Magasinet M!

Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu

Hun er vaskeægte nordmand, og så fortæller hun om, hvorfor initiativet ikke kun hører til i soveværelset

Camilla Jenny Jattu Jensen

Bopæl: Aalborg

Beskæftigelse: Social- og sundhedsassistent

Status: Single

Instagram: camillajennyjattu

Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Jeg synes det er sjovt at få lov til at være Månedens Crush på M!, specielt fordi der bliver lavet en billedserie, og jeg nyder at stå foran kameraet. Det er altid en smule grænseoverskridende med en fotograf, man endnu ikke har arbejdet sammen med før, men Jonathan gjorde det til nogle hyggelige timer med en masse gode grin. Jeg siger endnu engang tak, fordi jeg fik lov til at få æren af denne oplevelse.

Jeg er vaskeægte nordmand. Begge mine forældre er nordmænd, og jeg blev født i Norge og levede mine første år i Bergen. Efterfølgende flyttede vi til Danmark (don’t ask me why...), og siden da har jeg boet i Aalborg og omegn. Resten af min familie bor stadig i Norge, og jeg forsøger så ofte det er muligt at besøge dem. Jeg elsker Norge, specielt naturen. Priserne... not so much. 300 kr. for en pizza, og nej, det er ikke en familiepizza.

Til gengæld har de verdens bedste spise: spaghetti a’ la Capri, og hold nu fast: det er spaghetti på dåse. Min guilty pleasure. Jeg skal altid have en håndfuld dåser med hjem, når jeg har været i Norge. 

ANNONCE
Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Humor er er klart must for mig, når jeg dater. Det er så vigtigt, at han kan få mig til at grine. Jeg er også vild med en rigtig gentleman - der er jeg måske lidt gammeldags, men små ting som at holde døren for mig eller tilbyde mig hans jakke, hvis jeg fryser, dét er jeg tosset med. Udseendemæssigt er det underordnet, om han har mørkt hår eller blond, blå eller brune øjne.

Jeg tænder faktisk mere på en mand med lidt på sidebenene, en lille mave, fremfor en mand der er skamhakket og en fedtprocent på nul og niks.

ANNONCE

"Jeg elsker at kokkerere, jeg mangler bare en, jeg kan lave maden til udover mig selv"

Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Jeg spiser som to fuldvoksne mænd. Mit spisemønster er helt af helvedes til. De som følger mig på IG og ser mine stories, de vil også se, at jeg er en flittig kunde hos 7/11 (de har altså nogen vanvittigt gode pizzaslices!). Jeg har længe ventet på et sponsorat med alle de penge, jeg smider hos dem for pizza og taquitos, men det sker nok ikke... I forhold til at spise på en date, så bestiller jeg lige det, jeg har lyst til.

Og indrømmet, jeg hader at spise salat og grøntsager, det må kaninerne hellere end gerne få i stedet for. Jeg vil hellere sætte tænderne i en juicy burger, og jeg har endnu ikke oplevet andet end en highfive fra mine dates i forhold til mit madindtag, så jeg fortsætter lidt endnu. Jeg elsker mad og jeg elsker at kokkerere i mit køkken. Jeg mangler bare en, jeg kan lave maden til (udover mig selv)...

ANNONCE
Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Jeg tror ikke, jeg har opskriften på den perfekte mand, men jeg vil sætte pris på en, som har nogle af de samme værdier, som jeg selv har, og så skal han have lyst til at stifte familie, da jeg selv rigtig gerne vil have børn på et tidspunkt. Derudover skal han give mig plads, da jeg ikke duer til omklamrende mænd. Det er vigtigt at have egne interesser og være i stand til at lave ting hver for sig.

Jeg sætter pris på en mand, som hviler i sig selv og er nede på jorden, men som samtidig er med på at tage ud og opleve verden, være spontan og skabe sig tosset sammen med mig.

ANNONCE

"Kvinder har nok en tendens til at generalisere mænd. Bevares, jeg er jo nok selv en af dem"

Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Alle mænd er forskellige på alle områder, og det er faktisk nok dét, jeg har lært: mænd er forskellige, selvom kvinder ofte har en tendens til at generalisere (bevares, jeg er nok også selv en af de kvinder på nogle områder). Derudover har jeg lært på den hårde måde at sige fra og sætte mine grænser for, hvornår nok er nok.

Jeg er en adrenalinjunkie. Jeg ville ønske, jeg kunne fortælle, at jeg havde hoppet i faldskærm, men den er klart på min to-do liste. Jeg vil også gerne prøve at være medpassager i et F-16 fly, mærke G-påvirkningen i loops. Men aktiviteter som klatring, MTB, gokart, forlystelsesparker, jeg ELSKER det!

Jeg har netop været i Heidepark forlystelsespark i Tyskland, og jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg bliver som et lille barn i en heftig sukkerrus, når jeg står og kigger på forlystelserne. Hopper op og ned på stedet. Jeg er vild med at overskride egne grænser, men når det kommer til frit fald, så bliver jeg lidt en kylling. Men helt ærligt, 103 meters frit fald? Tænk sig hvis selen gik op? Jeg får det helt dårligt ved tanken. Men planen er, at jeg skal til Liseberg forlystelsespark inden længe, og der er altså et frit fald på 116 meter, og jeg skal bare derop. Så hep lige på mig!

ANNONCE
Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Initiativ hører ikke kun til i soveværelset. Det kan og skal forståes på flere måder. En initiativrig mand er bare sexet - om det er at invitere ud på middag, spise en frokost, tage på tur i skoven eller noget helt andet. I forhold til soveværelset, så er det altså ikke kun der, det er sjovt at være sammen. Der er mange flere rum i hjemmet, og der behøver heller ikke at være en seng til rådighed... hvis I forstår sådan en bette en. Nyt og anderledes, kæmpe stort ja tak - der må gerne tænkes ud af boksen. Og det gælder selvfølgelig begge parter.

ANNONCE
Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe
Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe

Jeg føler mig allermest sexet, når jeg kommer ud efter et langt bad, en pæn makeup er lagt og håret er krøllet let. Flot undertøj og en lækker kjole. Jeg nyder derfor, at sommeren så småt er på vej, så kjolerne kan blive luftet og stængerne kan få lidt kulør.

En ting om mig selv, som man ikke lige forventer? Det er et tabubelagt emne, og der er ikke mange der ved det. Jeg er diagnosticeret med angst og OCD. Jeg har lært at leve med det, og jeg har tillært mig værktøjer til  at leve er helt normalt liv. Jeg er altså ikke gak i hovedet, som flere nok vil tro, så snart det handler om psykiske lidelser. Folk ænser faktisk slet ikke, at jeg har de diagnoser med i baggagen. Der er ingen skam i at tale om det, for det er mere almindeligt og udbredt, end hvad flere går og tror. #brydtabuet

ANNONCE
Credit

Fotograf: Jonathan Søe // Facebook: Jonathan Søe // Instagram: jonathansoe // Hjemmeside: jonathansoe.dk

Model: Camilla Jenny Jattu Jensen

Koordinator og interview: Simone Klindt

Foto: Jonathan Søe - Månedens Crush: Camilla Jenny Jattu Foto: Jonathan Søe
Del

Seneste nyt

Annonce