Magasinet M!

Månedens Crush: Anne Sofie - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Månedens Crush Marts 2021: Anne Sofie!

Månedens Crush Marts 2020

Navn: Anne Sofie Brødsgaard

Alder: 29 år

Bor i: Frederiksberg

Beskæftigelse: Jurastuderende på Københavns Universitet

Højde: 165 cm

Civilstatus: Single

Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Det føles rimelig fedt! M! har været et stort magasin i Danmark, siden jeg var helt ung - man kan faktisk sige at mange er opvokset med M! som værende det førende livsstilsmagasin for mænd i Danmark, og med en så stor platform er det da vildt spændende at blive udvalgt som værende Månedens Crush.

Hvad laver du for tiden?

Pt. er jeg fuldtidsstuderende på Københavns Universitet. Jeg har lige færdiggjort min bachelor på det juridiske fakultet, og er nu startet kandidat. Derfor går størstedelen af min tid på at læse og forberede eksamener osv.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Hvad laver du i din fritid?

Grundet corona er mange af mine fritidsvaner blevet omdannet på ubestemt tid. Mit socialliv, som så mange andres, er blevet indskrænket, så jeg har valgt at fokusere på mig selv og bruge tiden på at kigge indad.

Jeg synes personligt at det er vigtigt, at selvom hele verdenssamfundet er lukket ned, at man så bruger sin tid konstruktivt på at opbygge og dyrke andre aspekter af ens liv, så man ikke går i stå.

Så min fritid går meget på at træne, læse, lave god mad, snakke i telefon med alle dem, som man ikke kan se fysisk og gå mange ture med min hund.

Hvad drømmer du om?

Den øverste drøm er at blive EU-dommer. Det er vigtigt for mig at få en karriere, som er fleksibel, og ikke binder mig til Danmark, og at jeg har mulighed for at bruge den andre steder i verden.

Jeg er meget internationalt anlagt, da jeg har rejst meget rundt i verden lige siden, jeg var helt lille baby. Jeg har stort set flere bekendtskaber i udlandet end i Danmark, og så bliver jeg lidt småskør af at være i Danmark i længere tid af gangen.

Så ja drømmen er at få en karriere som kan tage mig til udlandet, hvis det nu er det jeg beslutter når jeg er færdiguddannet.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Hvad kan du fortælle om dig selv, som man måske ikke lige forventer?

Der er mange ting, som jeg kan fortælle om mig selv, som man ikke lige forventer. Jeg har gået et år i kinesisk folkeskole i Beijing i 90’erne og efterfølgende et år på privatskole i Singapore. Jeg valgte også at tage lidt over 2 år i Dubrovnik, Kroatien, hvor jeg uddannede mig som eventkoordinator med fokus på bl.a. bryllupper. Og så er jeg pænt god til at strikke… det stemmer nok overens med at jeg også er halv færing ;)

Hvad er den perfekte mand for dig?

Loyalitet first and foremost! Det er super vigtigt, at han viser, at jeg er hans dame og at han står ved mig og ikke gemmer mig væk. Jeg er ok sensitiv anlagt, hvilket betyder, at jeg har godt af en fyr som hviler i sig selv, og som kan grounde mig, når tingene spidser til, og kunne give mig et reality-tjek, når der er behov for det. Det er vigtigt at han kan føre en ordentlig samtale, at vi bl.a. kan tale politik, kultur og selvfølgelig jura.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Hvad skal man gøre for at score dig?

Han skal handle hurtigt. Jeg mister hurtigt interessen i starten. Et pænt ydre er lækkert, men personlighed betyder lige så meget, hvis ikke mere, nu hvor jeg tænker tilbage på mine eks’er…. Haha ej.. Det hjælper hvis vi har fælles interesser, og at han er lidt ekstra flabet en gang i mellem, for jeg kan være meget flabet, og så skal han kunne være med på min humor som kan være pæænt sort.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Allerbedst? Mit drive i forhold til min karriere og i forhold til mit personlige velvære. Jeg har lært at sætte mig selv først, og for første gang i mange år er jeg faktisk ekstremt glad for, hvor jeg er i mit liv. Der er nemlig mange ting, der har flasket sig for mig her i starten af 2021, og jeg kan derfor se at det kan betale sig at fokusere på sig selv og kigge ind af. Så noget godt er der kommet ud af det sidste års corona-helvede.

Guilty pleasure?

Picture this…Ben&Jerry’s phish food med 2-3 spangsbergflødeboller - depends on the mood - mast sammen og så selvfølgelig en liter mælk i hånden. Fråd.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

Hvad har været dit seneste køb?

Jeg skulle bage en kage til min mors fødselsdag, så en kagerulle, springform og en si. Frækkere bliver det ikke ;)

Hvornår føler du dig mest sexet?

Når jeg gør noget ud af mig selv, om det så er at tage et lækkert bad, eller tage noget frækt lingeri på og skyde nogen billeder, eller gøre sig klar til at se sin fyr, det sådan set underordnet.

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?

På min sofa med bøger, lovsamlinger og domme spredt omkring mig og en hund, der altid ligger og sover oven på den bog, som jeg nu skal til at bruge.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

…været i Norge.

 Playstation eller brætspil?

Brætspil altid! Medmindre det er Crash Bandicoot…

Afslutningsvis - din vådeste bytur?

Når man er så fuld at man ikke kan mærke, at man virkelig skal tisse og så tisser i bukserne ved højlys dag kl. 6 en sommer morgen på vej hjem på en meget trafikeret vej… Bogstaveligtalt min vådeste bytur ever.

ANNONCE
Månedens Crush: Anne Sofie  - Min største drøm er at blive EU-dommer - Marts 2021
Credits

Model: Anne Sofie Brødsgaard

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt