Magasinet M!

Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Månedens Crush Februar 2021: Elisa

Månedens Crush - Januar 2020

Navn: Elisa Monica Savino

Alder: 25 år

Bor I: Ishøj

Arbejde: Logistik-koordinator

Højde: 164 cm

Civilstatus: Single

Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Det føltes vildt godt og jeg føler mig meget beæret, og samtidig er det også lidt grænseoverskridende. Der er så mange smukke kvinder derude, så at jeg er blevet udvalgt, er jeg meget stolt af og glad for. Desuden er Mikkel Laumann en super dygtig fotograf, og jeg er meget tilfreds med det resultat, der er kommet ud af vores shoot. Der var en rigtig god vibe, og det synes jeg, man kan se på billederne.

Hvad laver du for tiden?

Jeg arbejder med logistik og transport på eftermarkedet hos Ford Motor Company A/S. Jeg blev udlært sidste år på en anden arbejdsplads – også inden for autobranchen, og er rigtig glad for den stilling, jeg har landet hos Ford. Lige nu foregår det meste hjemmefra og heldigvis kan det lade sig gøre og det fungerer fint – men hold op hvor ser jeg frem til en mere normal hverdag blandt kollegaer på kontoret igen. Jeg har altid elsket biler, og gerne villet arbejde inden for bilverdenen. Jeg var faktisk tæt på at søge ind som mekaniker, men endte med at gå med handel og logistik.

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Hvad laver du i din fritid?

Jeg er en meget kreativ person, og kan godt lide at bruge tid på at tegne, lave smykker og den slags. Og under normale omstændigheder bruger jeg meget tid på fitness og generelt på at være aktiv. Det halter lidt for tiden, som alle nok kan relatere til. Til gengæld får jeg brugt meget tid på at grounde mig selv, og reflektere over en masse forskellige ting. Derudover værdsætter jeg at bruge tid sammen med min familie, venner og veninder, og så elsker jeg at lave god mad og nyde et godt glas vin.

Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om mange forskellige ting. Drømmer om at rejse verden rundt og opleve en masse ting. Drømmer om at opbygge mig selv både mentalt og fysisk, blive stærkere og bedre i forskellige aspekter. Drømmer om at inspirere og glæde andre mennesker omkring mig på de måder, jeg nu kan. Det er svært at definere helt – jeg tror inderst inde jeg drømmer om at leve et liv, hvor jeg er glad, og hvor jeg bliver ved med at lære, udfordre og udfolde mig selv og opleve ting. Et liv hvor jeg kan være mig selv 100%, og hvor jeg føler mig fri til at være, som jeg er.

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Hvad kan du fortælle om dig selv, som man måske ikke lige forventer?

Jeg har en svaghed for den spirituelle verden. Ikke at jeg går sådan helt sindssygt meget op i det, men det spiller en forholdsvis stor rolle for mig at meditere og grounde mig selv og være nede på jorden med et åbent sind. Jeg har flere gange fået af vide, at mange tror, jeg er meget materiel og sådan måske lidt overfladisk? Men det synes jeg bestemt ikke, jeg er – tværtimod mener jeg selv, at jeg har meget mere dybde, end hvad øjet lige ser. Det er bare ikke alle der får lov at se det ;-)

Hvad er den perfekte mand for dig?

Den perfekte mand for mig er en, som ikke er bange for at vise mig, at det er mig han vil have. En der er omsorgsfuld, betænksom og ambitiøs. Jeg kan godt lide en mand, der har ambitioner for sig selv og sit liv - en der kan få tiden til at gå selv. Han skal hvile i sig selv og være god til at kommunikere og lytte. Jeg har brug for en, der kan fortælle mig tingene straight up, og en der ikke er bange for at tale om tingene. Han skal være loyal og være en, jeg kan regne med og stole på. En mand der kan få mig til at grine, og som ikke er bange for at tage fat – i mere end én forstand ;-) Den perfekte mand skal være et plus for mit liv – én der får mig til at være den bedste version af mig selv.

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Hvad skal man gøre for at score dig?

Man skal være sig selv, og så må man gerne være lidt kæk og med et godt blik i øjnene. Vær ikke bange for at vise interesse, og så kan man komme langt med god øjenkontakt, smil og humor. Og så tror jeg bare der skal være den der vibe, og det er bestemt ikke alle der har den.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Dét jeg bedst kan lide ved mig selv, må nok være min åbenhed og min evne til at være blandt mange og forskellige mennesker. Jeg har generelt et meget åbent sind på mange områder, og dét er en kvalitet, jeg sætter stor pris på ved mig selv. Det tror jeg også har gjort at jeg har været mere modig, og turde springe ud i nogle ting og udfordre mig selv.

An open mind can really take you places.

Guilty pleasure?

Kinder-chokolade... Så meget! Chokolade i det hele taget er min svaghed, men Kinder er den absolut bedste guilty pleasure.

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Hvad har været dit seneste køb?

Mit seneste køb har været ting til min lejlighed. Det er ikke ret længe siden, jeg er flyttet ind, så jeg har købt lidt forskellige ting til indretning og bygning af møbler.

Hvornår føler du dig mest sexet?

Jeg tror umiddelbart det må være efter en god træning, eller efter et dejligt bad. Følelsen efter en solid træning er jo ikke til at tage fejl af. Ikke kun på ydersiden, men også indeni. Jeg er som regel fuld af god energi og selvtillid efter en god træning, og det gør at jeg føler mig stærk og sexet. Og et dejligt bad går man jo aldrig galt i byen med, man kommer ud ren og dejlig, man dufter og så ellers bare valse rundt i tæt på ingenting – dét kan noget.

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?

En lørdag aften foretrækker jeg at bruge mere stille og roligt, enten med en seriøs omgang Netflix and Chill med film og ren hygge, eller med spil, veninder og vin. Jeg kan også sagtens være at finde til forskellige festligheder, men jeg vil allerhelst bruge den under mere rolige og afslappede forhold.

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

.. haft sex med mere end én person ad gangen. Og hvorfor har jeg så ikke det? Ja, for det første har det aldrig sådan sagt mig noget, men når det så er sagt skal man jo aldrig sige aldrig. For mig har det altid været en intim ting mellem 2 mennesker, men samtidig er det også en spændende ting, når man tænker over det. Jeg tror det kommer meget an på kemien og tilliden mellem hinanden. Hvem ved?...

ANNONCE
Månedens Crush: Elisa Monica Savino - Jeg har en svaghed for den spirituelle verden - Februar 2021

Playstation eller brætspil?

Both things work, men jeg foretrækker nok brætspil. Jeg er en sucker for kortspil og brætspil af alle slags.

Afslutningsvis - din vådeste bytur?

Hmm... Jeg husker en aften (en af mange, ha ha) med nogle rigtig gode veninder, hvor vi alle sammen havde drukket ret tæt aftenen op til at vi skulle ind i byen. Vi synger og skråler og vi har bare en fest i hinandens selskab, der findes ikke andre mennesker omkring os. Vi når ind til byen og vi hygger os bare, vi er fulde og vi danser og spreder bare liv og glade dage. Op til flere gange på den her bytur oplever vi at få spildt drikkevarer ud over os, og vi alle er bare fuldstændig i zen, så det betyder ikke engang noget.

Vi fik mange søde ”i-byen-toilet” veninder den dag, og de mange andre gange. Jeg husker ikke rigtig turen hjem, men nogle videoer fortæller mig, at det var rigtig sjovt, og vi alle heldigvis kom sikkert hjem. Hold kæft hvor jeg savner det egentlig! Jeg glæder mig til at kunne komme ud og svinge hofterne igen, være festlige og sociale. som vi nu engang er. Det skal nok blive godt, når der på et tidspunkt bliver åbnet op igen.

ANNONCE
Credits

Model: Elisa Monica Savino

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt