer. M! afslører, hvor Hollywoods manuskriptforfattere fik deres ideer fra.
 
Det får du også i M132
- Pigernes bekendelser
- Frække hemmeligheder fra pigerne på gaden
- Verdens vildeste ubåd
- Test af friture-kogere
- AMG's nye Mercedes-monster
- Nye film (og en nøgen filmbabe fra 90'erne)
- Sony nye fede mobilkamera og masser af andre gadgets
- Musik, netlir og alt muligt andet lir

ANNONCE
Del

Seneste nyt