Magasinet M!

Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Double trouble!

Vi er netop trådt ind i den første sommermåned og Corona begynder så småt at skride fra den fest, den aldrig rigtig var blevet inviteret til i første omgang - det skal saftsuseme fejres med manér!

Så vi har en ekstra overraskelse i forbindelse med Månedens Crush - der er dobbelt op på smukke kvinder!

Denne gang har vi fået fornemt selskab af veninderne Trine Lasson og Victoria, som foruden at være roomies fungerer ualmindeligt godt sammen foran linsen.

ANNONCE
Månedens Crush(es) juni 2021

Navn: Victoria

Alder: 23 år

Bor I: Roskilde

Arbejde: alt-mulig-pige

Højde: 167 cm

Civilstatus: Single

Navn: Trine Lasson

Alder: 24 år

 Bor I: Roskilde

Arbejde: Rådgiver i psykiatrifonden

Højde: 160 cm

Civilstatus: Single

ANNONCE
Trine Lasson til venstre - Victoria til højre. - Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021 Trine Lasson til venstre - Victoria til højre.

I er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Victoria: Det' fed! Det er da lige en upgrade fra Ugens Instababe, så det er nice.

Trine: Det føles spændende. Ikke noget jeg har prøvet før og bestemt ikke noget, som jeg havde forventet.

Hvad laver I for tiden?

Trine: Jeg blev færdiguddannet socialrådgiver i januar måned, og siden da egentlig mest gået hjemme for at finde ud af fremtiden. Indimellem arbejder jeg på plejehjem for at tjene lidt ekstra, ellers arbejder jeg også i psykiatrirådgivningen.

Victoria: Der er faktisk gang i den for tiden. Arbejder både for SATS, FALCK og er derudover også som SOSU-hjælper. Livet skal ikke være for kedeligt.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Hvad laver I i jeres fritid?

Trine: Jeg laver ikke det helt store. Kan meget godt lide tiden for mig selv. Selvfølgelig ser jeg mine veninder og familie ofte, men jeg nyder også en god dokumentar i mit eget selskab. haha.

Victoria: Jeg elsker at træne! Så det gør jeg 5 gange om ugen. Udover det, elsker jeg at ramme den lokale vinbar med vennerne. (det vil sige Trine.)

Hvad drømmer I om?

Trine: Jeg har en drøm om at læse videre en dag. Vil rigtig læse samfundsvidenskabelig jura på KU, men der er lidt vej endnu, før min ansøgning er 100%, så det er jeg i gang med at arbejde på nu for at mine chancer bliver større for at komme ind.

Victoria: Drømmer om at tjene penge, mens jeg sover. Rejse verdenen rundt, bo i udlandet og være økonomisk uafhængig.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Hvad kan I fortælle om jer selv, som man måske ikke lige forventer?

Trine: Jeg bryder mig virkelig ikke om julemad, haha. Jeg er begyndt at forsøge at spise and, men det er ikke fordi jeg har det supergodt bagefter. Man kommer ALDRIG til at se mig spise flæskesteg. Jeg hader lugten, smagen alt omkring flæskesteg, haha.

Victoria: jeg får dagligt mænd til at græde... skal måske igen lige nævne, at jeg er poder hos FALCK, og jeg kender alle de rigtige steder :)

Hvad er den perfekte mand for jer?

Trine: Den perfekte mand for mig er højere end mig (hvilket aldrig bliver et problem for lille mig). Jeg kan rigtig godt lide ambitiøse mænd - dem som ved hvad de vil. Han SKAL være loyal, sød og alt det der hører dertil.

Victoria: +20cm.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Hvad skal man gøre for at score jer?

Trine: Det er spørgsmålet til en million, for jeg ved det ikke. Det er et stykke tid siden, jeg er blevet scoret, men tænker ikke man skal komme med en dårlig scorereplik. Vær dig selv og så go with the flow.

Victoria: Jeg er jo typen, der siger: “skal jeg så bare smide svesken på disken nu eller?”. Til min mandlige gynækolog. Så for at få min interesse, skal man ikke tage sig selv for seriøst. For det gør jeg bestemt ikke! Humor er det bedste, og med en sjat selvironi så kører bussen... hvis han nu også er god til at hælde vin op, uden jeg spørger, så har vi jo drømmemanden.

Hvad kan I bedst lide ved jer selv?

Trine: Hvis vi snakker om det ydre, så har jeg aldrig brokket mig over mine bryster. Snakker vi om det indre, så må det være den måde, jeg møder folk på. Jeg tror altid på det bedste i folk.

Victoria: Jeg er pisse god til at få folk til at grine. Folk elsker min skøre/mørke humor og “ej, det kan du altså ikke sige”-mentalitet. Om de så griner med mig, eller af mig, det ved jeg ikke. Men det er stadig sjovt!

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Guilty pleasure?

Trine: Det må være dokumentarer eller serier om mord samt gyserfilm.

Victoria: Nøgen under den største t-shirt jeg kan finde, bland selv slik, Luksusfælden og selvfølgelig en flaske rødvin.

Hvad har været jeres seneste køb?

Trine: Min aftensmad som blev til hjemmelavet pizza. Tøjmæssigt har det været undertøjet, som er blevet brugt til shootet med M!.

Victoria: En lille hundehvalp, som jeg får i slut juni.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Hvornår føler I jer mest sexet?

Trine: Når jeg netop har købt nyt undertøj, og det sidder pisse godt.

Victoria: Føler mig altid rimelig lækker efter et glas rødvin. Faktisk føler jeg mig sexet rimelig ofte. Uanset hvad jeg har på. Jeg elsker at sende flirtende øjne, og elsker når fyrene bliver en smule generte.

Hvor finder man jer oftest en lørdag aften?

Trine: Helt sikkert i min seng.

Victoria: Nok i den lokale fakta for at finde den billigste rødvin, med de højeste procenter. (Merlot 35kr.. siger en ven..)

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

Trine: .. haft en kæreste som var ældre end mig.

Victoria: .. fået en fyr i Sunny Beach, til at tatovere mit navn på hans ankel.

Playstation eller brætspil?

Trine: It depends. Jeg kan lide begge dele faktisk. Da jeg var yngre, spillede jeg en del Playstation med min storebror, og alle mine brødre kan i dag godt prøve få at få mig til at spille. Vi er dog i familien begyndt at spille lidt brætspil, når vi har spist hjemme hos mor.

Victoria: Jeg er rigtig god til Uno. Spørg bare ham den sidste, han tabte 7-2.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021

Afslutningsvis - jeres vådeste bytur?

Trine: En personalefest, hvor temaet var ”omvendtfest”, hvilket vil sige, at piger skulle klædes ud som drenge og omvendt. Derfor skulle vi piger selvfølgelig bruge drengetoilettet. Jeg tænkte, at jeg ville prøve pissoiret, og det gik mega godt de første to gange. Tredje gang var jeg blevet lidt for fuld, så det endte med, at jeg pissede på mig selv og udover hele gulvet. Jeg faldt, fordi jeg havde bukserne omkring anklerne, og inden jeg nåede ud på det ”rigtige” toilet, der var jeg færdig med at tisse. Tror folk der så det, fik sig en god griner. Jeg flækker selv af grin over det til den dag i dag.

Victoria: Jeg ligger one-minute-man til siden i dag, og tænker at holde mig inden for emnet “urin.” Arbejdede engang på et diskotek, og nogle gange mødtes rigtig mange diskoteker til sådan nogle klamme og møgbeskidte fester i Randers. Klokken var 14, og stemningen var høj efter rigtig mange tequilashots - så min veninde og jeg skulle ud og tisse (for hvorfor vente i køen indenfor, når du har hele verdenen du kan bruge som toilet.). Vi sidder overfor hinanden, og pludselig rammer vores tisse pøl hinanden. Vi får straks øjenkontakt, og siger begge på samme tid: “vi bliver nødt til at smage på det.” Så vi stak tungen i pølen, og gik derefter ind og drak af de andres sprutflasker. Skøn søndag.

ANNONCE
Månedens Crush(es): Dobbelt op med veninderne Victoria og Trine - Juni 2021
Tak til:

Modeller: Trine Lasson og Victoria

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt