Magasinet M!

Månedens biograffilm i december

Julemånedens bedste bud på filmunderholdning i biffen.

Månedens biograffilm i december

Vi er så småt på vej ind i julemåneden, og det hænger ofte sammen med køligere vejr, indehygge og selvfølgelig en tur i biografen. Vi har fundet de bedste bud på en solid biografoplevelse i december - sæt kryds i kalenderen!

Spoor (Pokot)

En lidt speciel størrelse på listen, men ikke desto mindre noget, som kunne blive lidt af en kult-oplevelse. En polsk, mørk gyser-lignende thriller, hvor man kigger nærmere på et lille lokalsamfund - her finder man en ældre kvinde, som er overbevist om, at en række grusomme mord på jægere i området er naturens måde at kæmpe tilbage. Ingen vil høre på hende, men inden så længe eskalerer tingene tydeligvis for alle involverede. En lækker lille kult-sag, som uden tvivl kan bringe nogle interessante spændingselementer i spil.

Biografpremiere: 07. december 2017

ANNONCE

Vinterbrødre

Her har vi fingrene i en interessant kollaboration mellem Danmark og Island, som kigger nærmere på en det mandlige sammenhold på en kalkarbejdsplads en kold vinter i Danmark. Det er islandske Hlynur Pálmasons danske spillefilmsdebut, og kigger nærmere på en interessant arbejdsklasse, deres kultur og ikke mindst mænds nogle gange mærkværdige opførsel, når de er sammen med andre mænd. Vinderen af hovedprisen til årets CPH PIX i 2017!

Biografpremiere: 07. december 2017

ANNONCE

Star Wars VIII: The Last Jedi

Behøver vi nærmest at sige mere? Endelig kan vi få det nye kapitel i den nye Star Wars-trilogi, efter vi måtte vente et helt år og måtte 'nøjes' med at blive spist af med spin-off-filmen Rogue One. Hype-toget på The Last Jedi har kørt på fuld kraft det seneste år, og endelig får vi mere Luke Skywalker at se - og i følge traileren rigeligt med visuelt imponerende scener og ikke mindst en Rey, som arbejder hårdt på ikke at lade sig friste af The Dark Side!

Biografpremiere: 13. december 2017

ANNONCE

Jumanji: Welcome to the Jungle

Okay, den her film bliver højest sandsynligt ikke mødt med andet end røde tal på IMDBs anmelderliste, men uanset hvad lyder det lidt som en sjov film at hygge med i juleferien. Der er smæk for skillingen, The Rock er hovedperson, og Jumanji-universet passer meget godt ind i et moderne CGI-eventyr. Den kigger lidt mere nærmere på selve junglen i spillet, hvilket vi tidligere ikke har set meget tid udover en skægget Robin Williams, som i 1995 råbte 'What year is it?!". Let fordøjelig action, men en god måde at slå mave oven på den overdådige julemiddag!

Biografpremiere: 25. december 2017

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE