Magasinet M!

Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Lucca hviler i sig selv og sine former, har sort humor og så er hun altid klar med en kæk kommentar.

Lucca Annabeth Mackenhauer

Alder: 18 år

Bopæl: Viborg

Beskæftigelse: Studerende

Status: Dater en rigtig sød fyr

Instagram: luccamackenhauer

Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg er blevet Månedens Crush i oktober, og det er vildt fedt - mange tak. Jeg er meget smigret over at være blevet valgt. Jeg synes, billederne er blevet rigtig fine samt smagfulde, så jeg er meget glad for resultatet.

Det er faktisk mit allerførste shoot med en fotograf. Jeg har ikke tidligere tænkt på, at det kunne være en mulighed, men da M! kontaktede mig, vækkede det helt klart min interesse, og jeg fik øjnene op for, at det kunne være noget for mig. Den følelse blev helt klart forstærket, efter jeg havde været på shootet. Det hele var en super fed proces og uden tvivl noget, jeg kigger tilbage på som en rigtig positiv oplevelse.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg var en smule nervøs inden shootet - det er klart, når nu det var mit allerførste shoot og fordi jeg ved, det er noget, som mange kommer til at se. Dog følte jeg mig i sidste ende mere spændt end nervøs, og jeg så bare frem til at komme i gang!

Begge mine forældre var glade på mine vegne, især min mor, som også var med mig på shootet, og hun skal helt sikkert også se billederne. Men jeg tænker, vi skåner min kære far og holder os til, at han bare ved, jeg er med!

Jeg er en frisk og livlig pige og altid klar på sjov og ballade. Men selvom jeg er en pige med gang i, så foretrækker jeg faktisk en helt stille og rolig klassisk date, hvor man tager ud og spiser og bare nyder hinandens selskab med noget lækkert mad og et godt glas vin, eller to. 

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg er meget spontan. Derfor kan jeg rigtig godt lide, hvis der sker noget hele tiden, men det er utrolig sjældent, jeg har en plan for, hvordan min uge skal foregå. Jeg tager ofte beslutninger om, hvad jeg vil lave i allersidste øjeblik. På den måde laver jeg nærmest altid lige det, jeg har lyst til. Det kan være alt fra byture til middagsplaner, eller at jeg lige tager en weekendtur til en anden by, og ser, hvad det bringer med sig.

Det ville da være rart med en spontan fyr, som også var klar på en helt masse uden det behøver den helt store planlægning. Dog tror jeg, det er godt, at jeg får lidt modspil, og at der er en til at minde mig om, at jeg lige skal tage det stille og roligt, så det hele ikke ender i kaos.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg har ret sort humor og har altid en kæk kommentar klar. I min vennegruppe kan der jokes med alt mellem himmel og jord, og derfor er der nok også nogen, som ville mene, at de jokes vi synes er sjovest, er langt over grænsen - folk bliver så nemt fornærmet eller stødt over alt i dag. Det ville være umuligt at komme med et eksempel uden at få en hel hær på nakken. 

Hvis jeg kommer med en kæk kommentar, så er det egentlig bare noget, der lige kommer til mig i momentet. Om det så er fordi, jeg har hovedet fuld af sex, eller bare godt kan lide at være en smule provokerende/over grænsen, det ved jeg ikke.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

"Han må gerne tage styringen"

Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Om jeg er ligeså kæk i soveværelset? Jeg kan godt lide at prøve nye ting og foretrækker helt klart, at han har styringen. Så hvis det skulle ske, at jeg kommer med en kæk kommentar, skal han helst kunne sætte mig på plads. Så jeg er måske kæk i en anden forstand - hvordan? det må være op til fantasien. 

Jeg har altid været meget sikker på mig selv, og hvem jeg er. Det resulterer også i, at jeg bestemt ikke er bange for at stå op for mig selv eller sige min mening, hvis jeg føler utilpas i en situation eller trådt på.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg er nærmest altid glad og imødekommende. Jeg elsker at møde nye mennesker samt stifte nye bekendtskaber - generelt nyder jeg virkelig bare at være social. Det hænger nok også godt sammen med, at jeg altid er klar på sjov og ballade og en god fest. Men jeg har også en mere seriøs og rolig side. Hvis jeg skal beskrive mig selv, så er jeg virkelig omsorgsfuld og kærlig, når det kommer til dem, jeg holder af. Derudover er jeg faktisk ret kreativ. Det kan være alt fra mine billeder på Instagram til et kreativt projekt, madlavning eller igennem dans.

Jeg er kun 18 år, så hvad jeg egentlig går og drømmer om, er svært at svare på. Det vigtigste for mig er egentlig bare, at jeg er glad og har det godt, samt at jeg har dejlige mennesker omkring mig. Jeg kan godt lide bare at tage en dag ad gangen og så se, hvor det fører mig hen.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

"Han må ikke have en tør humor"

Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Mit største turn-off ved en mand er helt klart, hvis han er alt for arrogant. Jeg bliver nærmest pinlig berørt på hans vegne. En selvsikker mand, som gebærder sig med måde, er derimod virkelig tiltrækkende. Det er altså også et kæmpe plus, hvis han ikke har en tør humor, for så ville jeg simpelthen kede mig ihjel. Der skal gerne være plads til, at man kan fjolle lidt rundt og lave sjov med hinanden. Jeg har personligt selv virkelig meget selvironi og tager ikke tingene så tungt, så en fyr der har det på samme måde - det er lige mig.

ANNONCE
Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

Jeg har en stor kærlighed til lingeri. Når jeg har et lækkert sæt undertøj på, føler jeg mig selvsikker og sexet - også selvom der muligvis er ingen andre end mig selv, som skal se det. 

Månedens Crush: Lucca Mackenhauer

"Jeg deler, hvad jeg har lyst til - så er det kun smigrende, hvis du vil følge med"

På min Instagram profil deler jeg forskellige slags billeder. Jeg hviler meget i mig selv, og er glad for mine former. Så, jeg poster egentlig bare, hvad jeg har lyst til, og hvad jeg synes, er pænt. Hvis det så gør, at flere vil følge med, så er de mere end velkommen til det, det er kun smigrende. 

ANNONCE
Credit

Fotograf: Mikkel Laumann // FacebookMikkel Laumann Photography // Instagram_mlaumann // Hjemmesidemlaumann.com

Interview og koordinering: Simone Klindt 

Del

Seneste nyt

Annonce