Magasinet M!

Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Når de er i byen, fremstår de som en pakkeløsning. En ualmindelig fræk en af slagsen. Vi har taget en snak med de to piger, der er klar til at tage Danmark med storm med dette sexede galleri

Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Navn: Katja Krarup Andersen (tv)
Alder: 29
Bopæl: Hellerup
Arbejde: Model, makeup-artist og retoucher
Højde: 172 cm
Særlige kendetegn: Jeg har en skæv hjørnetand og liderlige øjne.
Instagram:@ekaterinaandersen 


Navn: Sidse Kinnerup (th)
Alder: 21
Bopæl: Ringsted/København (pendlerlivet...)
Arbejde: Studerende, model og skuespiller
Højde: 174 cm
Særlige kendetegn: Lion hair, rød læbestift og meget lange ben!
Instagram: @sidsekinnerup 

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Tillykke, piger, I er blevet valgt som Månedens Crush(es). Hvordan har I det med det?
Katja: Da jeg gik i gymnasiet havde drengene i min klasse med stolthed rendt rundt med M!-bladet i deres hænder mellem klasseværelserne, og pigerne på M!'s sider var i deres øjne nogle utilgængelige gudinder. Det er sjovt og smigrende at være "on the other side".

Sidse: Jeg har det meget på samme måde som Katja. M! har også altid være noget, som lå på samtlige drengeværelser, og jeg havde nok ikke regnet med, at det var mig selv, som en dag skulle være med. Så det er utrolig smigrende og en fed oplevelse af få lov at have med sin bedre halvdel.

I er jo ikke helt uerfarne foran et kamera. Hvorfor har I valgt at gå modelvejen?

Sidse: Selvfølgelig elsker vi begge at stå foran kameraet, men det at være en model handler om så meget mere for os. Det handler om kunsten i at bruge sin krop som et instrument til at fortælle historier og arbejde med alle "underteksterne", som findes i både billeder, vellykkede my-stories på snapchat, musikvideoer, og hvad man nu ellers kan komme ud for som model.

Vi lever og ånder begge for det at kunne udfolde os kunstnerisk, hvilket tydeligt kommer til udtryk inden for de forskellige erhverv, vi hver især bevæger os indenfor i branchen. Det er en hård branche og kræver meget mere end et pretty face.

Man skal have en personlighed, som brænder igennem. Men man kan også udvikle sig helt enormt, og det giver en kæmpe selvsikkerhed, når det lykkes. Så for os giver det så meget mere end et nyt billede til vores portfolio, og vi elsker det!

Katja: Helt enig. Men for mit vedkommende føler jeg, at modelvejen har valgt mig. Sidst i teenageårene var jeg sanger i et kirkekor, studerede teologi, syede mit eget tøj og havde - tydeligvis - meget anderledes planer med livet.

Men da min bedste ven blev en succesfuld modefotograf, endte jeg med at bruge en masse tid i hans atelier. Mode- og kunstverden har slugt mig op.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

I har før lavet fotoshoots sammen. Hvad er det, der gør, at I passer så godt sammen?
Vi er som kokain og heroin sammen: vi minimerer hinandens ekstremer. Vi har fuld tillid til hinanden og støtter op om hinanden på de områder, hvor vi henholdsvis er det stærke eller svage led. Sidse er utrolig venlig og har nye ambitioner hver uge. Katja siger tingene, som de er, og har livserfaringen med sig.

Forskelligheden kommer også til udtryk i forhold til udseende: Sidse repræsenterer det søde (relativt set) og har det, som tidligere blev betegnet som den ideelle modelkrop med de lange ben, mens Katja repræsenterer det seksuelle og har former. På den måde appellerer vi til enhver smag og opvejer hinanden godt.


Hvad synes I om den fotoserie, der er blevet skudt?
Thomas, fotografen, har valgt at lade shootets hovedtema være, at vi skulle skyde billeder af hinanden med vintage-kameraer. Ideen blev øjeblikkeligt et kæmpe hit hos os, da det faktisk er en helt normal situation for os; at ligge i en seng sammen kun iført undertøj og tage billeder af hinanden.

I starten var meningen, at vi kun skulle have sort lingeri på under shootet, men da vi gennem tid har opsamlet den største kollektion af koordinerede sæt undertøj (ofte ikke kun sexet, men også humoristisk og personligt) var det næsten synd ikke at vise det frem. På den måde fik vi sat vores eget præg på shootet, og vi følte os godt tilpas fra starten af.

Vi elskede lokationen, og vi elskede at fotografen lod os være os selv og var helt cool med, at shootet gik i stå et par gange, fordi vi selvfølgelig ikke skulle lade vores followers gå glip af, hvor godt vores røv så ud i det sæt undertøj, eller hvordan man med to piger i undertøj og et vintage-kamera kan få situationen til at være meget federe end som så. Så det skulle selvfølgelig snappes.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Hvilke ting kunne have gjort den endnu frækkere?
Det er jo ikke kun frækheden, som er den afgørende faktor i et vellykket shoot. Vi ELSKER at fremstå sexet, men for os er det lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, at billederne også indeholder humor og afspejler vores personlighed. Sexet uden sjovt er kedeligt.

Desuden synes vi, at fristelsen først og fremmest ligger i blikket, mens sofistikeret lingeri (eller mangel på det) blot er med til at underbygge den energi, man selv udstråler.


Hvordan er jeres forhold uden for kameraets linse?
Vi er de sidste mennesker, vi siger farvel til, når vi tager hjem fra byen, og allerede kl. 11, når vi bliver vækket af diverse mjavende katte, ringer vi til hinanden for lige at analysere og dele gårsdagens hændelser.

I byen er vi kendt som en pakkeløsning, og hvis der i et sært tilfælde sker (pga en sen optagelse eller lignende) det, at det kun er en af os, som er i byen en fredag aften, bliver vi mødt med den bekymrede bemærkning: "Hvor er din bedre halvdel henne?".

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Hvis I skulle beskrive hinanden (Sidse beskriver Katja og omvendt), hvordan ville I så gøre det?
Sidse:
Katja er inden for det seneste år blevet en kæmpe del af mit liv. Hun er en af mine bedste veninder, og jeg tilbringer mere tid med hende end nogen anden. Jeg er afhængig af hende både personligt og arbejdsmæssigt, og grunden til dette bunder ud i, at hun er fantastisk hele vejen igennem.

Hun er den person, jeg kender, som er mest frygtløs, men stadig har hjertet på det rette sted. Hun er passioneret, respektfuld, omsorgsfuld og ikke mindst intelligent.

Hun er den klogeste, jeg kender - ikke kun, fordi hun er the brain itself, men også pga af hendes enorme livserfaring. Hun er trofast, og jeg har endnu ikke oplevet, at hun har svigtet, hvilket jeg sætter stor pris på. Trods utroligt pressede uger med vores kalender fyldt helt op formår hun altid at holde hovedet højt.

Katja er smuk både indeni og udenpå, også selvom hun 3 dage i træk er stået op kl. 4 om natten og først kommet hjem et døgn efter, fordi hun skal make mig op, hjælpe sine veninder eller på job. For sådan er hun. Hun tænker på andre og er professionel. Og så er det jo heller ikke alle, som kan prale af at blive ASSttacked 10 gange om dagen.

Katja: Ægte kærlighed bygger altid på respekt, og respekt er noget, man opbygger over tid. På det punkt er karakter det vigtigste for mig.

Sidse har vist, at karakter ikke er noget, hun mangler gennem små, men bemærkelsesværdige situationer: Hun tog i byen med feber for at støtte op om en af vores bedste veninders fest, hun klagede ikke over at havde fået sår på inderlårene efter at skulle ride på en hest med bare ben i en musikvideo, og ikke én eneste gang er hun sprunget fra til et job, selvom antallet af shoots og jobs, vi har lavet lige efter hinanden med kun tre timers søvn, er utallige.

Sidse er loyal, dedikeret og yderst professionel. Frygten for at begå en fejl har aldrig stoppet hende fra at gøre noget nyt, og derfor bevæger hun sig med maksimal hastighed frem i livet. Og så er hun en af de mest accepterende og forstående mennesker, jeg kender, og det er nok hendes mest attraktive træk.

Man kan altid være lige præcis så underlig, som man er over for Sidse, og aldrig føle, at man bliver sammenlignet med normen. Desuden har jeg i mit liv fået bevist mange gange, at det ikke er i den besværlige tid, man lærer, hvem ens venner virkelig er, men i den succesfulde. Jeg har mistet mange venner pga jalousi.

Sidse har tværtimod været min støtte hele vejen igennem, hvilket er stort, hvis man især også tager i betragtning, at vi tit konkurrerer om samme jobs.  

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Sidse har tidligere været "Ugens Instababe" her på mmm.dk, hvor hun sagde "Jeg er jomfru, ved ikke, hvad I snakker om;)", da vi spurgte ind til hendes vildeste sexoplevese. Er det noget, du kan skrive under på, passer, Katja? Eller ved du noget, som vores læsere ikke ved?
Katja: Du kan tro, det passer. Sidse går altid i seng kl 21.00 og holder hænderne foran øjnene, når der eksempelvis er voksen-scener i TV'et. Ej, hvis jeg skal være seriøs, så forstår jeg godt, hvorfor Sidse har joket sig ud af spørgsmålet.

Hun er ikke typen, som kaster om sig med bemærkninger om sit sexliv. Godt nok eksponerer vi meget information om os selv, men hvad vi laver i soveværelset må forblive en overraskelse, som man kan se frem til.


Hvad med dig, Katja? Kan du fortælle om din vildeste sexoplevelse?
Jeg er altid 100 procent dedikeret til, hvad jeg har gang i, og det gælder også sex. Men at berette om det til hele verden er ikke noget, som jeg kommer til at gøre. Ikke fordi jeg er blufærdig, men fordi intimiteten er vigtig for mig.

De intense øjeblikke, som skal forblive med mig, til den dag jeg er 80, har nærmest en hellig værdi for mig. Jeg vil derfor aldrig vanhellige de oplevelser. Det forbliver mellem os to.

Well, fair nok. Men Katja, dit rigtige navn er jo egentlig Ekaterina. Kan du fortælle lidt mere om det?
Jeg er jo født i Moskva og har derfor naturligvis et russisk navn. I Rusland bliver alle kaldt noget yderst langt, men det er ikke meningen, at hele navnet skal anvendes. Det lange fornavn bliver altid forkortet afhængig af situationen, således at man omgående ved, hvilket humør ens samtalepartner er i allerede, når navnet bliver sagt.

Katja er neutralt, Katerina er officielt, men en lille smule kærligt, Katenka er kærligt, og Katka er surt. Katjusha er reserveret til min mor, og manden jeg elsker.


Du er også en erfaren makeupartist og har lagt makeup på flere kendte -  bl.a. Nick Cave. Hvordan er det?
En god makeup-artist er ikke en person, som kan tegne eyelineren perfekt eller dække hud-urenheder helt til. En god makeup-artist har forstand på ansigtets proportioner, har udviklet en intuition inden for farve-sammenspil og sidst men ikke mindst har rigtig gode sociale evner.

Der er jobbet med Nick Cave netop et godt eksempel. Jobbet var for russisk TV, og russerne endte med at pisse Nick ret meget af ved at ikke respektere hans krav. Makeuppen tog fem minutter, men min primære opgave var at få sangeren til at være i bedre humør.

Efterfølgende, da journalisten havde bedt rockstjernen om at smile, nægtede han at fortsætte interviewet, medmindre jeg overtog jobbet, hvilket jeg gjorde med glæde. Efter interviewet sagde han til mig "You are the most beautiful makeup-artist I've ever seen and your place is definitely in front of the camera, not behind."

At høre dette fra den ærligste mand på jorden, som desuden uden tvivl har set nok af flotte kvinder i sit liv, spillede en afgørende rolle i beslutningen at fokusere på det, jeg gør nu.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Sidse, du skal jo være med i en kommende ungdoms-gyserfilm. Hvordan landede du den rolle? Og hvordan var det være med i sin første spillefilm? Og er det noget, du gerne vil satse på fremover?
Jeg har efterhånden været i branchen i nogle år og lavet meget forskelligt - både TV-serie, reklamer, musikvideoer, kortfilm og ja, nu også spillefilm. Så det var en super fed og udfordrende oplevelse for mig at være en del af så stort et projekt, og så glæder jeg mig da super meget til at se den i biografen til foråret.

Rollen fik jeg gennem mit netværk i branchen, og så derefter en casting. Jeg elsker at lave skuespil og bruger det meget - også når jeg arbejder som model osv. Så det er helt klart noget, jeg vil fortsætte med og meget gerne inden for film.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Hvor skal mmm.dks læsere tage hen, hvis de vil møde jer i byen, og hvad skal de gøre for at score jer? Og hvordan skal de IKKE prøve at score jer?
Hvis ugedagen er mellem torsdag og lørdag, og klokken er over midnat, kan man med stor sandsynlighed altid finde os på Zen, Sunday, Hive eller Jupiter.

Med hensyn til at score os, så har vi en fælles holdning til, hvordan man i hvert fald ikke skal score os. Lad dog for guds skyld være med at sige, at du ikke følger os på Snapchat (sagt med et glimt i øjet, red.).

Nå, spøg til side. Ligesom Sidse også skrev i sit interview, da hun var 'Ugens Instababe', er det med opmærksomheden utrolig vigtig. Vi vil gerne vide, at det udelukkende er vores opmærksomhed, han vil have, og at han er villig til at sætte tid af til at vise det.

Der er intet, vi hader mere, end fyre, som går videre til den næste chick på klubben, så snart han forstår, vi ikke smutter sammen idag, eller skriver til vores veninder eller os hver især. Mange mænd undervurderer, hvor meget vi informerer hinanden om.

Lad være med at starte samtalen med info om, hvilken farve din Porsche har, eller hvor dum din rengøringskone i din villa på Ibiza er. Du er ikke den eneste, som har det i vores omgangskreds, og der er ikke noget mere ucharmerende end en mand, som ikke selv forstår, at man ikke kan være interesseret i ham, selvom han har en formue.

Vi har mange planer med livet, men at leve af sin kærestes indkomst er ikke en af dem.  Da vi selv er meget drevet, bliver vi fascineret af dedikerede mennesker, som forstår, at der ingen tid er at spilde i livet.

De simpleste ting som at følges fra Sunday til Hovedbanegården og have en helt normal samtale, eller at han faktisk kan huske din kats navn, eller at du ikke kan lide ost i din mad, kan gøre underværker.  

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Prøv at fortælle om jeres frækkeste/vildeste bytur sammen
Ligesom Medina har vi været til 10.000 morgenfester, og sammen med Kesi har vi ikk' sovet i et år. Så vi har haft mange vilde byture, nok flere end vi kan tælle. Eller huske. Så det er godt, vores snap kan give os et hint dagen efter, haha.

Men den vildeste af dem var nok, hvor morgenfesten blev erstattet af en eventyrlig tur på Mirage med et hold af Københavns mest erfarne og fristende festaber. Og de, som kender Mirage, ved, at det, som sker på Mirage, bliver på Mirage? Og for at det ikke skal være løgn, så fortsatte festen i en penthouse-lejlighed til langt op ad formiddagen.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer

Her afslutningsvist er der så noget, I gerne vil sige til vores læsere?
Til sidst vil vi bare sige, at I skal følge med på vores snapchat-kontoer (Katja: @imneverdone, Sidse: @sidsekinnerup, red), hvor man kan blive underholdt af at se os være fulde eller syge, poserende til photoshoots eller twerkende ved DJ-pulten, til møder i DR-Byen eller sovende på McDonald's. Big things are coming up, så tilføj os på snapchat.

ANNONCE
Månedens Crush er Katja & Sidse: - Vi er som kokain og heroin sammen, vi minimerer hinandens ekstremer
Del

Seneste nyt

ANNONCE