Magasinet M!

Månedens Crush: Isabel Ditlevsen

Byd velkommen til Isabel!

Isabel Ditlevsen

Alder: 18 år

Bopæl: Århus

Beskæftigelse: Model, og influencer på Instagram

Status: I et forhold

Instagram: Isabelditlevsen

Jeg er blevet Månedens Crush, og det er jeg meget smigret over. Det havde jeg ikke set mig selv blive førhen.

Det var så hyggeligt at skyde billeder på Moesgaard Strand. Det var også rigtig sjovt med sand over det hele! Vi fik skudt i den retning, som vi begge syntes passede perfekt, både i forhold til lokation og mig som person. 

Jeg synes vi har ramt perfekt. Jeg ville gerne have et shoot som var stille og roligt, og ikke alt for smart, fordi det skulle afspejle mig som person. Det der kommer til udtryk er mig, som den smilende rolige pige med et blink i øjet. Det passer så godt, da jeg virkelig synes, at vi fik fremtonet mig, som jeg er; intet vildt, men ej heller bare den smukke på stranden. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner

Jeg var Ugens Instababe i september 2017. Der er sket lidt på det års tid, men det er kun positivt. Jeg gik jo på mit sidste år i skolen og blev færdig i juni, så hverdagen har mest bestået af skole. Men, jeg er nu klar til den store verden, med alt for mange muligheder. Jeg er også kommet mere ind i modelverdenen, som jeg selvfølgelig vil udforske mere. 

Jeg er nysgerrig omkring alt. Jeg ser det som en god ting, at være nysgerrig i forbindelse med relationer; forholdet til ens arbejde og en selv personligt. At være nysgerrig kan også være, at man smugkigger lidt; det skal man selvfølgelig ikke.. Oftest vil det, at være nysgerrig være negativt, men jeg synes det skal gøres til noget positivt, da man både kan lære mere om sig selv og andre. Jeg er nysgerrig, fordi jeg gerne vil på opdagelse og skabe nye oplevelser.

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Jeg vil gerne prøve alt muligt. Man kan vel sige, at jeg er lidt af en alsidig pige, hvilket gør, at jeg aldrig keder mig.

I soveværelset springer min nysgerrighed også frem. Det gør, at man for eksempel eksperimenter med sex og andre “voksenting” sammen med andre på omkring min alder. Og, jeg vil også gerne udfordres så jeg kan skabe nye opfattelser af netop de ting, da ens egen opfattelse ikke altid er rigtig.

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner

"Noget frækt? Tja, jeg havde da sex og mere med min kæreste"

Jeg blev student i juni 2017, og nu går jeg med tanken om at læse til klinisk diætist, men intet er besluttet endnu og alt er muligt. Som sagt, så er der mange muligheder i livet, og det er nogle gange svært, at finde en uddannelse, der er lige én. 

Min vildeste og frækkeste oplevelse som student - det er svært. Men, det må være en masse alkohol, snak og gode moments med en masse venner. Noget frækt? Tja, jeg havde da sex og mere med min kæreste.

Jeg har 36.600 følgere på min Instagram profil, og det føles lidt crazy. Men, jeg er meget taknemmelig for alle dem, der vil følge med. Men, jeg har altid sagt, at jeg gerne vil have en uddannelse og ikke bare leve af min Instagram profil. Men, jeg må se, hvad tiden bringer. 

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner

Det er meget overvældende med al den opmærksomhed, men det er for det meste kun positivt. Så, det er jeg rigtig glad for. Det forekommer ofte, at jeg bliver genkendt i hverdagen eller i weekenderne til noget fest, eller bare i min hjemby. Negativ opmærksomhed følger selvfølgelig også med. Det er selvfølgelig træls, men det vælger jeg egentlig ikke at tage mig af. Min kæreste har ikke noget imod det, siger han ihvertfald!

Jeg ved ikke, hvor mine følgere kommer fra. Det skete ligesom bare hen af vejen. Men, jeg elsker da, at så mange vil følge med, og der kommer helt sikkert til at ske mere på min Instagram!

Hvis jeg skulle forkæle min kæreste med en perfekt aften, så ville jeg vække hans opmærksomhed, ved blot at tirre ham i løbet sf hele dagen. Efterfølgende et bad, ind i sengen og nyde noget pizza og bland selv slik, efterfulgt af en masse lækkert sex.

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner

Jeg boede i Sverige i starten af mit liv, og jeg snakkede svensk i lang tid. Jeg boede sammen med min mor og lillebror, da min mor arbejdede i Sverige. Jeg har ikke familie i Sverige, men rigtig gode venner som føles som familie. Og, jeg elskede at bo der, det har intet mindre end været en skøn oplevelse for mig. 

Mine venner ville beskrive mig som ærlig, hvilket er fordi, jeg siger tingene som de er. Men, et andet ord ville nok være empatisk. Jeg er god til at rumme folk og er en god lytter.

ANNONCE
Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner

"Han skal tage styringen, og vise at han vil mig. Så må han gerne komme med hjem"

Mit værste karaktertræk er, at jeg godt kan blive hidsig.

En mand er allermest dejlig, når han kan vise, at han er loyal, selvsikker og når han kan tage styringen, og vise at han vil mig. Så, må han gerne komme med mig hjem.

ANNONCE

Mit bedste råd til mænd er, at de skal være ærlige, men at man kommer langt med ærlighed. Men, vis også, at du er selvsikker og er din egen!

Foto: Christian Grüner - Månedens Crush: Isabel Ditlevsen Foto: Christian Grüner
Credit

Fotograf: Christian Grüner - Tjek hans arbejde på Facebook eller Instagram

Interview og koordination: Simone Klindt

ANNONCE
Del

Seneste nyt