Magasinet M!

Månedens Crush: Julia Prokopenko

Hun er personlig kok, model, værtinde hos F.C. København og kandidatstuderende fra september. Hun kan det hele!

Julia Prokopenko

Alder: 24 år.

Bopæl: København V.

BeskæftigelseSelvstændig (InspectorLUX), personlig kok, model, værtinde hos F.C. København og kandidatstuderende fra september.

Status: Palle alene i verden.

Instagramgipsynginger

Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

"Vi læste altid M! i folkeskolen med en pose Kims Chips til som tradition

ANNONCE

Vi havde en smadder-hyggelig dag ved Amager Strandpark. Mine tanker var, at jeg jo ikke er den typiske M! pige, hvorfor jeg gerne ville udnytte muligheden for at påvirke M! i en lidt anden retning. Mine tanker var, at shootet skulle udstråle farver, personlighed, jordnærhed og at hvile i sig selv, uden at omdrejningspunktet skulle være blondeundertøj og langt, smukt Pantene Pro V hår. 

Jeg er smigret over at være Månedens Crush i juli, og det føles næsten nostalgisk, eftersom min bedste barndomsveninde, Matilde, og jeg i folkeskolen altid læste M! og spiste Kims chips til som en tradition. Og det visuelle resultat er jeg meget tilfreds med, det udstråler noget positivt og friskt! 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

Jeg er en pige med krudt i røven. Jeg laver mange forskellige ting; jeg blev færdig med min bachelor i Communication Design & Media i januar, og så starter jeg på min kandidat efter sommer. Men i skrivende stund har jeg mit eget firma, som beskæftiger sig med at kreere online content, video og billedemateriale, for luksushoteller, www.inspectorlux.com. Så kort sagt er jeg Project Manager og vært, og skal få luksushoteller til at se pisse godt ud online. Derudover arbejder jeg som personlig kok, hvor jeg har nogle klienter, jeg kommer hjem til på ugentlig basis og laver mad til. Min ultimative passion er gastronomi, så for mig er det en fantastisk mulighed at kunne være kreativ i et køkken og gør nogle glade. Ren meditation. Og derudover arbejder jeg som model og værtinde i TELIA parkens VIP sektion. Og SÅ er vi vist ved at være i mål! 

Der er sket en del siden oktober 2016, hvor jeg var Ugens Instababe. Udvikling er kun positivt. Det var fint at arbejde som værtinde på Balthazar, men det bedste ved det, var med sikkerhed det uforudsete møde med denne kvinde, som sad og drak Pol Roger og var hotelanmelder.

Vi havde en god dialog, hvilket blev fremprovokeret af min personlige nysgerrighed, som medførte en udveksling af kontakter. Det udviklede sig sådan, at hun var kone til ham, som nu er min samarbejdspartner i InspectorLUX. Han sidder i Irland og har med hotel awards at gøre. Hans og mit første møde var i London 2017, og sidste sommer blev vi enige om, at køre fuldt på, så vi kunne sammensætte et solidt portfolie med gode navne.

Kort sagt, rejste jeg rundt næsten hele sidste sommer og boede på luksushoteller, som jeg skulle anmelde samt lave en masse video- og billedemateriale for. Og inden i sidder og tænker “heldige svin”, så skal det siges, at det medførte ekstreme mængder arbejde, og at jeg skulle mestre nye værktøjer, fx. filming og redigering, som jeg aldrig før havde været i nærheden af. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

"Jeg vågner altid om morgenen og er taknemmelig"

Jeg er lige kommet hjem fra Sydafrika. I stedet for at det ”blot” er en onlineserie om luksushoteller, så er forretningsmodellen blevet ændret lidt. Der skal skillinger på kontoen. Nu er det pakker af indhold, som bliver lavet til disse hoteller. I Sydafrika, var det en perle af en safari lodge, som skulle have lavet 11 små videoer og 40 billeder, for at fremvise deres faciliteter. Jeg havde en dygtig, prof. videograf med denne gang, således jeg kunne koncentrere mig om at styre projektet og planlægge strategi. Der er meget arbejde på sådan en tur, eftersom der kan komme uforudsete faktorer, vejr, forsinkelse af bagage osv., men samtidigt er det HJERNEDØDT fedt at dyrke det, man elsker, og kunne hjælpe andre med at forbedre deres forretning. Jeg vågner altid om morgenen og er taknemmelig. 


Jeg har en top tre med det vildeste oplevelser i forbindelse med Inspectorlux.com:

1. At se en riad, typisk marokkansk hus, på et af luksushotellerne i Marokko, som kostede 300.000 kr for en overnatning overnatning

2. At være den første til at indvie en ny ø fra et af resorterne på Maldiverne Maldiverne

3. At bo på InterContinental i Danang, Vietnam, som var bygget i en bjergside, havde cablecar som transport, og ingen begrænsninger! begrænsninger

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

Jeg rejser sjældent alene. Jeg har haft brug for lidt ekstra assistance, hvorfor jeg har medbragt en veninde hver gang. Men en af gangene, som var en 3 ugers tur i Asien, smuttede min veninde efter 2 uger, så jeg var alene den sidste. Heldigvis nyder jeg mit eget selskab, så jeg føler mig sjældent ensom.

Jeg vil sige, at det er billigt sluppet, hvis man ‘hviler’ sig på at være født med et godt udseende. Det mener jeg ikke, skal fratage ens ansvar for at udvikle sig intellektuelt og personligt. Det er jo ikke løgn, at smukke mennesker ofte får mere opmærksomhed, fordi mennesker generelt er tiltrukket af æstetik; lige præcis derfor mener jeg, man skal respektere dét faktum og bruge det fornuftigt, så man kan promovere sunde og bæredygtige værdier. Udseendet har jo ofte en udløbsdato, og iøvrigt kan man idag købe sig til det meste. Der er meget mere styrke i at være en regnbue indeni end udenpå, selvom det blotte øje fisker hurtigt. Der er ingen forskel på mænd og kvinder i den forstand. 

Jeg er en blanding af alt muligt, men kort sagt har jeg ukrainsk/russisk baggrund men født og opvokset i Danmark. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

Det største kendetegn ved mig må være, at jeg er multi-kvinde. Jeg oplever ofte, at folk bliver overrasket over at ‘jeg også laver dét’. Jeg vil meget, og jeg gør meget, og jeg elsker at være alsidig og have mange gøre/delmål og passioner. Det gør bl.a. også, at jeg aldrig keder mig i eget selskab, og at jeg kan hjælpe mange omkring mig både professionelt og personligt. Det er dét, som driver mig, giver mig overskud og den gode mavekriller.

Hvis man skal feje benene væk under mig, så handler det først og fremmest om kemi; det er svært at gøre til eller fra, og hvad det helt præcist kommer af er en længere snak. Men en kemi mellem to mennesker kan udløse de mest fantastiske oplevelser og forhold, fordi man klikker og forstår hinanden på et helt andet niveau. Jeg har veninder, som har slået benene væk under mig, fordi jeg har været helt betaget af dem som mennekser, hvilket ofte er kommet af en vis kemi. Men for at være mere præcis bliver jeg sindsygt tiltrukket af nærværende, ambitiøse men jordnære mennekser, som rummer selvtillid, dybde og integritet. Det er faktisk svært at finde nærvær efterhånden, fordi vi hele tiden bliver distraheret af al teknikken og de talrige andre muligheder omkring os. Det er derfor fantastisk at være sammen med mennesker, som er nærværende og oprigtigt interesserede og har tilstrækkelig selvtillid til at ‘booste’ andre i stedet for det modsatte

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

"En mand der tager styringen, Mums"

Det er svært at finde drengevenner som kvinde. Men, jeg har en lille håndfuld gode drengevenner, som jeg er sikker på, også ser mig som en veninde. Men i det store hele virker det ofte som om, at hvis gutterne fik muligheden for at stikke deres aubergine op i ferskenen, ville de gøre det. Så der er ofte bagtanker bag. Det var faktisk min sidste kæreste, der påpegede det for mig, og siden da har jeg bidt mærke i det.

En mand er allermest sexet, når han siger noget, der kan gøre mig lidt klogere på livet, og samtidigt er ydmyg omkring det IMENS han tager beslutningen om, hvor vi skal spise, og hvad vi skal spise og drikke, så jeg slipper for det. En mand der tager styringen. Mums. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

Det er ved at være noget tid siden, at jeg deltog i forskellige skønhedskonkurrencer. Første gang jeg stillede op var 7 års tid siden, og så kom jeg afsted og repræsentere Danmark internationalt i 2012 og igen i 2015. Når man går ind i skønhedskonkurrencer, skal man sørge for at have en rigtig god ballast i sig selv. Hvis man har det, kan andre mennesker mærke det i ens udstråling og karisma, og så kan man komme langt. Hvis man derimod finder sin styrke i sit udseende, kommer man hurtigt bagud, for sjovt nok er de fleste meget nydelige at se på i en skønhedskonkurrence. Så hvor paradoksalt det end lyder, boostede min deltagelse i skønhedskonkurrencer vigtigheden i at have en indre ballast. Jeg deltager ikke længere fordi jeg ville slutte på toppen, Miss Universe, pga. mine tilfredsstillende placeringer i de forrige konkurrencer.

Men konkurrencen i Danmark blev nedlagt, og generelt er der ikke en kultur for skønhedskonkurrencer i Danmark; det er der stadig alt for meget jantelov til. Dybest set er skønhedskonkurrencer et fantastisk værktøj til at kunne promovere og få gennemført nogle fantastiske ting, da udseendet kan bruges som et konstruktivt opmærksomhedsværktøj (som jeg også tidligere nævnte i interviewet). Det er sådan set det, vinderne og co. oftest gør efter konkurrencerne (starter div. organisationer osv.). Men desværre er der mange situationer i skønhedskonkurrencer, som putter hele kategorien direkte ned i en tilfredsstillende boks af en stereotyp; klamme stoddere, korruption, falske og stride kvinder osv. Og fordi jeg selv har oplevet det på nær hånd, gider jeg egentligt ikke forsvare det eller være en del af det længere.

Jeg er sguda også snart for gammel.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann

Fem hurtige fra læserne:

Is eller kage? Helt sikkert kage - der er konsistensen ikke så forudsigelig, og der kan opnås en vanvittig dybde i forskellige kager, som næsten kan få tårerne frem hos mig. 

Hvad er den sjoveste vittighed du kender? Det ved jeg ikke, og det skyldes højst sandsynligt, at jeg har en skamfuld dårlig korttidshukommelse, hvor jeg næsten ikke kan huske, hvad jeg lavede igår, uden at kigge i min kalender. Til gengæld har jeg en ekstremt detaljeret og dyb langtidshukommelse, men der sidder ingen vittigheder fast. Iøvrigt synes jeg sjældent, vittigheder er sjove. Det er snarere noget situationsbestemt, der giver gode mavekramper. 

Hvad er den sjoveste date, du har været på? Dét ved jeg til gengæld! En date som bare skulle være en enkelt drink. Jeg kom i min højhalsede skjorte og høje hestehale, som åbenbart fik mig til at ligne en ‘Harvard studerende’. Min date var typen, som havde 80% af taletiden, og det sker sjældent med mig i selskabet. Daten førte pludselig til 5 drinks, en vinmenu og en middag, som blev 4000kr, hvorefter vi tog ud på div. bøssebarer og hældte tequilashots ned og kørte cykeltaxa gennem strøget. Daten varede 11 timer.

Hvilken strand kan man finde dig på til sommer? Jeg elsker stranden, men eftersom jeg bor lige ved Kalvebod Brygge, Bølgen, er det der, jeg hænger ud i de solrige timer.

Hvis jeg bager kage - er du så frisk på en aktiv date? Er det en kage, som er lavet på kondenseret mælk, pekannødder og citronskal? 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Julia Prokopenko Foto: Mikkel Laumann
Credits

Fotograf: Mikkel Laumann. Find ham også på Facebook og Instagram

Et stort tak skal lyde til Ishuset, Amager Strandpark, for farverige is

Del

Seneste nyt

Annonce