Magasinet M!

Må to fyre være sammen med hinanden i en trekant? Det siger pigerne!

To fyre, én pige. Trekanten, hvor pigen får al opmærksomhed. Men er det okay, at fyrene også er sammen med hinanden under akten? Pigerne giver deres svar.Må to fyre være sammen med hinanden i en trekant? Det siger pigerne!

Ville det være frækt/okay hvis jeres fyr foreslog at tage en anden bi-fyr med i sengen? Hvordan ville I have det med at se jeres fyr give et blowjob?

- Nikolaj, 20 år

Er du også bare så mega træt af hele tiden at have trekanter med to piger? Det kan sgu - ligesom alt andet her i livet - også blive for trivielt. Men hvad ville pigerne sige til, hvis du peppede tingene lidt op og inviterede en fyr med ind i sengen i stedet for en pige?

Læs hvilke regler der gælder, når du skifter én af pigerne ud med en fyr i en trekant. I tilfælde af, at du skulle få lyst til at tage på et par behårede mandebalder...

Husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt