Magasinet M!

Månedens Crush: Camilla Louise

Camilla har en crazy historie om hunde og katte.

Camilla Louise

Alder: 31 år

Bopæl: Valby

Beskæftigelse: Project og Solution Consultant hos 3

Status: Single

Instagram: _camillalouise_

Snapchat: llcamll

Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Jeg er Månedens Crush her på M!, og det føles eddermame vildt. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle på et photoshoot med M! - nogensinde! Jeg blev ret smigret og det føltes bare som noget jeg måtte sige ja til, og endnu et hak i bogen for at overskride nogle grænser.

For nogen er det måske en lille ting, men for mig er det en kæmpe ting at springe ud i. Det var en virkelig sjov oplevelse og jeg fik et lille kick ud af det, og så sider af mig selv som jeg ellers ikke har set før. Jeg synes der kom nogle ret gode billeder ud af det, men nu er jeg mere spændt på at høre hvad M!’s følgere synes. 

Jeg tror, at mine veninder kunne skrive en hel bog, om alle mine branderter og bommerter igennem tiden. Jeg gik rigtig meget i byen engang, og havde med garanti altid en eller anden crazy historie dagen efter. Jeg husker engang for en del år siden, hvor jeg lige var blevet single - jeg havde lidt nedtur på og havde derfor drukket mig en tand for fuld. Jeg mødte denne her charmerende fyr i byen - jeg vidste intet om ham, men han virkede bare rigtig spændende, så jeg tog med ham hjem. Det første jeg ser når vi træder ind i stuen, er et KÆMPE og uhyggeligt billede af Jesus som hænger over sofaen.

Vi går videre ind i soveværelset og vi ligger først og snakker lidt, og han fortæller om sit ar i ansigtet, at han er blevet hugget i hovedet med en økse(!). Så begynder jeg måske at blive lidt mærkelig i ansigtet, men spørger ikke mere ind til det, for der var ligesom noget andet, jeg var kommet for, så det går vi i gang med. Pludselig stopper han op, smider sig på ned på alle fire og begynder at ”logre” med numsen, som en hund gør med sin hale, og begynder så at gø!! Jeg griner lidt, fordi jeg tror det er for sjov, og jeg ikke lige ved, hvad jeg skal gøre af mig selv. Han er så åbenbart helt seriøs, og spørger om jeg ikke også vil gå ned på alle fire, og miave og spinde som en mis.

Altså man kan da sige at han ramte plet fordi jeg elsker katte, men det dér… det var lige en tand for freaky til mig. Jeg sagde jeg var træt, og han faldt i søvn. Så tog jeg mit tøj på og stak af til en veninde, hvor jeg lige måtte komme mig over ”chokket”. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Jeg har oplevet nogle grimme ting i min barndom som har gjort, at jeg i en tidlig alder lukkede mig inde i mig selv, og det har så fortsat i mit voksenliv. Så mit liv er nærmest bare fløjet forbi mig og jeg har bare været tilskuer, og jeg har aldrig rigtig gjort noget godt for mig selv eller udlevet de ting som jeg ville. Så, jeg har ikke altid følt, jeg vidste, hvem jeg var. Jeg har gået i total frygt og angst for, at folk ville dømme mig eller se ned på mig. Det resulterede i depression og angst, som jeg oplevede rigtigt for første gang i 2004.

Så jeg er for nyligt begyndt at lære mig selv at kende, at lære at udtrykke mine følelser, at sætte grænser og sige fra. Jeg skal også lære at lære at elske mig selv, så derfor gør jeg ting som det her – springer ud i et photoshoot og træder ud af min boble, selvom alt vender sig indeni mig ved tanken, men så ender jeg med at have det pissefedt efterfølgende.

Jeg er kommet sindssygt langt på bare halvandet år. Jeg kan mærke at mit selvværd er blevet bedre og jeg hviler mere i mig selv, og tænker ikke så meget på, hvad andre siger og tænker om mig mere. Jeg har altid været en glad og sprudlende person, fordi det var min facade igennem livet, så den hænger stadig ved, men nu er jeg blevet bedre til at skelne imellem facaden, og når jeg er oprigtig glad. Så dét jeg bedst kan lide ved mig selv, er den person jeg er ved at blive, min omsorg overfor andre mennesker og dyr, og min positivitet. Også har jeg egentlig også et ret flot hår! 

ANNONCE

"Jeg kan spise mere end de fleste mænd - jeg er lidt af et madmonster"

Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Jeg har faktisk ikke været på særlig mange dates, men når jeg så har været på en, så har det oftest været uden mad, og det er egentlig nok mest fordi jeg er verdens største klovn og ALTID spilder. Men når jeg så først har vundet mandens hjerte (og omvendt), SÅ kommer madmonsteret altså frem, men det er faktisk aldrig blevet kommenteret.

Jeg er ret smart, og har fundet mænd som er gode til at lave mad og som elsker det. Jeg tror, det meget fedt for dem, at der er en som elsker at spise den mad, som de har brugt tid på at lave. Mine kollegaer har dog kommenteret det i kantinen på jobbet - men jeg spiser bare videre.

Den perfekte date; så klichéagtigt som det nu kan lyde, men så er den perfekte date, hvis vi har det sjovt, hvis han er sjov (og han kan holde mit grin ud), så er det altså allerede en temmelig god date. Smil og grin er noget af det bedste jeg ved, og er generelt bare verdens bedste medicin. Også må han i øvrigt også gerne have begge ben plantet solidt på jorden og ikke føle sig bedre end alle andre. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Både LOC og Wafande følger mig på Instagram, hvorfor? Wafande mødte jeg på Roskilde Festival i 2009. Vi havde ligget i kø for at få nogle gode pladser til vores camp, og vi fik også de perfekte pladser i Vest. Vi havde spærret pladser til vores andre veninder, som skulle komme dagen efter, og vi vågner pludselig tidligt om morgenen, stadig fulde, ved at en af vores veninder råber: ”NOGEN TAGER VORES PLADSER”. Vi styrter allesammen ud af teltene og råber og skriger, af de ”dumme drenge” som er ved at invadere vores camp.

Det er så Wafande og hans venner. Det ender med, at der alligevel er plads til alle i campen, og de faktisk er rigtig søde alle sammen. Vi ender med at have den sjoveste camp, og vi nu kan se tilbage på 2009 som det fedeste år på Roskilde og en masse fede fester efterfølgende. 

Jeg har hørt (og hører stadig) meget dansk rap, og er kommet meget i dét miljø i mine yngre dage, og været til tonsvis af LOC og Suspekt koncerter. Så jeg vil tro, det er derfor at han følger mig. Jeg synes stadig han er så vild!

ANNONCE

"Han må gerne have en lækker manke - på hovedet altså" 

Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Min guilty pleasure må være Masterchef Australia! Jeg ELSKER det, og det giver mig en eller anden form for tilfredsstillelse at se dem lave mad, men på en anden måde, så får jeg også lidt nedtur på. For så sidder jeg jo dér med rumlende mave og savl i mundvigen, med min makrelmad, og kigger på deres eksotiske retter og marineringer i alle mulige afskygninger. Så hvis du er til madprogrammer, så er TLC din ven. Det er altså langt bedre end det danske!  

Jeg har en tendens til at falde for de der drengerøve som er lidt smarte og kække i replikken. Så, jeg tror mit næste catch skal være en helt anden type, end dem jeg normalt går efter. Jeg er vild med høje mænd, også gerne med nogle store hænder og en lækker manke - på hovedet altså. Men det er selvfølgelig vigtigst, at han er et godt menneske og er pissesjov! 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Jeg er ikke bange for at ende som en crazy cat lady. Slet ikke. Jeg elsker dyr, og jeg skal også have en hund, en dag, som skal være venner med min kat. Så hvis der ikke er en mand, der kan leve med mig og mine kæledyr, så er han bare ikke manden for mig.  Og halleluja for sæddonorer så! Jeg skal nok få mig en familie en dag, med eller uden en mand. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

"Jeg maler da også byen rød en gang imellem - men tømmermændende er slemme!"

Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Camilla Louise Foto: Christian Grüner

Jeg bruger meget tid med min kat, selvfølgelig, og især lige nu fordi hun er ret syg. Så besøger jeg min familie i Jylland i ny og næ, eller de besøger mig. Min mor elsker at komme over en weekend og lave mad og gøre rent. Det bliver man altså bare ikke for gammel til. Derudover tager jeg også ud og maler byen rød engang imellem. Tømmermændene bliver slemmere og slemmere, så der er lidt langt imellem nu.

Jeg har også en stor passion for makeup og beauty, så det nørder jeg også en del - det er super afstressende for mig, at sidde på mit stuegulv med pensler og makeup udover det hele og lege lidt. Sådan er jeg kreativ. Jeg elsker også at skrive, og skrev meget engang, så det er noget jeg gerne vil begynde lidt på igen. Musik fylder også meget i min hverdag, så jeg går til koncerter så ofte jeg får tid/råd, og synger enormt meget i badet.

ANNONCE
Credit

Fotograf: Christian Grüner  // Facebook: Photography by christiangruner.com // Instagram: christiangruner 

Model: Camilla Louise

Lokation: Moxy Copenhagen

Koordinator og interview: Simone Klindt

Del

Seneste nyt

Annonce